ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stopper efter 20 år som partner: Stor ændring hos Aalborgs største erhvervsmægler

Af Michael Qureshi

Der blæser nye vinde over Aalborgs største erhvervsmægler Nordicals.

Partner og medindehaver i Nordicals Aalborg Kim Jacobsen stopper for at blive selvstændig indenfor fast ejendom og projektudvikling.

Nordicals Aalborg fortsætter med Mattias Manstrup og Steen Royberg som indehavere.

Det skriver man i en pressemeddelelse torsdag morgen.

Kim ønsker fremadrettet at bruge mere tid på bestyrelsesarbejde og ejendoms- og projektudvikling.

Kim Jacobsen vil fortsætte sit arbejde for Nordicals Aalborg for at sikre, at igangværende sager afsluttes som aftalt, og kunderne får en god oplevelse omkring overlevering af sagerne til Steen og Mattias og resten af teamet i Nordicals.

Kim vil således i en længere periode have en løbende tilstedeværelse på kontoret og repræsentere Nordicals.

Blev partner i 2001 efter to år i firmaet

Kim Jacobsen (51) indtrådte i Nybolig Erhvervscenter Lyngø i 1999 og blev optaget som partner med Erik Lyngø og Steen Royberg (63) i 2001.

Partnerkredsen blev i 2014 udvidet med Mattias Manstrup (42), som har været i virksomheden siden 2005.

I 20 år har et stærkt partnerskab skabt en af Nordjyllands største erhvervsmæglervirksomheder.

Kæden har siden gennemført et navneskifte og rebranding til Nordicals, herunder en restrukturering, og står nu stærkt med en række velfungerende erhvervsmæglerforretninger.

Nordicals forretningerne drives på franchisebasis med stærke lokale franchisetagere.

“Jeg har været en væsentlig del af virksomheden i mere end 20 år, og mit fokus har de senere år ligget på håndtering af større udviklingssager og større klienter.

Det bliver vemodigt ikke at have min dagligdag i virksomheden fremadrettet, men jeg er meget glad for den fortsat tætte tilknytning til virksomheden.

Erhvervsmæglerforretningen har altid haft en særlig plads i mit hjerte, og et succesfuldt navneskifte har været medvirkende til at Nordicals står stærkt lokalt og på landsplan.

Min udtræden vil skabe nye muligheder for andre i fremtiden, og dygtige medarbejdere og en god ånd sikrer et fortsat stærkt forretningsgrundlag.

Steen, Mattias og jeg har været på en spændende rejse sammen igennem mange år, og den vil jeg altid kigge tilbage på med stor fornøjelse,” udtaler Kim Jacobsen.

Er med i store projekter i Aalborg

Den snart forhenværende partner har blandt andet haft udviklingen af den kendte tidligere Eternitgrund i Aalborg som et af sine store og markante udviklingsprojekter i Aalborg, og netop ejendomsudviklingen har igennem de senere år fyldt en del af Kims tid og interesser – til både glæde og gavn for Nordicals og mange af virksomhedens kunder.

Senest har Kim Jacobsen organiseret ejerkredsen bag købet af Sygehus Nord grunden.

“Det er min plan at arbejde videre med de kompetencer, jeg har indenfor fast ejendom og projektudvikling.

Jeg vil derfor lægge endnu mere tid og fokus på udviklingen af Sygehus Nord grunden, og vil i øvrigt supplere med et par bestyrelsesposter.”

Kim vil således senere på året tiltræde som direktion i selskabet Nordud A/S.

“I den forbindelse er det selvfølgelig mit stærke ønske at fortsætte med at have en rigtig god relation og et godt samarbejde til Steen og Mattias og resten af Nordicals, og naturligvis også i øvrigt at bevare det netværk i ejendomsbranchen, som jeg har brugt mit liv på at opbygge,” fortsætter Kim Jacobsen.

Har spillet en stor rolle

”Kim kom til os for over 20 år siden, og vi vil gerne takke ham for et mangeårigt samarbejde, som har været med til at bringe virksomheden dertil, hvor den er i dag.

Efter nogle få år hos et andet erhvervsmæglerfirma, kom Kim til os med en bankfaglig uddannelse fra Nørresundby Bank og en HD(R) fra Aalborg Universitet i bagagen.

Kim har med sin høje faglighed og engagement været med til at opbygge den solide og stærkt lokalforankrede erhvervsmæglervirksomhed, som vi har i dag”  udtaler Steen Royberg, der har været partner i virksomheden i 27 år.

Stopper efter 20 år som partner: Stor ændring hos Aalborgs største erhvervsmægler

Generationsskifte i firmaet

I Nordicals Aalborg er der dermed et generationsskifte på vej.

“Det er naturligt, at der en gang imellem opstår muligheder og situationer, hvor et partnerskab og den enkelte partners ønsker til fremtiden tages op til fornyet overvejelse, sådan er det også hos os.

Vi ønsker Kim alt muligt held og lykke med de nye spændende muligheder og udfordringer, og vi ser frem til et fortsat tæt samarbejde med Kim i nye sammenhænge”, udtaler partner Mattias Manstrup.

Han fortsætter;

“Generationsskiftet i virksomheden har været undervejs igennem et stykke tid, og senere i år glæder vi os over, at kunne udvide og styrke partnerkredsen med en kendt og meget spændende profil indenfor ejendomsbranchen.

Vi har brugt lang tid på at finde den helt rigtige profil til at træde ind i vores partnerskab, og den person kan vi med stolthed sige, at vi har fundet,” forklarer fortsætter Mattias Manstrup.

“Derudover er det en stor glæde for mig at kunne sige, at Steen også fortsat vil være en del af både partnerkredsen og virksomheden igennem de næste mange år.

Steens menneskelige egenskaber, hans høje faglighed og erfaring, og hans vidtforgrenede netværk er en kæmpe gevinst for os alle sammen,” lyder det fra Mattias Manstrup.

Del artikel