Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor succes gentages: Fårup Sommerland sætter billige billetter i salg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Torben Hansen
Blokhus
Fårup Sommerland, Pirupvejen 147
Parkens nye store investing, Orkanen til kr. 40 mio. netto, indvies.
Foto: Torben Hansen Blokhus Fårup Sommerland, Pirupvejen 147 Parkens nye store investing, Orkanen til kr. 40 mio. netto, indvies.

Fårup Sommerland tilbyder i år 30.000 Grønne Fårup-billetter til en markant reduceret pris.

Dermed gentager Forlystelsesparken de sidste to års billetsucceser, hvor særligt et stort nordjysk publikum benyttede sig af de billige Grønne Billetter, og sætter nu det højeste antal Grønne Billetter til salg nogensinde.

Parken byder som altid på sjov for hele familien – og i år med en kæmpe nyhed. Fårup Sommerlands nye rutsjebane, Fønix, er nemlig klar til 2022-sæsonen, og den bliver både Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane. Læs mere om den her.

Stor succes gentages: Fårup Sommerland sætter billige billetter i salg
Fønix

Sættes til salg i dag

Det er i morgen, mandag d. 4. april kl. 09.00, at Fårup Sommerland sætter et rekordstort antal billige billetter til salg.

30.000 Grønne Billetter skal få oplevelseslystne danskere til at søge mod forlystelsesparken, hvor parken håber at gentage de sidste to års billetsucceser med de såkaldte Grønne Billetter, der særligt tiltrak et stort nordjysk publikum, der ikke havde besøgt Fårup Sommerland længe

“Vi har været overvældede over de sidste to års modtagelse af Grønne Billetter. Det var især glædeligt, at så mange nordjyder benyttede sig af de billige billetter i både 2020 og 2021, da det gav os muligheden for at vise, hvor meget der er sket i parken de seneste mange somre.

Den store opbakning har gjort, at vi i år har valgt at sætte et rekordstort antal Grønne Billetter til salg,” forklarer Niels Jørgen Jensen, direktør i Fårup Sommerland, og fortsætter:

“De billige billetter kan selvfølgelig købes af alle gæster, men vi håber særligt, at nordjyderne igen i år vil bakke op om vores initiativ, og vi glæder os til at give alle gæster en dejlig dag med gode oplevelser hos Fårup Sommerland.”

De billigste Grønne Fårup-billetter koster 150 kr. pr. billet og udløser en besparelse på op til 165 kr. Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet og skal købes på forhånd på Fårup Sommerlands hjemmeside.

Du finder billetinfo her.