Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Større end nogensinde: JUL I ZOO bliver noget helt særligt i år

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

JUL I ZOO er blevet en fast tradition i mange familier, og i år bliver haven endnu smukkere med tilføjelsen af flere julelys og helt nye oplevelser.

Det skriver Aalborg Zoo i en pressemeddelelse.

“JUL I ZOO er en begivenhed, hvor man kan samle familie og venner og skabe tradition og minder sammen. Vi glæder os meget til at kunne præsentere de mange nye og spændende elementer i år, der vil gøre JUL I ZOO til en helt ny oplevelse og endnu mere uforglemmelig,” udtaler Henrik Vesterskov Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

Hyggelige juleboder

Til dette års JUL I ZOO vil der være flere hyggelige torve og juleboder. De små boder er det perfekte sted at finde unikke og lokalt producerede delikatesser og kreative julegaver.

På Juletorvet kan man møde en række nye, nordjyske ildsjæle og få inspiration til alt fra lækre brød og kager til julevin og nytårschampagne. Her finder man også de populære Klarborg nisser.

Underholdning for alle

JUL I ZOO 2023 byder på en lang række af underholdning og events.

Man kan blandt andet opleve et spektakulært ildshow, nyde stemningsfuld korsang og se sjove børnejuleshows med Elnis, Michael Back og Safari Simon.

Der vil også være luciaoptog og selvfølgelig mulighed for at møde verdens rareste julemand. I år får Julemanden et helt nyt magisk univers, Lykkeskoven, der skabes i samarbejde med bySommer.

“Vores ønske er at skabe en juleoplevelse, der taler til alle generationer. Derfor har vi ikke kun satset på mere dekoration og flere juleboder, men også planlagt masser af gode oplevelser for børn.

Ikke mindst Julemandens nye univers, som jeg godt tør love bliver en helt særlig oplevelse i år, siger Henrik Vesterskov Johansen.

Dyrelivet ved aftenstid

JUL I ZOO er også en unik mulighed for at opleve havens dyr på en helt anden måde. Det er især hyggeligt at gå indenfor i stalde og huse og opleve den rolige aftenatmosfære når dyrene forbereder sig på natten.

JUL I ZOO åbner fredag den 24. november, hvor borgmester, Lasse Frimand Jensen med god assistance fra Julemanden tænder det store juletræ kl. 17. Bagefter er der fællessang ved juletræet.

Åbningsdage JUL I ZOO 2023

24.-26. november

1.-3. december

8.-10. december

14.-27. december (24. december undtaget)

Alle dage kl. 15.00-20.00

Mere info her.

Del artikel

Andre læser også