ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor shopping-nyhed afsløret: Luksusbaby åbner sin første butik i Aalborg

Af Michael Qureshi
Luksusbaby åbner deres første fysiske butik, og det bliver i Aalborg
Luksusbaby åbner deres første fysiske butik, og det bliver i Aalborg

Det plejer at være omvendt.

En butikskæde eller en enkelt fysisk butik, der har medvind, øger oftest omsætningen ved at gå webshop-vejen.

Alle større butiksbrands med respekt for sig selv har online-salg med en velfungerende webshop.

Men det er ikke så tit, at man ser det gå den anden vej. Ikke desto mindre er det den model, som populære luksusbaby.dk nu går efter.

Luksusbaby åbner deres første fysiske butik, og det bliver selvfølgelig i Aalborg.

Man har overtaget lokalerne fra den tidligere børnetøjsbutik Olga’s Oldebørn i Møllegade, og åbningen bliver fredag 18. november.

Luksusbaby er en højdespringer i børnetøjs-branchen, hvor man på blot to år har opnået en status som en af Danmarks mest populære webshops på børnetøj.Aalborg-virksomheden har over 36.000 følgere på Facebook og over 41.000 på Instagram som faktisk typisk er sværere at få følgere på af de to gigantiske sociale medier.

Det er Ann-Louise Christine Aasted og kæresten Morten Grabowski, der stiftede luksusbaby.dk for to år siden. De er nu klar til at have en fysisk butik under paraplyen.

”Vi synes, at Aalborg mangler en rigtig god børnetøjsbutik, der har de lækre mærker og den rette kvalitet. Vi synes behovet er der, og vi har også valgt at lytte til kunderne, som oftest spørger, om vi ikke åbner en butik.

Vi er klar over, at de fysiske butikker er udfordret, men vores primære indtægtskilde bliver stadig webshop-delen,” forklarer Ann Louise til migogaalborg.dk

Ann-Louise har stor succes med luksusbaby.dk
Ann-Louise har stor succes med luksusbaby.dk

I dag har de et showroom i kontor- og lagerbygningen på Gasværksvej ved Havnefronten. Her kommer ofte kunder forbi for at hente deres bestilte pakker.

”Det har været stærkt stigende med kunder, der er kommet forbi vores showroom. Jeg tror faktisk, at det godt kan blive sådan, at kunderne kommer forbi butikken i Møllegade for at se og mærke varerne, og så stadig bestiller det online på webshoppen,” forklarer Ann-Louise.

Det bliver også en åbning for at få flere eksklusive mærker ind i porteføljen.

”Der er mange mærker, som primært er interesseret i ligge i en fysisk butik, og det har de også meddelt os. De vil gerne samarbejde, hvis vi også har en butik, så der lytter vi også til vores leverandører,” forklarer Morten Grabowski, der står for den administrative del af virksomheden. Derudover er han også fuldtids politibetjent.

Luksusbaby Aalborg
Der er masser af lækre luksusvarer til børn på luksusbaby.dk

På personalefronten giver det også en masse fordele, fortæller Aalborg-parret samstemmende.

”Vores ansatte er meget engagerede i det her nye projekt. Personalet, der arbejder med webshoppen og på lageret, får en dag om måneden i butikken, således kunderne har mulighed for at møde pigerne bag webshoppen.

På den måde kan personalet også udvikle sig fagligt, fordi det bliver lidt af hvert. Vi synes også det er klart federe, at der ikke snakkes om herude og inde i butikken, men at alle er en del af fællesskabet,” lyder det fra Ann-Louise.

Luksusbaby Aalborg
Her ses noget af personalet på Luksusbaby i Aalborg

Man har ansat Camilla Mørk Sand som butikschef, men Ann-Louise vil også jævnligt være i butikken og altid på mærkedage.

Drømmen på længere sigt i virksomhedens strategi er at åbne flere fysiske butikker, samtidig med at salget øges online.

”Nu åbner vi en butik i Aalborg, og så kunne det sagtens blive Aarhus næste gang. Hvorfor ikke? Det kræver is i maven at åbne en butik i dag, men vi har nethandlen i baghånden, og derfor står vi ikke med samme udfordringer, som dem der alene er afhængig af butikssalget. Det skal ses som et supplement til virksomheden,” forklarer Morten Grabowski.

Læste du vores store interview på historien om Luksusbaby i juni med Ann-Louise og Morten?

Aalborg-par startede hjemme i stuen: Nu har de erobret hele landet

Luksusbaby i Aalborg
Ann-Louise har stor succes med luksusbaby.dk

Del artikel

Andre læser også