ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor mand på en lille scene: Tobias Rahim lagde Nibe Festival ned

Af Redaktionen
Foto: Vibeke Pedersen, Nibe Festival
Foto: Vibeke Pedersen, Nibe Festival

Det var en crowded Blå Scene, som fredagens festivalgæster i går aftes indtog – da én af Danmarks hotteste navne indtog den.

Vi taler selvfølgelig om Tobias Rahim, der med sine landeplager Stor Mand, Mucki Bar og Når mænd græder i den grad har indtaget Danmark – og de danske scener.

I torsdags indtog han bl.a. Arena-scenen på Roskilde Festival, der (sammen med Orange Scene) huser de største musikartister.

Selv her blev der rejst kritik omkring, at et navn som hr. Rahim ikke blev placeret på den største scene, da koncerten viste sig at blive et gigantisk tilløbsstykke.

Kæmpe tilløbsstykke

I går gik turen så til Nibe Festival, hvor en endnu mindre scene ventede den populære herre – til stor undring for mange.

Tobias Rahim spillede på Blå Scene i prime time på én af festivalens mest besøgte dage … og også her stimlede folk sammen i hobetal for at komme tæt på stjernen.

Flere melder om decideret kaos fra koncerten, grundet den trænge plads, mens anmelderne slog fast, at selve Tobias Rahims optræden ikke fejlede spor.

Stor mand på en lille scene: Tobias Rahim lagde Nibe Festival ned
Foto: Vibeke Pedersen, Nibe Festival

Der er dog ingen tvivl om, at et navn som hans sagtens kunne bære at flyttes over på Store Scene – men det er der en helt bestemt grund til, at den ikke blev gjort.

Nibe Festival havde nemlig booket Tobias Rahim længe før hans helt store gennembrud, og på daværende tidspunkt stemte hans status altså perfekt overens med den scene, der blev valgt til ham.

Siden er populariteten (som bekendt) gået amok, hvilket koordinering af scener og diverse planlægning altså ikke har kunnet følge med på.

Store Scene var nu besat af årets hovednavne, og Rahim-koncerten blev som bekendt afviklet på Blå Scene.

Den samme situation gjorde sig desuden gældende for Andreas Odbjerg, der ligeledes spillede på Blå Scene i torsdags.

Også han bad efterfølgende på sine sociale medier til, at han ved næste besøg kunne komme på en større scene – så alle kunne være med.

Vil du gerne opleve en Tobias Rahim-koncert, så kan du det ganske gratis, når The Tall Ships Races indtager Aalborg. Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også