Stor overraskelse: Krydstogtsskib ankommer til Aalborg i morgen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Det skulle have været en rekordsæson.

Hele 45 krydstogtsskibe var planlagt at anløbe i Aalborg Havn i 2020. Men som alt andet så satte Covid-19 også en gigantisk bremseklods for de planer.

Fra udsigten til en sæson med flere krydstogtsskibe i Aalborg end nogensinde før, til en sæson hvor man faktisk regnede med, at der ikke ville komme et eneste alligevel.

Ankommer til Aalborg fredag morgen

Men nu er der faktisk nyt. Hvis du elsker at se de store krydstogtsskibe lægge an ved Havnefronten i Aalborg, så kan du kigge forbi i morgen fredag d. 7. august.

Port of Aalborg (tidligere kendt som Aalborg Havn) fortæller nemlig på deres Facebook-side, at vi kan forvente et krydstogtsskib i byen i morgen.

“Oplev årets første (og måske eneste) krydstogtanløb i morgen fredag!”

Alle planlagte krydstogtanløb i Aalborg i 2020 er aflyst, men i denne uge har krydstogtskibet SeaDream ll meldt sin ankomst.

SeaDream ll er mindre end de skibe, vi er vant til – en lille, eksklusiv mega-yacht med lidt over 100 hovedsageligt norske passagerer.

Er du krydstogtentusiast, så kom forbi Honnørkajen i morgen mellem kl. 7.00 og 13.30 – og byd vores skandinaviske naboer velkommen,” skriver Port of Aalborg.

2017 forbliver rekordåret

I 2017 var det året med flest af de store krydstogtsskibe i Aalborg, hvor der var 36 anløb i Aalborg Havn.

I 2019 var der 32 anløb, og så havde man så planlagt et sandt jubelår med masser af udenlandske turister og store skibe her i 2020.