Stor åbningsfest fredag: Hi-Fi Klubben klar med vilde køtilbud

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

1. maj slog Hi-Fi Klubben dørene op for deres spritnye butik i Slotsgade 7.

Det er Hi-Fi Klubbens arkitekter, der sammen med personalet har forvandlet de store lokaler til en af kædens allerflotteste butikker på landsplan. Du kan læse meget mere om den nye butik her.

Nu er Hi-Fi Klubben i Aalborg så endelig klar at holde et brag af en åbningsfest.

Det sker i morgen fredag den 11. maj fra klokken 8 og frem til kl. 19, hvor der ifølge Lars Bo Pedersen, butikschef for Hi-Fi Klubben Aalborg, vil være vil noget for enhver smag.

”Der er ikke tale om noget restsalg, hvor vi bare skal have tømt lageret. Det er kvalitet hele vejen rundt, og det nyeste nye inden for lyd,” forklarer Lars Bo til MigogAalborg.

Lars Bo Pedersen i den nye butik.

Vilde tilbud hele dagen

På dagen kører de blandt andet vilde besparelser på de populære fladskærme fra Sony og Samsung.

Et eksempel er et Sony 4K 55 tommer tv, som på dagen er er sat ned fra 4990 kr. til 3990 kr., mens man kan købe et 65 tommer fra Samsungs populære 7-serie til bare 7990 kr.

”Inden åbningsfesten er vi faktisk også de billigste på pricerunner.dk på de her fjernsyn, men i morgen får priserne lige endnu et dyk,” siger Lars Bo begejstret.

Det, der ofte kan frustrere køberne til åbningsfester, er det begrænsede antal af hver enkelt vare. Her har Hi-Fi Klubben valgt en anden vej.

”Det fede ved den her åbningsfest er, at vi har forholdsvis store mængder af alle tilbud. Det er kun ganske få af tilbuddene, hvor vi eksempelvis kun har 10 stk.,” forklarer Lars Bo.

Lækker lyd overalt

Udover de billige fjernsyn, kan man også score lækker lyd til huset eller lejligheden.

”Vi har helt eksklusivt fået lov at sælge 10 stk. af den populære Denon RCDM41 CD-receiver med DAB+ inkl. to Argon Alto5 højtalere for kun 1998 kr.,” som Lars Bo forklarer er halv pris i forhold til normalt.

Er man mere til transportabel lyd kan man få fingrene i NAD Visio HP30 hovedtelefoner, som normalt sælges til 1299 kr. Til åbningsfesten kan man få fingrene i et par til kun 299 kr.

”Derudover har vi halv pris på lækre trådløse Sony-hørebøffer fra Sony og så sælger vi 10 stk. B&0 Play H8I til bare 1999 kr.,” siger Lars Bo.

Dagen topper med vild konkurrence

Som om de vilde tilbud ikke er grund nok til at slå vejen forbi Slotsgade, har Hi-Fi Klubben også fået Sonos til at udbyde en helt vild konkurrence.

Man kan nemlig vinde en komplet hjemmebiograf bestående af Sonos Playbar (eller Playbase), 2 stk Sonos One og 1 stk. Sonos Sub.

”Det har en værdi af hele 15.396 kr., så vi er selvfølgelig meget stolte af, at vi kan udlodde en slagkraftig præmie til den heldige vinder,” siger Lars Bo.

Konkurrencen løber både fredag og lørdag, hvor man skal svare på tre enkle spørgsmål i butikken.

Selvom Lars Bo og resten af mandskabet har haft åbent siden 1. maj glæder de sig til at byde nordjyderne ordentligt indenfor med gode tilbud.

”Vores mål er altid, at kunderne skal føle sig godt tilpas her i butikken, og selvom folk selvfølgelig er vilde efter de gode tilbud, så går vi efter at få en hyggelig dag, hvor alle besøgende får en god oplevelse,” slutter Lars Bo til MigogAalborg.

Åbningsfesten starter fredag kl 8. Du kan se alle tilbuddene lige her.

Snart går det løs: Zulu Sommerbio starter sæsonen i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: TV 2 Presse
Foto: TV 2 Presse

Det er efterhånden blevet en af de faste traditioner, som man glæder sig til i de danske storbyer.

Hvert år tager tv-kanalen TV2 Zulu på sommer-turné, hvor de viser gode film under åben himmel. I år er ingen undtagelse, og faktisk er det sådan, at Zulu Sommerbio åbner sæsonen lige her i Aalborg.

Det sker tirsdag den 31. juli i Skovdalen. Her vises den sjove og spændende film Logan Lucky. Det er skaberne af blandt andet Oceans Eleven og Magic Mike, der står bag filmen, som handler om nogle venner, der har udtænkt den perfekte plan til et kup.

Stjernespækket forestilling

Filmen er totalt stjernespækket med navne som Channing Tatum, Adam Driver, Katie Holmes, Hilary Swank og ikke mindst selveste 007 Aka Daniel Craig.

Tirsdag den 31. juli klokken 21.30 vises Logan Lucky i Skovdalen, og det er ganske gratis. Her kan man tage en masse tæpper med og hygge sig med slik, popcorn og hvad man ellers har med på en bio-tur under åben himmel.

Scorer høj score på en af verdens største filmsider

På filmsiden Rotten Tomatoes, der er en af verdens største på film, scorer Logan Lucky 93%, hvilket er en ret høj score fra både brugere og anmeldere. Det kan du se her

Umiddelbart tegner prognoserne også på, at højtrykket fortsætter med at ligge over Danmark, så vejret bliver med høj sandsynlighed rigtig lækkert.

Du kan se traileren til Logan Lucky lige herunder

Aalborg er som nævnt første destination på Zulu Sommerbios sommerturné. Lidt ærgerligt er det dog, at alle øvrige byer får to dage med to film. Der er ingen forklaring på, hvorfor det er tilfældet, at Aalborg kun får den ene film.

Her er programmet for hele Zulu Sommerbio;

Horsens
2-3 august
The Big Sick
Dan Dream

Sønderborg
4-5 august
Lady Bird
Logan Lucky

Herning
7-8 august
IT
Logan Lucky

Silkeborg
9-10 august
Dan Dream
Ready Player One

Aarhus
12-13 august
Vinterbrødre
IT

København
16-17 august
Lady Bird
Black Panther

Du kan følge Facebook-begivenheden for Zulu Sommerbio i Aalborg her

Danmark Rundt starter i Aalborg: Mange veje afspærres på dagen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Danmarks største cykelløb PostNord Danmark Rundt køres fra 1. august til 5. august, og her i Aalborg har vi æren af at lægge asfalt til 1. etape, som både starter og slutter lige her i Nordjyllands hovedstad.

Det kommer naturligvis også til at påvirke trafikken, så den 1. august skal du være særligt opmærksom, hvis du har tænkt dig at benytte bilen i Aalborg.

Aalborg Kommune har på deres Facebook meldt følgende ud:

Fra kl 9.15 – 12.00 vil disse veje blive spærret

Østerågade/Boulevarden fra Nytorv til Danmarksgade

Fra 16.00-18.00 vil disse veje blive spærret

Kong Chr. Alle / Dannebrogsgade mellem Hasserisvej & Kastetvej

Kastetvej mellem Dannebrogsgade & Vestre Fjordvej

Skydebanevej mellem Vestre Fjordvej & Mølholmsvej

Mølholmsvej mellem Skydebanevej & Svalegårdsvej

Svalegårdsvej mellem Mølholmsvej & Hasserisvej

Hasserisvej mellem Svalegårdsvej & Naurvej

Naurvej mellem Hasserisvej & Søndre Skovvej

Søndre Skovvej mellem Naurvej & Skovbakkevej

Skovbakkevej mellem Søndre Skovvej & Hasserisvej

Hasserisvej mellem Skovbakkevej & Kong Chr. Alle

Derudover oplyser Aalborg Kommune, at Skydebanevej vil blive spærret fra Garnisonsmuseum til Marina fra kl. 07-21, dog vil der blive åbnet til kunder til Egholm Færgen.

Der vil i tidsrummet være spærret for al krydsende trafik. Men der vil være åbent for gående.

Fed sportsdag i vente

Det hele starter på Gl. Torv i centrum af byen, hvor 120 professionelle cykelryttere er klar til første etape, som strækker sig over 216,6 km. Du kan læse mere om 1. etape her.

Inden opløbet foran Aalborg Racing Arena (Væddeløbsbanen) skal rytterne omkring blandet andet Vrå, Løkken, Pandrup, Brovst, Løgstør, Vindblæs, Veggerby, Nibe, Øster Hornum, Guldbæk og Svenstrup.

Du kan få et detaljeret overblik over hvilke tidspunkter PostDanmark Rundt kommer forbi dit område her.

Løbsdirektør Jesper Worre beskriver ruten på Postdanmarkrundt.dk således:

“Fra starten på Gammeltorv i Aalborg kører vi til Brønderslev, Vrå og ud til kysten og det klassiske sommerferieland, gennem Løkken og videre ned gennem Pandrup. Herefter skal rytterne passere Brovst, inden etapen tager rytterne over Aggersundbroen og ind gennem Løgstør.”

“I Vendsyssel er terrænet rimelig fladt, men fra Løgstør skifter etapen karakter. Herfra skal rytterne køre i et mere kuperet terræn, med mindre og mindre veje frem mod Nibe, hvor dagens største udfordringer og højdemeter er koncentreret på etapekortet. Inden den store finale skal rytterne køre ad små veje ind til Skalborg i udkanten af Aalborg.

“Etapen skal afgøres på en afsluttende rundstrækning med opløb på Skydebanevej ved Aalborg Væddeløbsbane. Her var der senest opløb i 2007 med italienske Francesco Chicchi som vinder. Selve rundstrækningen er ny, og er 7,4 kilometer lang. Den skal gennemkøres tre gange, og rummer en god stigning i Hasseris op ad Skovbakkevej.”

Hele arrangementet starter med underholdning og præsentation af rytterne ved Budolfi Kirke på Gammeltorv fra kl. 09.45. Forventet opløb foran Aalborg Væddeløbsbane kl. 17.20. Etapen vil også kunne følges live på dr.dk/tv og DR1.

PostNord Danmark Rundt køres i 2018 for 28. gang. Fem gange tidligere har Aalborg været startby i løbet. Seks gange tidligere har Aalborg været målby.

Den fulde rute er som følger:

1. august : 1. etape: Aalborg-Aalborg 216,6 km
2. august : 2. etape: Viborg – Vejle 180,5 km
3. august : 3. etape: Næstved – Vordingborg 174,5 km
4. august : 4. etape: Nykøbing Falster enkeltstart 19,1 km
5. august : 5. etape: Faxe – Frederiksberg 194,2 km

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her