Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Støt et godt formål: Kom til hyggeligt klovneløb i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Lørdag den 9. september sker der noget helt særligt i SHOPPEN i City Syd.

Klokken 10.30 bliver der nemlig afholdt Klovneløb til fordel for indlagte børn og familier

Klovneløbet er arrangeret af lokale, frivillige og formålet er at indsamle penge til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn og familier på alle landets børneafdelinger.

Det kan vi se frem til

Klovneløb er et hyggeligt og socialt familieløb, hvor alle der kan kravle, hoppe, rulle eller løbe, kan være med.

Det handler ikke om at være hurtigst, for selv de mindste skridt kan gøre en kæmpe forskel, når banen kridtes op med røde næser og alle deltagere bakker op om Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn og familier.

I Aalborg er det SHOPPEN, der frivilligt arrangerer Klovneløb på vegne af Danske Hospitalsklovne:

“Vi begynder med en lille opvarmning på vores forplads, og så skydes løbet i gang med AaB-legenderne Thomas Augustinussen og Kasper Risgård samt deres familier i spidsen.

Jeg er rigtig glad for, at vi kan være med til at støtte op om det her fantastiske formål og samtidig skabe en hyggelig familiedag i SHOPPEN.

Udover selve løbet vil der også være sjove aktiviteter som hoppeborg, ballonklovn, popcorn, kreaworkshops og skattejagt,” fortæller centerchef Natascha Frost Kjelds, der håber på, at mange vil tilmelde sig Klovneløbet.

Klovneløb giver medvind i modgang

De sidste 12 år er antallet af både lokale Klovneløb, deltagere og indsamlede midler steget. Og det er ikke for sjov, når danskerne bakker op og snører løbeskoene. Klovneløb har gennem årene indsamlet hele 7,5 mio. kr. til Danske Hospitalsklovnes arbejde for syge og sårbare børn.

Et betydningsfuldt beløb, som har sikret flere hospitalsklovne og dermed flere klovnebesøg for børn, der virkelig har brug for det. Som noget nyt i år går en del af støtten, via tilmeldinger, også til at hospitalsklovnene kan afholde Klovneløb for de indlagte børn.

For de skal ikke snydes for Klovneløb, fordi de er på hospitalet.

Der er Klovneløb i hele landet og alle løbene er arrangeret af lokale frivillige, der har lyst til at engagere sig og gøre en forskel for deres lokalsamfund. Til Klovneløbet i SHOPPEN vil der være en rute på 1 km.

Det koster 70 kr. pr. person at deltage. Hele beløbet går direkte til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn og familier.

På løbsdagen vil alle deltagere modtage et startnummer, en rød næse, en medalje og forfriskninger sponsoreret af Lidl.

Du kan se en oversigt over alle landets Klovneløb og tilmelde dig, din familie, venner og kollegaer her: www.klovneløb.dk

Om Danske Hospitalsklovne

  • Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem
  • Vi er til stede på alle landets børneafdelinger samt på institutioner og særtilbud for børn & unge, herunder børnepsykiatriske dag- og døgnafsnit
  • Det tager halvandet år at uddanne sig til hospitalsklovn, og foreningen har tilknyttet 61 hospitalsklovne. Lige nu er der 12 under uddannelse
  • Hospitalsklovnene stilles gratis til rådighed for landets børneafdelinger og lønnes af foreningen, der kun eksisterer i kraft af donationer fra private, virksomheder og fonde

Del artikel

Andre læser også