Stor satsning på plads: Her skal Aalborgs største yogahus være

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Stine Kjølby Christensen

For ikke så længe siden kunne migogaalborg.dk offentliggøre nyheden om, at Aalborg i efteråret bliver et nyt kulturhus rigere.

Aalborgenserne kommer til at kunne nyde godt af hele 3600 kvadratmeter, hvor blandt andet KaffeFair får en central plads i bygningen.

Generelt får kulturhuset et stort fokus på mentalt og fysisk velvære, hvorfor Aalborgs hidtil største yogahus også vil være at finde på adressen.

FOKUS Folkeoplysning står bag den store opgave, det er at skulle forvandle den gamle tobaksfabrik til et moderne samlingspunkt i hjertet af Aalborg Vestby.

Læs også: Gammel fabrik får nyt liv: Her åbner 3600 kvm Kulturhus i Aalborg

Adressen bliver Strandvejen 19, hvor både KaffeFair og YogaHuset vil være at finde under samme tag.
Topmoderne yogafaciliteter

FOKUS vil omdanne det meste af 1. salen til topmoderne yogafaciliteter og har allerede store visioner om at kunne tilbyde det bedste og mest varierende yogaprogram i hele byen, hvor alle er velkomne.

Sundhedschef Pia Holm Thomsen er meget taknemmelig for projektet, som kan give deres i forvejen dygtige og kvalificerede yogalærere endnu bedre forhold at undervise i.

”Årsagen til at vi i første omgang havde ambitioner om at opbygge et helt nyt yogahus, er fordi at vi ikke før har kunnet tilbyde vores kompetente yogalærere de helt rigtige rammer for undervisningen.

Det har vi mulighed for nu, hvilket betyder at vi i endnu højere grad kan sikre kvaliteten – både for vores instruktører og dermed også vores medlemmer!” fortæller Pia Holm Thomsen til migogaalborg.dk

Stemningsfuld indretning

YogaHusets kommende instruktører har ligeledes været med indover indretningen, hvor kvalitet, farver og materialer har været i fokus.

Det er nemlig vigtigt for instruktørerne, at de kan få lov at arbejde under de mest professionelle forhold og at alle kan føle sig tilpas.

Dette betyder for eksempel at der bliver installeret omklædningskabiner, der sikrer intimsfæren, ”Hot Yoga” får de helt korrekte varmepaneler, og de feminine toner er blevet udskiftet med douce farver og ægte trægulve.

”Udover de topprofessionelle faciliteter, så har vi samtidigt arbejdet imod at få skabt nogle sociale og hyggelige rammer. Blandt andet med et loungeområde, hvor man har lov til at sætte sig med en kaffe og tage en sludder med sin veninde før eller efter en yogatime” fortæller Pia.

KaffeFair og YogaHuset vil arbejde sammen om at skabe nogle gode sociale rammer for alle medlemmer.

Læs også: Blandt Danmarks største: Galerie Wolfsen håber på 15.000 til kunstmesse i weekenden

Unik og nærværende træning

YogaHuset bliver også det første i Aalborg til at tilbyde ”Aerial Yoga”, der er én af de nyeste og mest moderne retninger inden for yogaverdenen.

Det eneste redskab er et stykke silkestof, og herefter kan man forvente en time svævende i luften, hvor ens styrke og smidighed bliver udfordret til det yderste.

”Aerial yoga” eller ”hængekøjeyoga” er yoga, hvor man bruger tyngdekraften, og dermed komme dybere ind i strækkene.

Det kan være lidt angstprovokerende for voksne at hænge på hovedet, når man ikke har holdt det ved lige ved.

Derfor er det en skøn måde at udfordre sig selv på og finde sit indre legebarn frem!” forklarer yogalærer Charlotte Pape, som glæder sig til at undervise og udbrede aerial yoga til aalborgenserne.

YogaHuset får hele fem sale til rådighed, men alligevel har man valgt at sætte det kvalitetskrav, at hvert hold kun må have 16 deltagere.

Der skal nemlig være fokus på ro og nærvær til den enkeltes træning – uanset ens alder og fysiske tilstand.

YogaHuset kommer også til at tilbyde underholdende yogatimer til de yngste medlemmer.
Aalborgs første certificerede yogauddannelse

Derudover kommer YogaHuset også til at gå i front med at tilbyde den meget eftertragtede og certificerede hot yoga-uddannelse på enten 50 eller 200+ timer.

Et tilbud der endnu ikke findes andre steder i Aalborg.

Yogalærer Maj Ingemann-Molden mærker allerede stor interesse fra håbefulde elever.

”Vi oplever allerede nu en kæmpe efterspørgsel, og jeg bliver kontaktet næsten dagligt af folk, som har fået nys om, at vi kommer til at tilbyde uddannelsen.

Indtil nu har det kun været i Aarhus, fordi der slet ikke eksisterer noget lignende, der er godkendt af den branche, som organisationen står for.” forklarer Maj og tilføjer:

”Det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse for mange yogier, men også for mig. Hot Yoga er mit hjertebarn, men jeg har netop ikke mødt nogle før, som var parate til at investere det der skulle til, for at det blev ordentligt. Men nu sker det endelig!”

Yogalærerne Maj Ingemann-Molden (t.v.) og Charlotte Pape glæder sig til at præsentere Aalborgs mest varierede yogaprogram.
Sundhed for både krop og sjæl

Indtil nu er det kommende yogaparadis ikke meget andet end nogle nøgne vægge i en stor bunke byggerod.

Men med FOKUS’ visioner og engagement for projektet, så kan interesserede godt glæde sig til efteråret. Og yogalæreren Maj er slet ikke i tvivl om, at det vil blive en kæmpe succes.

”Hele den her branche er bestemt et sted, hvor vi også fremover vil se en eksplosiv vækst. Yogaen har eksisteret i 5000 år, så der er vist ingen grund til at frygte, at den bare forsvinder igen. Og i vores stressede og digitaliserede verden har vi virkelig brug for en modvægt” afslutter Maj.

Er du ikke allerede blevet VIP-medlem i Aalborg? Du kan stadig nå det!
Som medlem af ClubAalborg får du hver måned tilsendt en digital GoodiePack fyldt med fede fordele, som du kan gå på opdagelse med i hele byen!

INTROPRIS: Kun 10 kr. resten af marts!

Læs mere her eller følg os på Instagram.

 

Ejendomsmægler med helt nyt koncept: Fast billigt salær

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Digitalbolig.dk
Digitalbolig.dk

Salg af bolig kan være en jungle.

Hvilken ejendomsmægler skal man vælge, og hvilke ting ønsker man som sælger at lægge vægt på?

At sælge en bolig er noget, vi oftest kun gør et par gange i livet. Boligmarkedet kan være ugennemsigtig og ofte uoverskueligt, og hvis det er første gang, man skal sælge sin bolig, ved man ikke, hvor man skal starte. Samtidig kan det også være en dyr fornøjelse.

I postnummer 9000 er der lige nu 32 aktive ejendomsmæglere med adresse i Aalborg, og konkurrencen mellem mæglerne er hård, når aalborgenserne vil have solgt deres bolig.

Det vil DigitalBolig nu gøre op med, og med deres helt nye koncept ønsker mæglerfirmaet nemlig at lave et billigt fast salær på de forskellige boligtyper.

Personlig mægler i en digital verden

Selvom firmaet DigitalBolig lyder udelukkende digitalt, skal man ikke lade sig skræmme – det er altså et fysisk ejendomsmæglerfirma, der også har en fysisk butik.

”Selvom vi hedder DigitalBolig, er vi ligesom den gamle traditionelle mægler i fysisk butik i en digital verden. Det betyder, at vi stadig er en personlig mægler, som mødes med kunden og fremviser for en potentiel køber. Vi har også en fysisk butik på Frederikstorv i Aalborg,” fortæller Carina Bach Kristiansen, partner i DigitalBolig.

“Vi er en tidssvarende mægler, som tilbyder flere digitale løsninger, som gør det nemmere for sælger og køber at mødes,” supplerer Tue Klinggaard.

Digitalbolig.dk

Fast billig salær

Oftest vælger boligsælgere at få besøg af flere ejendomsmæglere for at undersøge de forskellige services, som tilbydes, og vi er jo trods alt i Nordjylland, så hvem kan yde den bedste service, til den billigste pris?

Digitalbolig.dk

“Det er et helt nyt koncept, vi lancerer. Der er stor forskel på kulturen i Aalborg og udkantsbyerne. I Aalborg by ønsker boligejerne at få solgt hurtigt til den billigste pris. Vi vil nu gøre det let for dem, og tilbyde en billig pris fra start,” fortæller Carina Bach Kristiansen, Partner i DigitalBolig.

Priserne vil være forskellige, alt fra om det er en ejerlejlighed, et rækkehus eller en villa som skal sælges.

“Tilbuddet er for alle kunder. Det gælder også uden for Aalborg By. Hos os får man fast billigt salær og markedsføring – uden at gå på kompromis,” fortæller Tue Klinggaard, Partner i DigitalBolig.

Med et fortsat brandvarmt marked kan det som boligsælger betale sig at sondere terrænet for både at finde den bedste og billigste løsning, inden man sætter sin bolig til salg.

100% salg af ejerlejligheder

Med 32 aktive ejendomsmæglere i Aalborg, kræver det, at man som mægler skiller sig ud, og det gør DigitalBolig på et helt bestemt marked.

På Boligsidens “Find Mægler” viser en statistik pr. dags dato, at DigitalBolig har solgt 100% af de ejerlejligheder, som de har taget ind i kommissionær.

Det betyder på godt nordjysk, at alle de ejerlejligheder som DigitalBolig har sat til salg, også er blevet solgt.

Står du med overvejelser om at sælge din bolig, men gerne vil have et overblik over eventuelle udgifter forbundet med et salg?

Så kan du med fordel tage et kig på DigitalBoligs hjemmeside – der kan du læse mere om, hvad det koster at sætte en bolig til salg.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Totalt gennemført: Kom med til årets største oktoberfest i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard

Hvis nu vi siger lederhosen, dirndl, gebrokkent tysk, store fadøl, og tyske slagerhits, så ved vi hvis allesammen godt, hvad klokken har slået.

Mottoet “Bier, Möse und Hornmusik” skal sætte rammen for aftenen i Hallen på Østre Allé i Aalborg, når årets Oktoberfest finder sted.

De eneste krav er, at man skal have det gode humør klar og ja-hatten, eller allerhelst tyrolerhatten på.

Stor mulighed efter 20 år

Klaus Anton Lundgaard, medarrangør på Oktoberfest, har længe haft lyst til at arrangere sin egen tyrolerfest, og i år kom muligheden så:

”Jeg er forsanger i bandet Vejgaard Tårnblæserlaug, og vi har faktisk været i gang med vores egen tyrolerstil i godt og vel 20 år nu. Vi har spillet til rigtig mange fester, og oplevet lidt af hvert.

Nu synes jeg så, at tiden var til at prøve kræfter med vores eget event, baseret på egne krav og erfaringer. Og vi synes selv, at vi har samlet den perfekte aften.

Der er både noget af drikke, noget at spise, noget at grine af og noget at danse til.

Derudover så har vi Erdinger, Madbixen, DJ Dalgaard og ja, Vejgaard Tårnblæserlaug der sammen sørger for at aftenen bliver helt unik.

Vores mål er at levere Danmarks sjoveste og mest gennemførte Oktoberfest.”

Hallen skal fyldes

Oktoberfesten d. 29. september favner bredt, og alle generationer er velkomne, så længe man er klar på en hyggelig aften i godt selskab.

Folkefesten bliver, som tidligere nævnt, afholdt i hallen på Østre Allé, og Klaus Anton håber at hallen bliver fyldt.

”Vi håber på at folk vil støtte op om arrangementet, og se det som en god mulighed for, at holde en firmafest, eller en god aften med vennerne.

Jeg kan sige så meget at der er plads til en god slat mennesker, så vi satser på, at hallen bliver godt fyldt.” afslutter Klaus Anton.

Tyrolerfesten er et samarbejde mellem Vejgaard Tårnblæserlaug, Jetset Show Production og Aalborg Håndbold Klub.

Deres KÆMPE Oktoberfest Buffet byder på

  • Ølmarinert Svinefilet
  • Texas Marineret Short Rib
  • Krydderet Flank Steaks 
  • Frankfurter med tilbehør
  • Råstegte kartofler
  • Sommersalat med pasta og bær
  • Kold kartoffelsalat
  • Hjemmelavet Urtedressing
  • Kryddersmør
  • Kuvert brød med flagesalt

Billetter til arrangementet kan købes her.

Retroguld og Hello Vintage: Kæmpe secondhand marked rammer Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Ib Sørensen
Foto: Ib Sørensen

Vintagemarkeder er et kæmpe hit rundt omkring i landet, og i Aalborg elsker vi dem også i stor stil.

Sidste år blev konceptet RETROGULD introduceret til Aalborg, og det blev taget rigtig godt imod. Det var så stor en succes, at Louise Trillingsgaards populære RETROGULD marked vender retur til Aalborg i oktober.

Nu er det igen nordjydernes tur til at komme på skattejagt på de to secondhandmarkeder

RETROGULD og HELLO VINTAGE, der indtager Aalborg Kongress Center i weekenden 6. og 7. Oktober.

Sidste gang var det et kæmpe tilløbsstykke – og der var også stor medieinteresse for markedet.

Sidst blev det holdt på Spritten, men nu rykker Louise Trillingsgaard  i fodsporene på Trillingsgaard og ind i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor Ernst Trillingsgaard i flere årtier var direktør.

I AKKC slår de to markeder RETROGULD og HELLO VINTAGE dørene op til et sandt mekka for skattejægere og vintageelskere.

Foto: Ib Sørensen

Danmarks hyggeligste marked

Indtil nu har markederne oplevet kæmpe succes i både København, Aarhus og Odense, og arrangør Louise Trillingsgaard er spændt på at se, hvordan nordjyderne igen tager imod det, hun kalder Danmarks hyggeligste retromarked.

Med 2000 kvm. og over 90 store stande, de bedste sælgere indenfor interiør, møbler, keramik, lamper og antik.

På markedet finder du ALT, hvad dit indretter-hjerte kan begære af genbrug inden for genrer som retro, antik, samlerobjekter, fransk Brocante, romantisk landstil, vintagemode & industrielt interiør.

Men det er ikke kun for indretningsnørder!

”Vi kalder os selv RETROGULD FAMILIEN, og det er nok ikke helt skudt forkert. Her på markederne passer vi på og løfter hinanden. Der er ingen konkurrenceri og usikkerhed! Det skal være rart og velkommende at deltage som udstiller – for så er det også rart at handle der som kunde,” fortæller Louise Trillingsgaard.

Køb tøj som bland-selv-slik – HELLO VINTAGE

Samtidig med RETROGULD finder du nemlig HELLO VINTAGE, der er et overdådigt vintage modemarked, hvor du betaler i vægt – 200 kroner per kilo!

Konceptet svarer til bland-selv-slik, hvor du vælger det, du vil have, og så betaler du for det præcise antal gram.

”Efter mange år i mode og servicebranchen, har vi konstant en finger på pulsen på, hvad der rører sig på den danske modescene. Vi omdanner trends til secondhand-mode og køber matchende varer hjem.

Du finder derfor ikke en hal fyldt med hardcore retro flowerpower klæd-ud-kjoler, men til gengæld en nøje afstemt trendhal – selvfølgelig kombineret med smukke og sprælske vintagekjoler,” siger arrangør Frederik Trillingsgaard

Du kan følge markedet på deres Facebook-begivenhed

INFO OM MARKEDET
Aalborg Kongres & Kulturcenter
Europaplads 4
9000 Aalborg
Lørdag 6. oktober 10:00-16:00
Søndag 7. oktober 10:00-16:00
Entre: 50 kr. (gælder for begge markeder og begge dage)