Stor nyhed på madfronten: Populær madblogger åbner Café

Skrevet af: Michael Qureshi

Aalborg-området bliver endnu en spændende café rigere om ganske kort tid.

Det er den populære madblogger Thomas Farsinsen – bedre kendt som Madfar – der åbner sin første café

Madfar har over 5.000 følgere på Facebook, hvor mange loyalt følger hans proces i madlavningen og bud på mere kreative opskrifter.

Han bruges også som samarbejdspartner for en række virksomheder blandt andre Winebox, Sæby Fiskeindustri og Bahne.

Madfar åbner stedet sammen med den erfarne restauratør Rene Maxwell, der tidligere har været involveret i  steder som Cafeministeriet, Klostertorvet og Brasserie Mundgott.

Det er dermed et særdeles stærkt makkerpar, der nu går sammen om at skabe nye gastronomiske oplevelser i kommunen.

For det bliver faktisk i Nørresundby, at Thomas og Rene åbner det spændende spisested. Åbningsdatoen bliver tirsdag 21. februar.

Lokationen bliver Lindholm Høje, som er en populær turistattraktion kendt for vikinggravene og hele historikken omkring stedet. De overtager den nuværende café inde i museet-bygningen. Stedet kommer også til at hedde Café Lindholm.

Det bliver i hvert fald en attraktion nu, at to så kendte mennesker i restaurationsbranchen kaster sig over det her nye spændende projekt.

”Vi kommer til at gøre tingene lidt anderledes end tidligere. Vi renoverer det hele deroppe og etablerer et nyt køkken. Den får med den helt brede pensel.

Vi vil rigtig gerne lave en masse forskellige arrangementer for at trække folk herud. Vi har blandt andet en foredragssal med plads til 80 personer, hvor vi har planer om foredrag med kendte skuespillere, komikere, musikere og så videre. Så kan der være noget spisning og underholdning,” forklarer Madfar til migogaalborg.dk

De unikke lokaler og ikke mindst udsigten skal også gøre det attraktivt at afholde selskaber derude.

”Vi ønsker at skabe et lækkert sted i Nørresundby. Vi har selskabslokale i smukke private omgivelser. Du har skoven på den ene side og en unik udsigt over Limfjorden på den anden. Og så bliver maden selvfølgelig af høj kvalitet med fokus på gode råvarer fra Nordjylland og hele Skandinavien,” lyder det fra Thomas Farsinsen.

I hverdagene fra tirsdag til søndag kører de almindelig cafédrift, men igen forsøger de at skille sig ud.

”På længere sigt har vi planer om at køre dansk frokostbuffet i weekenderne. Der findes ingen steder i hele Aalborg-området, hvor man kan få smørrebrød om søndagen. Vi kan ikke leve alene på bare at have en café ved Lindholm Høje, så det er alle de nye tiltag, vi laver, som gerne skal opfylde stedets store potentiale,” forklarer Madfar.Det er første gang, at Thomas Farsinsen bliver restauratør,  mens Rene Maxwell har prøvet med investeringer i flere gode steder. Noget tyder på, at det bliver et godt makkerpar med hver deres kompetencer.

”Vi har kendt hinanden i en del år efterhånden. Jeg sagde engang for sjov, at når ungerne blev større, så skulle vi lave et spisested sammen.

Nu står vi pludselig her og skal i gang. Vi supplerer hinanden godt, hvor jeg har den kreative proces med maden, og han har erfaringen fra tidligere. Så er vi begge købmandsuddannede, og det bør også spille en vigtig rolle i det her set-up,” forklarer Thomas.

Rene Maxwell er en erfaren restauratør – og glæder sig til det nye projekt

Madfar har ingen kokkeuddannelse på cv’et, men han har lært sig selv op fra bunden. Senest har han blandt arbejdet på populære La Locanda for Carlo Liberati.

”Jeg har altid haft passionen for mad, lige siden jeg var knægt, og min mormor tryllede i køkkenet. Jeg har stadig mange ting at lære endnu i faget, men jeg opererer med en stor nysgerrighed, og det er en god ting i den kreative del af det. Planen er også på længeres sigt, at vi skal være flere end mig i køkkenet,” forklarer Thomas Farsinsen.

Nørresundby ser altså i den grad ud til at vækste på madfronten. For nylig åbnede SushiMania en butik i bydelen, og nu altså det her kommende projekt, som bør tiltrække mange fra selve Aalborg.

Fik du læst?

Fra chokoladeboller til tæppehandleren: Her er Aalborgs største legender

Aalborg bager
Foto: Facebook-gruppen Har Slotsbageren åbent i dag

Fire dage med fuld smæk på: I morgen starter de store Drive-in events i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det fra i morgen, at de store Drive-in events løber af stablen.

Det hele starter med Anders Matthesen show klokken 17.00 i morgen torsdag, og derfra kommer der fuld smæk på parkeringsområdet i Aalborg Lufthavn helt frem til søndag.

Det kommer til at vrimle med store navne, når Mads Langer, Anden, L.O.C., Phlake, Lars Lilholt, Ude af Kontrol og mange flere indtager Aalborg.

Der er stadig ledige billetter til alle shows, hvor der er plads til 600 biler. Men det begynder at tynde ud med pladser på de fleste events.

De fleste billetter koster omkring de 675 kr. per bil, som så giver 135 kr. per mand, hvis man fylder bilen op. Der er så nogle events der er billigere endnu, og andre som er lidt dyrere.

L.O.C imponerer stort

I København fik de store Drive-In events arrangeret af Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark debut i hovedstaden i sidste uge.

Siden har man så været i Aarhus og i Herning.

Her blev de helt særlige events taget godt imod. Blandt andet L.O.C leverede nogle helt vilde live-shows, hvor han var rigtig meget nede blandt publikum i bilerne.

Mads Langer på fredag bliver en skøn oplevelse, og her ventes der udsolgt lige om lidt. Det går så til gengæld helt amok, når Ude af Kontrol-drengene indtager scenen lørdag aften.

Det hele kører fra d. 4. juni og frem til d. 7. juni, som byder på arrangementer fra din egen bil.

Hør bl.a. Mads Langer, Anders Matthesen, L.O.C., Mads & Monopolet, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Lars Lilholt, Onkel Reje, Claus Hempler og Teitur og mange flere.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser.

Scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Det bliver en kæmpe fest og jo flere I er i bilen – jo billigere bliver det. Man køber nemlig billet til bilen.

Hvad: Drive-in koncerter med Live Nation

Hvor: Aalborg Lufthavn Parkering P3

Hvornår: Fra d. 4. juni og helt frem til d. 7. juni 2020

Hvor meget: Fra 395 kr. pr. bil med op til 5 personer

Hvordan: Køb din bils billet lige her 

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag

4/6 Anden

4/6 Malk De Koijn

Fredag

5/6 Phlake

5/6 Annika Aakjær

5/6 Mads Langer (få billetter)

Lørdag

6/6 Onkel Reje

6/6 Claus Hempler/ Teitur

6/6 Ude af kontrol

6/6 L.O.C

Søndag

7/6 Lars Lilholt

7/6 Drive-In med Mads & Monopolet

 

Jeg vil meget mere sydpå: Vinbar i midtbyen frister igen med Sangria Buffet

Skrevet af: Michael Qureshi

De færreste danskere kommer på sommerferie sydpå i år og kan nyde lange aftener med iskold sangria.

Men hvis vi ikke kan komme til det sydlige Europa, så må det jo komme til os i stedet.

Douro Wine Bar i Danmarksgade er som de fleste andre spisesteder og barer genåbnet, og nu introducerer de igen deres vildt populære koncept med Sangria Buffet for 290 kr.

Det betyder, at du kan drikke alt den Sangria du vil i tre timer for prisen.

Kører alle torsdage

Sangria-festen starter fra i morgen torsdag d. 4. juni og fortsætter alle torsdage i løbet af sommeren. Det skriver Douro Wine Bar på Facebook.

Har du været på ferie i Spanien eller nabolandene, kender du nok alt for godt den kølende og beroligende effekt, som et iskoldt glas Sangria kan have på både krop og sind.

De sidste par dage har solen da også skinnet ufortrødent over byen, så i morgen er en oplagt mulighed for at nyde godt af sommerens bedste kombinationer – og måske drømme sig væk til de spanske himmelstrøg.

Douro Wine Bar råder over en lækker udeservering ud til Frederikstorv, hvor den flydende buffet også vil stå til rådighed hele aftenen.

Man kan også få tapas og andre let anretninger på Douro Winebar.

Læs mere her.

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her