Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I den gode sags tjeneste: Smid BH’en på Havnefronten

Af Emil Kjær Jørgensen

Lørdag den 9. oktober er der traditionen tro Lyserød Lørdag, der er en tilbagevendende begivenhed under den landsdækkende kampagne Støt Brysterne, som afholdes for 14. gang i år.

Siden 2008 har frivillige og det lokale erhvervsliv hvert efterår gået sammen om at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre Lyserød Lørdag til en stor landsdækkende indsamlings-fest.

Gennem årerne er der blevet løbet, danset, spist brunch, afholdt auktioner, gået tur med hunden og meget andet. Alt sammen i den gode sags tjeneste, og det store engagement på Lyserød Lørdag er blevet til over 41 millioner kroner til brystkræftsagen.

I den gode sags tjeneste: Smid BH’en på Havnefronten

Smid BH’en i den gode sags tjeneste

Et af de tilbagevendende og sjovere tiltag her i Aalborg foregår på Havnefronten, hvor du kan hænge – mere eller mindre – brugte BH’er op på hegnet og på den måde støtte den gode sag.

Åbningen af det såkaldte BRA-Borg hegn på havnefronten finder sted allerede nu på lørdag den 25. september, hvor alle kan komme forbi og hænge medbragte bh’er op på hegnet.

Program lørdag den 25. september:

Kl. 13.00-13.30: Åbning ved rådmand Mai-Britt Iversen, og regionsrådmand Ulla Astman.

Herefter kan alle hænge medbragte bh’er op på hegnet

Kl. 13.00-16.30:

Køb billet og bliv hejst op i AVAS’ 45 meter høje lift og nyd Havnefronten fra oven. Hele beløbet går til brystkræftsagen.

Du finder mere info om eventet her.

Du kan læse mere om Lyserød Lørdag i Aalborg her.