Stor Open By Night i Shoppen: Masser af gratis gaver uddeles

Skrevet af: Michael Qureshi

Shoppen i City Syd har i den grad tænkt sig at sende aalborgenserne på en god påskeferie, når de på onsdag den 28. marts afholder årets første Open By Night.

Butikkerne holder i dagens anledning længere åbent end normalt, og der er en masse lækre tilbud, som er værd at tage i shoppingcentret for.

“Der er efterhånden landet en masse nyheder, både til pige & dreng, så vi står klar til at vise en masse nye styles, og så kører vi desuden lidt tilbud på vores egne mærker. Der bliver skruet lidt ekstra op for musikken, så der er den helt rigtige stemning, og vi er klar til at hjælpe alle dem som kigger ind i kongeriget,” siger de fra Kings & Queens butikken.

Derudover er der i løbet af dagen masser af aktiviteter, hvor der blandt andet hver time fra klokken 16.00 frem til 20.00 uddeles gratis gaver.

Fra Kings and Queens i Shoppen

Påskeliljer, chokoladeæg og bio-konkurrencer

Det starter kl. 16.00 med smukke påskeliljer til de første 120 kunder, der kigger forbi torvet. Senere er der slikposer til børnene, chokoladepåskeæg til store som små, og helt til sidst kan man finde påskeæg, der blandt andet indeholder fribilletter til Nordisk Film Biografer i Shoppen.

Der er også en sjov konkurrence om et gavekort på 300 kr. til en valgfri butik derude.

Sjov og ballade skal der nok også være masser af. For Shoppen får besøg af de skøre mennesker fra FunCenter, der blandt andet tager deres FunAnimals med. Det er bl.a. zebraer man kan “ride” om kap på. Så der skal nok blive en masse god lir der.

Der bliver mulighed for en quick makeup af dygtige Charlotte Faber, der giver en gratis omgang mellem 16-20 for de kvinder, der vil se en vild udvikling på kort tid.

Salg af filmplakater

Bio afholder det store plakatsalg, hvor man kan få fingrene i eksklusive filmplakater.

“Open by night er altid noget helt specielt, der er en ganske særlig stemning og både kunder og medarbejdere er i højt humør. Open by night er klart de fedeste dage på jobbet,” lyder det fra Sunset Boulevard.

“I Bahne glæder vi os til at vise dig alle de lækre forårs nyheder. Vi hjælper gerne med at vejlede og rådgive med boligindretning. Og så har vi jo værtindegaven til påsken. Vi har masser af ideer og pakker flot ind,” siger de hos Bahne.

Masser af aktiviteter til børnene

For de fleste børn er påskeferien allerede i gang, og det tager man også hul på i Shoppen allerede fra mandag den 26. marts og frem til helligdagene kommer torsdag.

Børnene kan bl.a. komme og dekorere deres helt eget påskeæg og tage det med hjem gratis. Det sker alle dagene mellem 13-15. Der er også en række aktiviteter ude foran biografen i anledning af premieren på den nye Peter Kanin film.

Der er også rig mulighed for børnene at lave gækkebreve, som der kan sendes til forældre og bedsteforældre.

Programmet for gratis uddeling af gaver

Kl. 16: Der uddeles gratis påskeliljer til de første 120 kunder, der kigger forbi torvet

Kl. 17: Til børnene: Kig forbi LEGO-området i hjørnebutikken overfor Gina Tricot og få en gratis slikpose (gælder så længe lageret haves)

Kl. 18: Der uddeles gratis vandflasker til kunderne i Shoppens gange

Kl. 19: Der uddeles små chokoladepåskeæg til kunderne i Shoppens gange

Kl. 20: Der er gemt 8 påskeæg med 2 biografbilletter i hver rundt omkring i Shoppens gangarealer. Dem der finder dem først må beholde dem. Hvis du tager et billede af påskeægget og påskeæggets gemmested og deler det på Instagram eller Facebook med #shoppenaalborg eller sender det til n.frost@shoppen-aalborg.dk så deltager du samtidig i konkurrencen om et gavekort på 300 kr. til valgfri butik i Shoppen. Der udtrækkes en vinder tirsdag 3. april.

du kan læse mere om Open By Night i Shoppen her

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.