Stor shopping-nyhed afsløret: Luksusbaby åbner sin første butik i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Luksusbaby åbner deres første fysiske butik, og det bliver i Aalborg
Luksusbaby åbner deres første fysiske butik, og det bliver i Aalborg

Det plejer at være omvendt.

En butikskæde eller en enkelt fysisk butik, der har medvind, øger oftest omsætningen ved at gå webshop-vejen.

Alle større butiksbrands med respekt for sig selv har online-salg med en velfungerende webshop.

Men det er ikke så tit, at man ser det gå den anden vej. Ikke desto mindre er det den model, som populære luksusbaby.dk nu går efter.

Luksusbaby åbner deres første fysiske butik, og det bliver selvfølgelig i Aalborg.

Man har overtaget lokalerne fra den tidligere børnetøjsbutik Olga’s Oldebørn i Møllegade, og åbningen bliver fredag 18. november.

Luksusbaby er en højdespringer i børnetøjs-branchen, hvor man på blot to år har opnået en status som en af Danmarks mest populære webshops på børnetøj.Aalborg-virksomheden har over 36.000 følgere på Facebook og over 41.000 på Instagram som faktisk typisk er sværere at få følgere på af de to gigantiske sociale medier.

Det er Ann-Louise Christine Aasted og kæresten Morten Grabowski, der stiftede luksusbaby.dk for to år siden. De er nu klar til at have en fysisk butik under paraplyen.

”Vi synes, at Aalborg mangler en rigtig god børnetøjsbutik, der har de lækre mærker og den rette kvalitet. Vi synes behovet er der, og vi har også valgt at lytte til kunderne, som oftest spørger, om vi ikke åbner en butik.

Vi er klar over, at de fysiske butikker er udfordret, men vores primære indtægtskilde bliver stadig webshop-delen,” forklarer Ann Louise til migogaalborg.dk

Ann-Louise har stor succes med luksusbaby.dk
Ann-Louise har stor succes med luksusbaby.dk

I dag har de et showroom i kontor- og lagerbygningen på Gasværksvej ved Havnefronten. Her kommer ofte kunder forbi for at hente deres bestilte pakker.

”Det har været stærkt stigende med kunder, der er kommet forbi vores showroom. Jeg tror faktisk, at det godt kan blive sådan, at kunderne kommer forbi butikken i Møllegade for at se og mærke varerne, og så stadig bestiller det online på webshoppen,” forklarer Ann-Louise.

Det bliver også en åbning for at få flere eksklusive mærker ind i porteføljen.

”Der er mange mærker, som primært er interesseret i ligge i en fysisk butik, og det har de også meddelt os. De vil gerne samarbejde, hvis vi også har en butik, så der lytter vi også til vores leverandører,” forklarer Morten Grabowski, der står for den administrative del af virksomheden. Derudover er han også fuldtids politibetjent.

Luksusbaby Aalborg
Der er masser af lækre luksusvarer til børn på luksusbaby.dk

På personalefronten giver det også en masse fordele, fortæller Aalborg-parret samstemmende.

”Vores ansatte er meget engagerede i det her nye projekt. Personalet, der arbejder med webshoppen og på lageret, får en dag om måneden i butikken, således kunderne har mulighed for at møde pigerne bag webshoppen.

På den måde kan personalet også udvikle sig fagligt, fordi det bliver lidt af hvert. Vi synes også det er klart federe, at der ikke snakkes om herude og inde i butikken, men at alle er en del af fællesskabet,” lyder det fra Ann-Louise.

Luksusbaby Aalborg
Her ses noget af personalet på Luksusbaby i Aalborg

Man har ansat Camilla Mørk Sand som butikschef, men Ann-Louise vil også jævnligt være i butikken og altid på mærkedage.

Drømmen på længere sigt i virksomhedens strategi er at åbne flere fysiske butikker, samtidig med at salget øges online.

”Nu åbner vi en butik i Aalborg, og så kunne det sagtens blive Aarhus næste gang. Hvorfor ikke? Det kræver is i maven at åbne en butik i dag, men vi har nethandlen i baghånden, og derfor står vi ikke med samme udfordringer, som dem der alene er afhængig af butikssalget. Det skal ses som et supplement til virksomheden,” forklarer Morten Grabowski.

Læste du vores store interview på historien om Luksusbaby i juni med Ann-Louise og Morten?

Aalborg-par startede hjemme i stuen: Nu har de erobret hele landet

Luksusbaby i Aalborg
Ann-Louise har stor succes med luksusbaby.dk

Bremser tidsplan: Krise udskyder åbning af Supersygehuset et halvt år

Skrevet af: Michael Qureshi

Supersygehuset i Aalborg er det største enkeltstående byggeprojekt nogensinde i Aalborg Kommunes historie.

Man har netop med stor succes haft Åbent Hospital, hvor man åbnede portene for nysgerrige aalborgensere og øvrige nordjyder.

Her kunne tusinder af gæster se det imponerende byggeri i fuldt flor og komme helt tæt på projektet.

Men en større krise er nu blusset op, og får store konsekvenser for åbningen af Universitetshospitalet.

Må udskydes et halvt år

Det nye hospital er hårdt ramt af, at totalleverandøren ikke har leveret det fornødne el-projekt. Dermed er der udsigt til at udskyde åbningen i et halvt år.

Det skriver Nordjyske tirsdag.

Målet var, at Supersygehuset skulle stå klar i slutningen af 2020, men nu ser det ud til, at det først bliver i foråret 2021.

“Vores totalrådgiver har ikke leveret et bygbart el-projekt, så entreprenøren kan komme til at trække kabler, og hvad de nu ellers skal.

Det kan få betydning for økonomien, når der skal betales løn til håndværkere, som bare står og venter på at komme i gang,” siger regionsrådsformand Ulla Astman til Nordjyske.

Byggeriet består bl.a. af to sengetårne og når op i ni etagers højde. Hertil kommer en helikopterplatform på taget af det sydlige sengetårn, hvorfra der er direkte elevatoradgang til operations- og behandlerafsnit nedenunder.

 

Stor udvidelse på plads: Sådan bliver det nye Gigantium

Skrevet af: Redaktionen
Illustration: Kjær & Richter
Illustration: Kjær & Richter

Det har længe været en del af planen, og nu er tingene endelig på plads.

Til foråret begynder den planlagte udvidelse af Gigantium i Aalborg, som omfatter en 4.300 kvadratmeter stor tilbygning med hal- og fitnessfaciliteter.

Man får bl.a. et stort træningsområde, som vil være attraktivt for alle dem, der bor i området omkring Gigantium.

Aalborg-entreprenøren TL BYG har sikret sig totalentreprisen på det omfattende projekt på tre etager.

Den ikoniske hal danner rammen om en række af Aalborgs største sportsbegivenheder som hjemmebane for både Aalborg Håndbold og Aalborg Pirates.

Nu skal Gigantium udvides med en stor tilbygning på 4.300 kvadratmeter fordelt på tre etager, så endnu flere aalborgensere kan få glæde af faciliteterne.

Illustration: Kjær & Richter

Aalborg-virksomhed valgt til opgaven

Aalborgvirksomheden TL BYG, der blandt andet står bag opførelsen af Musikkens Hus og renovering af Kunsten Museum of Modern Art, er valgt som totalentreprenør på byggeriet.

“Den stigende interesse for Aalborg Øst skaber en øget efterspørgsel på Gigantiums faciliteter, der i forvejen er underlagt et enormt pres.

Der er behov for mere kapacitet, og vi glæder os til at komme i gang med projektet, som opgavemæssigt passer rigtig godt til vores kernekompetencer,” lyder det fra Jens Nielsen, salgsdirektør i TL BYG, der er valgt som totalentreprenør på det omfattende projekt.

Gigantium får ny hovedindgang

Tilbygningen placerer sig på sydvestsiden ved den eksisterende atletik- og idrætshal og skal blandt andet rumme to sammenhængende sportshaller med tilhørende omklædningsfaciliteter, et stort træningsområde, konference- og mødelokaler samt behandlerrum og toiletfaciliteter.

Udvidelsen omfatter desuden en ny hovedindgang og ankomstområde mod syd.

Illustration: Kjær & Richter

“Det er helt afgørende, at den nye tilbygning udarbejdes med en arkitektonisk samhørighed for at skabe en naturlig synergi med det eksisterende Gigantium.

Materialerne er derfor nøje udvalgt til de indendørs faciliteter og facadebeklædning, så hallen fremstår som en samlet enhed,” siger Jens Nielsen.

 Facaden på de nye halbygninger opdeles i felter med perforende sinusplader og glatte metalplader, der skaber et dynamisk, visuelt udtryk afhængigt af vind og vejr.

Første spadestik til Gigantiums tilbygning bliver taget i foråret 2020, og projektet skal afleveres i efteråret 2021.

Gode tilbud, kage og bobler: Magasin fejrer 1 års fødselsdag med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi

På fredag den 20. september er det et år siden, at Magasin vendte retur til Aalborg.

Det berømte stormagasin åbnede igen dørene til deres mondæne shopping-omgivelser i det nye Friis Shoppingcenter, og nu er det tid til at fejre et års fødselsdagen.

Det bliver fejret med et brag af en fødselsdagsfest hele dagen med gode tilbud, bobler, konkurrencer, uddeling af gavekort og meget mere.

Aalborgenserne har taget så godt imod stormagasinet, at det nu skal fejres med manér.

Aktiviteter hele dagen

Allerede fra i dag er festlighederne indledt, hvor der hele ugen vil være masser af gode tilbud i Mad&Vin i Magasin.

På selve fødselsdagsdatoen den 20. september går det for alvor løs med aktiviteter i hele åbningstiden fra kl. 10-19.

På dagen kan du blandt andet starte med fødselsdagskage i Lagkagehuset fra kl. 10-11, og der vil også være mulighed for at deltage i en konkurrence om et gavekort til en personlig shopper, hvor du også får et gavekort på 2.500 kr.

Du kan få lavet huller i ørene hos Pilgrim, og fra kl. 12-17 vil der blive uddelt gavekort på 100 kr. ved indgangen.

Derudover vil der fra kl. 15-18 være et lykkehjul med lækre præmier samt delikate smagsprøver.

Første år er gået over al forventning

Store Manager i Magasin Tina Mikkelsen glæder sig over den forrygende start:

“Det første år er gået over al forventning, og vi er enormt glade for, at aalborgenserne har givet os en så god start.

Udover at borgerne i Aalborg har vist stor opbakning til vores fysiske butik, har det i den grad også gavnet vores onlinesalg i Nordjylland.

Det vil vi selvfølgelig gerne fejre med alle, der har lyst til at kigge forbi på fødselsdagen,” siger hun.

Magasins Store Manager i Aalborg, Tina Mikkelsen

Har fået en personal lingeri-shopper

Magasin i Aalborg har i løbet af det første år haft stort fokus på at gøre dét ekstra og skabe oplevelser for kunderne.

Deres personlige shoppere har blandt andet været meget populære i det nordjyske, og derfor har Magasin også udvidet med en lingeri-shopper.

På selve fødselsdagen lancerer de også deres nye duftkoncept, som giver kunderne mulighed for at få en times konsultation med en uddannet duftekspert, der hjælper dem med at finde deres helt personlige duftgarderobe.

“Vi har fra start slået os fast på at skabe ultimative købsoplevelser, hvor vi skal tilbyde det mere i form af events, talks og anderledes oplevelser.

Senest har vi afholdt et udsolgt beauty-event i samarbejde med Eurowoman, og det er blandt andet den slags oplevelser, vi fortsat gerne vil forkæle vores kunder med i Aalborg,” lyder det fra Tina Mikkelsen.

Den gode start har også gjort, at Magasin i løbet af året har udvidet med flere koncepter, som Lagkagehuset, Coffee Ten og en attraktiv terrasse.

I løbet af denne uge vil Magasin desuden løfte sløret for endnu flere gode tilbud.

Programmet for fødselsdagsfest fredag d. 20. september

Kl. 10-11: Få fødselsdagskage i Lagkagehuset.

Kl. 10-12: I Goodie Appen kan du få en gratis tapas tallerken m. serano hos Coffee Ten.

Kl. 10-19: Deltag i konkurrencen om 2500,- og en Personlig Shopper i Magasin

Kl. 10-19: Via Goodie Card appen kan du få en lille softice hos Is à Bella

Kl. 10-19: Køb en kaffe hos Coffee Ten og få et gratis termokrus fra Bodum.

Kl. 10-19: Du får 4 poser Magasin kaffe til 110,- Spar 130,-.

Kl. 11-18: Få lavet hul i ørerne hos Pilgrim for 50,-

Kl. 12-17: Vi uddeler gavekort á 100,- ved indgangen.

Kl. 13-19: Masser af smagsprøver fra blandt andet Hr. Skov, Nicholas Vahé, Coffee Ten, Magasin kaffe og mange flere.

Kl. 15-18: Med en Goodie App kan du prøve lykkehjulet og vinde masser af lækre præmier.

15-16 – Få fødselsdagsboller i Lagkagehuset.

Kl. 15 – 18: Køb en taske fra DAY et og få brodereret personlige initialer på. Gaver til de første 50 købende kunder.

Kl. 15-18: Der er popcorn til alle børn, og du kan få en Bakito gymnastikpose via din Goodie App.

Kl. 15-18: Besøg H.J. Hansens Gin Bar i herretøjsafdelingen
og meget meget mere…

Magasin har oprettet en Facebook-begivenhed på fødselsdagen, der løbende opdateres frem mod fredag.

Tjek den ud her