Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor rabat: AKKC lancerer nyt Study Tickets koncept til byens studerende 

Af Redaktionen
Foto: AKKC
Foto: AKKC

Er du som studerende også træt af at leve af havregryn og pasta med ketchup? Det løber hurtigt op, hvis du gerne vil forsøde den hårde studietid med fest, fede koncerter, comedy og kolde fadøl.

Men bare rolig!

Det nye Study Tickets koncept hos Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) kommer nemlig alle byens studerende til undsætning med gode priser på alverdens fede arrangementer. 

I forbindelse med studiestarten i sidste uge skød AKKC gang i deres nye Study Tickets koncept, som gør det muligt for byens studerende at komme med til masser af fede arrangementer til halv pris.

Med en hel bølge af arrangementer at vælge i mellem er det en perfekt mulighed for fede oplevelser med både nye og gamle studiekammerater. 

Stor rabat: AKKC lancerer nyt Study Tickets koncept til byens studerende 

Oplevelserne står i kø

Uanset om du drømmer om at skråle med til Pretty Woman – The Musical, Joey Moes Julekoncert eller at grine med, når Specialklassen eller Hannah Gadsby indtager Europahallen, er det nu muligt – uden at du behøver at bekymre dig om minus på kontoen sidst på måneden.

Det kan også være, at du gerne vil spare penge på Rasmus Walters intimkoncert eller populære Jonah Blacksmith. Hvis du er mere til foredrag, er der også penge at spare, når René Dahl Andersen lægger vejen fordi Aalborg, hvor han fortæller om sin vilde tid som tidligere narkobetjent, professionel lejesoldat og undercover agent for PET og FBI. 

Når der er studiebilletter tilgængelige til et arrangement, vil det være markeret med Study Tickets på AKKC’s hjemmeside.

Så hvis du har en hård eksamen i vente, kan du forkæle dig selv med en billig Study Ticket og en på opleveren til et af de mange arrangemente

Stor rabat: AKKC lancerer nyt Study Tickets koncept til byens studerende 
Foto: AKKC

Flash dit studiekort

Der ligger allerede en perlerække af arrangementer klar, hvor du kan købe Study Tickets, men husk at hold øje! For der kommer løbende endnu flere spændende arrangementer til gode priser.

Og det er med at være vaks ved havelågen, for der vil være en begrænset mængde Study Tickets tilgængelige til arrangementerne.

Studiebilletterne til Benjamin Hav blev revet væk på ingen tid, og der er allerede kun få tilbage til Jonah Blacksmith – så hvis du skal være sikker på at få fingrene i en af de andre billige studiebilletter, skal du være hurtig til at flashe dit studiekort. 

Konceptet skydes i gang med L.I.G.A

For at starte konceptet med et kæmpe brag er der ikke begrænsning på mængden af Study Tickets til L.I.G.A’s akustiske intimkoncert fredag 16. september kl. 20.

Så tag endelige dine nye studiekammerater under armen til en unik og intim aften, hvor tempoet bliver skruet helt ned, og I får lov at opleve L.I.G.A på en helt ny måde. 

Stor rabat: AKKC lancerer nyt Study Tickets koncept til byens studerende 
Foto: AKKC

Study Tickets Konceptet er meget simpelt, og det passer lige ind i den nordjyske ånd! Som studerende sparer du minimum 50 % på udvalgte billetter.

Der kan købes 2 billetter pr. person, og det kræver blot, at begge personer er studerende, og derved kan vise et gyldigt studiekort med billede. 

Du finder alle arrangementerne, hvor der er Study Tickets tilgængelige, lige her.

Del artikel