Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu bliver det billigere: Stor dagligvarekæde sænker priser på varer

Af Nathalia Hentze Nielsen
Arkivfoto
Arkivfoto

Flere og flere supermarkeder er begyndt at sænke priserne på deres dagligvarer igen efter en lang periode med prisstigninger.

Denne gang er det Lidl, der har meldt prissænkningen ud.

Allerede fra på søndag, den 6. august, vil man dermed kunne finde 150 hverdagsvarer til nye faste lave priser i Lidls dagligvarebutikker.

Det skriver Lidl i en pressemeddelelse.

Priserne bliver i gennemsnit sænket med 10 % og det gælder både på produkter fra Lidls populære private-label serier, såsom Engvang og Pålægsslagteren, samt mærkevareprodukter.

150 hverdagsvarer bliver billigere

Prisnedsættelserne dækker over flere forskellige produktkategorier – lige fra fødevarer til plejeprodukter og rengøringsartikler.

For eksempel bliver prisen på madpakkeposer på 1 l. sænket fra 12,95 kroner til 9,95 kroner, mens prisen på mange rugbrød samt pålægsprodukter til madpakken bliver reduceret med en krone.

”Siden marts måned har vi sænket priserne på mange af vores produkter. Nu kan vi glæde danskerne med, at vi fra den kommende søndag sænker priserne på 150 hverdagsvarer, såsom rugbrød, ost og pålæg.

Prisnedsættelserne kommer som et resultat af længere tids forhandlinger med vores leverandører for at opnå bedre priser til vores kunder.

Samtidig er det også et strategisk valg for os at tilbyde vores kunder, herunder de mange børnefamilier, billigere hverdagsvarer,” fortæller Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl Danmark.

Dagligvarekæden arbejder løbende på at nedsætte priserne og forventer også yderligere prisfald.

“Vi ønsker at være danskernes førstevalg, og vi er klar over, at pris spiller en afgørende rolle i den beslutning.

Derfor vil vi fortsætte med prisnedsættelser, der gør hverdagen lidt billigere, når man handler hos os,” udtaler Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl Danmark.

Nu bliver det billigere: Stor dagligvarekæde sænker priser på varer
Eksempler på prisnedsættelser hos Lidl.

Find den fulde oversigt over Lidls nye prisnedsættelser her.

Del artikel

Andre læser også