Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor åbningsfest i vente: Ny fitness-butik åbner i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Ejer Safa Sharifyar (t.v.) + resten af holdet; Samim, Mansour, Karan og Milad.
Foto: Eye of Creation
Ejer Safa Sharifyar (t.v.) + resten af holdet; Samim, Mansour, Karan og Milad. Foto: Eye of Creation

Siden Bodyman lukkede sin butik på Nytorv, har mange efterspurgt en fitness-butik i midtbyen.

Derfor er vi glade for nu at kunne afsløre, at en ny fitness- og kosttilskudsforretning er ved tage form.

Pro Nordic åbner en helt ny butik i Friis Shoppingcenter allerede den 5. januar.

“Pro Nordic er dedikeret til at sælge kosttilskud af højeste kvalitet, og vi glæder os til at imødekomme behovene hos det lokale publikum og alle besøgende, der søger kvalitetsprodukter til deres trænings- og sundhedsrutiner,” fortæller ejer Safa Sharifyar, der sammen med sit kompetente team er ved at lægge sidste hånd på den flotte butik.

Pro Nordic inviterer til et brag af en åbningsweekend den første weekend i januar, fredag d. 5/1, lørdag d. 6/1 og søndag d. 7/1.

Der vil være gode intropriser på udvalgte varer fra Barebells og Bodylab samt Pro Nordics egne t-shirt, fede konkurrencer og præmier på højkant, samt 100 goodiebags ved køb over 99 kr.

Stor åbningsfest i vente: Ny fitness-butik åbner i Aalborg
Foto: Eye of Creation

De fedeste brands og den bedste service

Pro Nordic vil præsentere en indbydende butiksoplevelse, hvor kunderne kan udforske et solidt udvalg af kosttilskud, proteinpulver, milkshakes, bars, pancake & waffle mix, Zero toppings, EAA og meget mere.

Vi tror på, at hver kunde fortjener adgang til produkter af højeste kvalitet, og det er denne vision, vi bringer med os til Aalborg.

Vi vil løbende udvide vores sortiment og lytter gerne til kundernes ønsker. Vores sortiment er nøje udvalgt fra starten, for at imødekomme forskellige ernæringsbehov og træningsmål.

Butikken vil også tilbyde ekspertvejledning fra vores erfarne team, der står klar til at hjælpe kunderne med at træffe de rette valg,” forklarer Safa Sharifyar.

Siden Bodyman lukkede har der været et hul i markedet i Aalborg, hvor nordjyderne kunne vælge mellem et stort udvalg af blandt andet kosttilskud og proteinpulver.

Udover lækre produkter i massevis, er kundeservicen en lige så vigtig del af Pro Nordics koncept.“Vi kan godt lide det ved detailhandlen, at vi også kan vejlede om produkterne og få en god snak. Vi ønsker at skabe et form for “fællesskab” for alle, der stræber efter en sund livsstil, uanset niveau og mål.”

Du kan følge Pro Nordic på Facebook eller Instagram.

Del artikel

Andre læser også