Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor nyhed: Kæmpe streetfood-marked åbner i midtbyen

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Vi elsker, når vi kan breake store madnyheder i verdens bedste Aalborg.

Denne tirsdag kan vi afsløre en kæmpe nyhed her i midtbyen.

Der åbner et helt nyt streetfood-marked på over 800 kvadratmeter med hele 12 madboder i Friis Shoppingcenter.

Det afslører Friis Shoppingcenter i en pressemeddelelse.

Det kan vi se frem til.

En gave til Aalborg.

Så kort kan den nye streetfood i Friis Shoppingcenter beskrives, hvis du spørger Thomas og Thilde Nedergaard Kristiansen, der er forpagtere af det nye madsted i Aalborg.

Spændende madboder, et stort udvalg af mad og en stor bar til drikkevarer, alt sammen til overkommelige priser i flotte og hyggelige omgivelser – det er opskriften på den nye streetfood.

Den nye streetfood i Friis Shoppingcenter bliver 811 kvadratmeter stor med plads til 12 madboder, 300 siddepladser og udeservering, når vejret tillader det.

Stor nyhed: Kæmpe streetfood-marked åbner i midtbyen
PR-foto

Thomas og Thilde vil byde kunderne indenfor både til frokost og aften. Med sin blanding af alle mulige former for mad og yderst rimelige priser, forventer de at tilbuddet vil blive taget godt imod af både familier og studerende.

”Vi tror på, at vi kan trække endnu flere besøgende til Aalborg fra hele Nordjylland til gavn for byen og specielt for butikkerne i midtbyen. Streetfood er en gamechanger for hele den del af byen, der vender ned mod havnen, lige fra Gabels Torv til Nørregade og Algade. Det er det pust af nyt liv, som byen har brug for.”

Erfarne folk bag markedet

Den nye streetfood i Friis Shoppingcenter, er med sin beliggenhed midt i Aalborg, lige ud til Gabels Torv, det perfekte stop på vejen, hvad enten du skal en tur i biografen, i Musikkens Hus, i Utzon Centeret, på Skråen, i gågaden eller en tur i Jomfru Ane Gade. Og det er lige præcis derfor at troen på det nye streetfood er kæmpestor.

”Streetfood er et spændende stop på vejen. En hyggelig pause inden du fortsætter videre, uanset om du skal shoppe, i byen og høre musik eller er på vej hjem. Det er ikke mindst en pause, du tager sammen med din familie eller venner, og hvor der altid er et spændende madtilbud og hyggelige omgivelser.”

Thomas og Thilde ved, hvad de taler om, for de har tidligere haft caféer og barer i Jomfru Ane Gade og driver i dag 3 velkendte Kaffebaren cafeer med stor succes. Der har været stor tro på en streetfood i bymidten lige siden, de første gang blev præsenteret for idéen af Friis Shoppingcenter.

Center Manager for Friis Shoppingcenter Niels Adolfsen er glad for, at det er lykkedes at få Thomas og Thilde med som forpagtere,

”Jeg tror ikke, at vi kan finde bedre forpagtere end Thomas og Thilde. De kommer med en enorm stor erfaring og er kendte ansigter i Aalborg. 5 minutter efter jeg havde mødt Thomas og Thilde var jeg helt sikker på, at de var de helt rigtige til at drive vores streetfood i Friis. De gør sig umage, er positive, er ærlige om måden de driver deres forretning på og deres værdier er helt rigtige.”

Thomas og Thilde skal nu i gang med at finde lejere til boderne. De to første er på plads, men der er stadig 10 boder tilbage. Tilbuddet fra de nye lejere er til gengæld usædvanligt godt, for boderne bliver omhyggeligt tegnet, bygget på stedet og udstyret med alt det køkkenudstyr, der skal til for at drive boden.

De nye lejere skal derfor næsten kun have deres kokkeknive, viskestykker og specialudstyr med, når de åbner. Herefter kan de komme i gang uden de store opstartsomkostninger.

Alle der er interesserede er velkomne til at kontakte Thomas og Thilde på mail thomas@kaffebaren.nu eller på mobil 4082 7362.

Thomas og Thilde regner med at kunne slå dørene op til den nye streetfood d. 1. februar næste år

Del artikel

Andre læser også