Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor nyhed på menukortet: Brdr. Price lancerer klassisk smørrebrød

Af Stine Kjølby Christensen

Der er vist ingen tvivl om, at smørrebrød er én af de danske klassikere, som de fleste kan være med på.

Smørrebrød kommer i et utal af varianter, så uanset om du er til roastbeef, kartofler, sild eller æg, er der sandsynligvis noget til din smag.

Brdr. Price i Aalborg er generelt kendt for deres solide og klassiske måltider, hvor der aldrig spares på noget – og nu har menukortet også fået fint selskab … af selveste smørrebrødet.

“Jeg synes, at smørrebrødet går rigtig godt i spænd med vores koncept.

Og så kan vi nok heller ikke komme udenom, at en stor del af vores gæsteklientel er turister, der besøger Price for at få en bid af det klassiske køkken – og her er smørrebrød jo obligatorisk,” siger Lasse Baun, restaurantchef hos Brdr. Price.

Stor nyhed på menukortet: Brdr. Price lancerer klassisk smørrebrød

Stor nyhed på menukortet: Brdr. Price lancerer klassisk smørrebrød

Smørrebrød til enhver smag

Allerede fra i sidste uge fik Brdr. Price inkorporeret madderne på menukortet. Foreløbigt tilbyder Price fire varianter ad gangen til priser på kr. 125,- for to stk. og kr. 165,- for tre.

Udvalget skifter månedsvis, men Brdr. Price har naturligvis allerede udvalgt det kommende sortiment.

Rørt tartar, leverpostej, hamburgerryg og rullepølse bliver kødfavoritterne, mens kartoffelmaden, æg/reje og hønsesalat er til den mere lette ende.

Stor nyhed på menukortet: Brdr. Price lancerer klassisk smørrebrød

Vi anbefaler selvfølgelig, at man kombinerer, så du får tilfredsstillet smagsløgene bedst muligt.

Velsmag af gode råvarer

MigogAalborg har naturligvis allerede været forbi til en tester, og som med alt andet i restauranten er det tydeligt at se og smage, at der er kræset for både detaljer og råvarer.

“Selvom smørrebrød er noget af det mest enkle, man kan kokkerere, så betyder det ikke, at der ikke skal være styr på æstetikken og smagssammensætningerne,” forklarer Lasse Baun og uddyber:

“Selvom man ikke skal underminere en rugbrødsmad hjemme ved sofabordet, så ønsker vi selvfølgelig, at oplevelsen skal være ekstraordinær, når man spiser den hos os.”

I denne måned kan du vælge mellem lun leverpostej med sprød bacon, ristede svampe, rødbede crudite og cornichoner, roastbeef med hjemmerørt remoulade, peberrod og hjemmeristede løg, æg & rejer med dildmayo og sidst men ikke mindst en klassisk kartoffelmad serveret med syltede løg, brunet smør-mayo og urtesalat på toppen.

Stor nyhed på menukortet: Brdr. Price lancerer klassisk smørrebrød Stor nyhed på menukortet: Brdr. Price lancerer klassisk smørrebrød

Efter vores besøg i restauranten kan vi da også garantere, at der ikke er meget folie-leverpostej og glaskartofler over smørrebrødsoplevelsen hos Brdr. Price.

Her er igen, igen tale om et gedigent håndværk, der går perfekt i spænd med det koncept, vi alle kender og elsker.

Velsmagende, uformelt og i hyggelige omgivelser.

Hvad behøver man mere?

Du kan se hele Brdr. Price’s menukort her

Del artikel

Andre læser også