Stor Aalborg-virksomhed køber stadionnavnet: Det skal AaBs hjemmebane hedde

Skrevet af: Michael Qureshi

Siden 2012 har AaBs hjemmebane heddet Nordjyske Arena.

Den aftale er nu udløbet, og derfor har AaB i en periode været på jagt efter en ny navnesponsor til stadion. Nu er jagten indstillet, og AaB har her fredag morgen annonceret deres nye topsponsor.

Man kunne have frygtet lidt mærkelige og svære navne som FC Nordsjællands Right to Dream Park eller BioNutria Park i Randers.

Men nu skal vi vænne os til at kalde stadion for Aalborg Portland Park. Det er da godkendt, og ikke mindst fordi det er en stor lokal Aalborg-virksomhed, som har taget navnet.

AaBs hjemmebane kommer til at hedde Aalborg Portland Park mindst frem til 2020. Administrerende direktør Stephan Schoors glæder sig over aftalen.

“Vi er stolte over at have indgået en aftale omkring navnesponsoratet med Aalborg Portland, der er en traditionsrig virksomhed med dybe nordjyske rødder, lige som vi selv.

Vi har flere fælles værdier og er overbevist om, at vi via et tæt samarbejde i de kommende tre år kan løfte og gavne hinanden på flere forskellige områder,” siger Stephan Schors.

Hos cementproducenten Aalborg Portland glæder man sig til samarbejdet.

Også hos Aalborg Portland er man glade for det nye samarbejde, der på flere områder passer godt ind i virksomhedens strategi.

“Selvom Aalborg Portlands aktiviteter i dag er spredt over hele verden, har vi en meget stor forkærlighed for vores fødeby og lokalområde her i Aalborg. Her har vi jo stadig en meget stor del af vores produktion, og derfor har vi gennem mange år støttet en lang række lokale aktiviteter inden for sport og kultur i Aalborg og Nordjylland,” fortæller Managing Director Michael Lundgaard Thomsen og fortsætter:

“Konkret har vi i en årrække været Supersponsor i AaB, hvilket vi har haft stor gavn af. Nu er stadionsponsoratet blevet ledigt, og det ser vi som et naturligt næste skridt i vores samarbejde med AaB.”

Fik du læst?

Runder værdi på to milliarder: Aalborg-virksomhed omtales som børskomet

André S. Eriksen fik ideen til Asetek, da han studerede på Aalborg Universitet