Stor onsdag i Friis: Kom til gratis gin-smagning

Skrevet af: Michael Qureshi

Mange har allerede påskeferie nu, mens resten af landet går på påskeferie nu på onsdag.

Den 28. marts bliver derfor en af de helt store shoppingdage i Aalborg, hvor midtbyen har åbent helt frem til klokken 22.00 med koncert og masser af aktiviteter.

Det gælder også inde i selve Friis Shoppingcenter, hvor man disker op med et væld af spændende aktiviteter og events.

Helmuth bag baren til Gin-smagning

I samarbejde Friis Shoppingcenter afholder MigogAalborg på onsdag 28. marts et ginsmagnings-event i Friis.

Det bliver gutterne fra Helmuth, kåret i lørdags til Byens Bedste Cocktails til AALBORG AWARDS, der står i baren fra 19-21.

Helmuth-bartenderne er eksperter i gin, og skal selv afholde en kæmpe Gin Festival – Summer Edition senere på foråret. De vil fortælle lidt mere om, hvordan man smager forskel på gin, forskellighederne og hvordan man mixer den perfekte drink med gin som ingrediens.

Ikke mindst er der masser af lækre smagsprøver, da vi har været så heldige, at Nordisk Brænderi her fra det Nordjyske støtter op om eventet og leverer noget af det allerfineste gin.

“Gin er meget in i tiden, og vi synes, det giver et godt afsæt til påskeferien, at vores kunder kan kigge forbi og smage lidt og lære lidt mere om den gode gin. Vi har tidligere haft Helmuth til at levere til vores events, og det spiller bare. De er meget professionelle, og kan deres kram,” siger Gitte Stokbro Kristensen, marketing manager i Friis Shoppingcenter.

Det bliver på Plan 1 mellem Tiger of Sweden og H&M, at der stilles et barområde op, og hvor aftenens DJ også står og spiller lidt sprødt musik.

Smag på insekt-snacks

Der er også smagsprøver i en lidt anden genre både tirsdag og onsdag i Friis. MigogAalborg har tidligere skrevet om Aalborg-drengene fra Crickster, der blandt andet har været med kort i Løvens Hule. De sælger snacks lavet på insekter. Der vil  være mulighed for at smage ristede insektsnacks, dadelkugler med kakao og buffalo-ormemel og forleden lancerede de verdens første leverpostej lavet på insekter og grøntsager. De kalder den for Levepostej.

De står der både tirsdag 11-15 og onsdag 16-21 og byder på smagsprøver, og man bliver overrasket hver gang over, at insekter kan smage ret lækkert.

Masser for børnene

I påskeferien kan børn gå på skattejagt i Friis Shoppingcenter. Når børnene har fundet de 5 gemte påskeæg, får de et Kinderæg som præmie og er samtidig med i konkurrencen om et gavekort til Friis Shoppingcenter.

Skattejagten foregår i hele centrets åbningstid i dagene lørdag d. 24. marts samt mandag-onsdag d. 26.-28. marts og lørdag d. 31. marts.

“Vi ved børnene har fri hele ugen, og der er mange børnefamilier som gerne vil ind til byen og shoppe lidt. Så kan man kombinere shopping med, at der også er masser af sjov for børnene. Det gør vi altid meget ud af også at huske på hele familien,” forklarer Gitte Stokbro Kristensen.

Onsdag aften før påske vil der også være mulighed for at få lagt en gratis quick make-up af makeupartist Charlotte Faber, og man kan også få lagt en gratis neglelak hos Matas.

Det er første gang nogensinde, at midtbyens butikker holder en Day&Night så tidligt på året. Tidligere har der kun ligget i juni og september. Men der forventes meget af onsdag.

“Det er en dag, hvor rigtig mange har fri. Det er også lønningsdag, så der er penge på kontoen, og folk ved, at der kommer nogle helligdage, hvor alt er lukket. Så vi tror, at vi kommer til at se mange ude og shoppe på onsdag. Derfor er vores intention at skabe de bedst mulige rammer med aktiviteter, som gør det til en god dag for alle, der kigger inden for i Friis Shoppingcenter,” slutter Gitte Stokbro Kristensen.

Se mere til de spændende påskeaktiviteter for alle aldre i Friis Shoppingcenter lige her

Europas vildeste: Oplev hurtige biler og kæmpe monstertrucks i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle nyheden om, at et af Europas vildeste Stunt og Monster Truck Shows kom til Skalborg her i Aalborg.

Og nu har du igen muligheden for at opleve det hele i et stort og hæsblæsende show her i Aalborg.

I næste uge fra torsdag den 25. juli og frem til søndag den 28. juli, kan du opleve biler og motorcykler i høj fart, brændende dæk, elegant motorkunst, livsfarlige stunts og kæmpe store monstertrucks, når tyske Team Klaas nemlig til byen med deres berømte og berygtede “MonsterTruck Stuntshow”.

Denne gang foregår det ved Kvickly i Nørresundby, og showet byder på et hav af forskellige bil- og motorcykelstunts i absolut topklasse.

Biler og stuntmænd kastes gennem brændende flammer

Team Klaas’s stuntmænd kaster sig ud i den ene vanvittige disciplin efter den anden, og publikum kommer til at opleve alt fra bilbowling, hvor en stuntmand i bil hamrer med fuld fart ind i en kæmpe bunke bilskrog for at lave strike, til stuntmænd spændt fast til biler der bliver tonset gennem brændende flammer.

Og det er bare for at nævne et par få af de ting, der kommer til at foregå i løbet af det 90 minutter lange vanvidsshow.

Gigantiske monstertrucks fra USA

Showets allerstørste seværdighed er, når Team Klaas’ kører deres to gigantiske monstertrucks frem for at smadre alt på deres vej.

Team Klaas har været en tur forbi lokale skrothandlere for at skaffe så mange gamle skrotbiler som overhovedet muligt.

Alt sammen kun for at blive smadret og mast fuldstændig til ukendelighed af de larmende og osende monstertrucks.

De to gigantiske trucks er bygget af Team Klaas selv med materiale importeret fra USA.

Ny truck med over 1000 hestekræfter

Til årets tour har de bygget en helt ny truck, som er deres største og vildeste til dato.

Trucken som har fået navnet “Captain Barbossa” er 3 meter høj, 3 meter bred, har over 1000 hesterkræfter og vejer 4 ton. Så der er i den grad tale om et vaskeægte monster.

Monstertrucks er et amerikansk fænomen, og har siden 1970’erne været en voldsom populær publikumsattraktion i staterne.

Team Klaas har for alvor sat det på kortet i Europa og nu er turen altså igen kommet til Aalborg.

De forskellige shows vil blive speaket af rapper og MigogAalborg tv-vært Zjakalen.

Hvad: Monstertruck & Stuntshow
Hvor: Kvickly, Nørresundby
Hvornår Torsdag d. 25. juli kl. 19.00, Fredag d. 26 juli kl. 19.00, Lørdag d. 27. juli kl. 19.00, Søndag d. 28. juli kl. 18.00
Pris: Børn under 3 år: GRATIS, Børn (3-14 år): 150 kr., Voksne: 200 kr.

Billetter kan kun købes ved indgangen.

Følg dem på Facebook her for at se de mange “numre”, der vises i Aalborg

Sæsonens første hjemmekamp for AaB: Børn kommer ind for 10 kr

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB Tifo Kaos
Foto: AaB Tifo Kaos

AaB fik langt fra den ønskede start på den nye sæson, da de i sidste weekend måtte se sig slået af oprykkerne fra Lyngby med 2-0 på udebane.

Derfor er det helt sikkert en flot sultne spillere, som vil forsøge at få 3 point i den første hjemmekamp i morgen, når SønderjyskE kommer på besøg kl. 14.00.

AaB plejer at have godt styr på modstanderne fra syd, og de har faktisk vundet de tre seneste 3F Superligakampe mod SønderjyskE med samlet 5-0. Omvendt fik SønderjyskE den perfekte start på sæsonen, da de slog Silkeborg 2-1 i deres første kamp i sæsonen.

Det er selvfølgelig altid rarest at tage på stadion i tørvejr, og DMI lover da også 0 mm regn, lidt overskyet og op til 18 grader.

Varm op til kampen med andre fans

Fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans.

Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Øl i fanzonen før kampen koster 35 kr., og desuden sælges der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for 50 kr.

Du kan også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Ny familietribune fejres med billetter til 10 kr.

Portene til stadion åbner kl. 13.00, og en af de største nyheder i denne sæson er den nye Theodors Familiezone i Blok og Blok B på Weber Tribunen.

Børn i dette område vil på søndag kunne låne Theodors Venneflag til kampen. Theodor kommer også på besøg i Familiezonen inden kampen, og børn med sæsonkort eller sæsonkortabonnement til Weber Tribunen kan vinde præmier i Theodors Lykkehjul.

Der er alt mulig god grund til at tage de ferieramte børn med på stadion, for de kommer ind for kun 10 kr. i morgen. Tilbuddet gælder til både 3F Tribunen, Spar Nord Tribunen og Weber Tribunen.

Der er også tilbud på sodavand, som sælges til halv pris, så de således koster 15 kr.

Kort tid efter slutfløjtet til sæsonens første hjemmekamp vil spillerne gå rundt langs alle banderne på Aalborg Portland Park og skrive autografer til de fremmødte børn.

Der vil i den forbindelse blive udleveret autografkort til de børn, der er interesserede i at få spillernes signatur.

Ny hjemmebanetrøje med historiske referencer

Onsdag præsenterede AaB den nye hjemmebanetrøje for Hele Nordjylland Hold, og den specialdesignede trøje indeholder trøjen blandt andet detaljer og referencer til Aalborg, AaB’s historie og ikke mindst de mange trofaste fans, der uge efter uge støtter AaB på hjemme- og udebane i 3F Superligaen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Ny hjemmebanedragt #AaB #HeleNordjyllandsHold @hummelsport #sharethegame #Hummel

Et opslag delt af AaB – officiel profil (@aabsportdk) den

Derudover er der comeback til de røde strømper. Den nye trøje kan naturligvis ses på AaB-spillerne i morgen, og du kan også købe dit eget eksemplar på stadion i morgen.

En del skader at kæmpe med

Cheftræner Jacob Friis har sammen med den øvrige trænerstab udtaget følgende 18 spillere til søndagskampen:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 29 Mikkel Kaufmann, 30 Wessam Abou Ali og 32 Kasper Pedersen.

AaB’s skadesliste tæller Jakob Ahlmann, Magnus Christensen, Oliver Abildgaard og Lukas Klitten.

Hvad: AaB’s første hjemmekamp
Hvor: Aalborg Portland Park
Hvornår: Kampstart kl. 14.00

Du kan læse mere om kampen her.

Gratis velvære: Kom til yoga under åben himmel

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Prana Yoga
Foto: Prana Yoga

Yoga bliver bare mere og mere populært – også her i Aalborg, hvor blandt andet YOGA HUSET har stor succes.

Og nu kan du snart opleve yoga i nogle helt unikke omgivelser her i Aalborg.

Prana-yoga afholder i samarbejde med Rickshaw Travels gratis yoga på græsset i Friluftsbadet ved Vestre Fjordpark.

Det sker lørdag den 10. august fra klokken 11.00-12.00 med mottoet “Intet slår yoga under åben himmel.”

60 minutters Hatha-flow

Det bliver yogalærer Britt Ziwes, som vil guide folk sikkert igennem 60 minutters såkaldt Hatha-Flow.

Britt er derudover yogalærer på Rickshaw Travles yogarejse til Zanzibar i november, og der vil derfor også være mulighed for at få mere at vide om rejsen denne lørdag.

De opfordrer til, at man tager egen måtte med.

Hvad: Gratis yoga under åben himmel
Hvor: Friluftsbadet, Vestre Fjordpark
Hvornår: Lørdag d. 10. august fra kl. 11.00-12.00

Læs meget mere her.