ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor koncert i Aalborg reddet: Dizzy Mizz Lizzy koncert rykkes til senere på året

Af Michael Qureshi
Foto: Isak Hoffmeyer
Foto: Isak Hoffmeyer

Det kan godt være, at OL og EM bliver udskudt til 2021.

Men den går altså ikke, når det gælder en Dizzy Mizz Lizzy koncert, som mange aalborgensere har glædet sig.

Koncerten med Dizzy Mizz Lizzy i Aalborg Kongres & Kultur Center lørdag den 4. april er netop bekræftet flyttet til fredag den 11. december.

Det er lykkedes Live Nation og Dizzy Mizz Lizzy at finde nye datoer, der udover Aalborg også indbefatter koncerter i Herning, København og Odense.

Efter hektisk aktivitet er det med et rigtigt stort smil, at AKKC nu kan fortælle de mange billetkøbere, at deres koncertoplevelse med Dizzy Mizz Lizzy er reddet.

Spiller kun i fire danske byer

Bandet annoncerede i september sidste år en turné til kun fire store danske byer, hvor Aalborg var første spillested 4. april, og derefter gik det i april videre til tre andre danske koncertarenaer.

Corona-krisen og de begrænsninger vi dermed har fået af regeringen og sundhedsmyndighederne i går, betød at koncerterne i april ikke kunne gennemføres.

Sikkerheden for band, crew, teknikere, fans, og personale har været højeste prioritet for Live Nation og Dizzy Mizz Lizzy og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse med den prioritering.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten med Dizzy Mizz Lizzy i Aalborghallen fredag den 11. december.

Dizzy Mizz Lizzys nye album, ‘Alter Echo’ der udkom i fredag 20. marts og ligger på nuværende tidspunkt nummer ét i Japan.

Albummet har desuden fået 5 stjerner af GAFFA og Jyllands-Posten samt 4 stjerner af Politiken, Berlingske og Ekstra Bladet.

Del artikel