Større end nogensinde: Guf & Kugler er klar med vild nyhed

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det går ikke stille for sig i Slotsgade, efter isbutikken Guf & Kugler i februar åbnede dørene til endnu en is-sæson.

Her præsenterede de både deres nye bollemaskine, en lækker bacon-crunch og en is-sandwich.

Derudover løftede de også sløret for en anden icebreaking news! Søstrene havde nemlig store planer, i takt med at vejret blev varmere.

En konge værdig

Og når vi skriver store planer, så mener vi store planer. Et 34 cm. langt vidunder bliver nemlig tilføjet til den lumre familie fra på (palme)søndag sådan, at aalborgenserne nu får deres helt egen udgave af den legendariske Nibeguffer.

“Vi har selvfølgelig testet den, og den kan altså godt blive en halv meter lang!” fortæller Ismutter og Søsterguf.

Isen er blevet navngivet “Scepter”, hvilket naturligvis fører tilbage til de royale rammer i Slotsgade, hvor søstrene kun er fine nok til at være iklædt prinsessekjoler.

Som et kongeligt scepter med ædelstene og kronjuveler består isen derimod af 10 valgfrie kugler, uanede mængder af softice, kæmpe kræmmerhus med chokolade i bunden samt guf, drys og vaffel på toppen.

“Jeg vil gætte på, at der er omkring 1,5 liter is i den,” siger Søsterguf.

Til spørgsmålet om hvorvidt den er delevenlig, er svaret:

“Nej, det er den ikke! Den er tiltænkt som en slags manifestation af, at man selvfølgelig er værdig nok til at spise den selv,” siger hun med det velkendte grin.

Guf og Kugler har størrelser til enhver smag.

Danmarks bedste Ishus

Vi kan dog godt afsløre, at vi på redaktionen alligevel fik os snydt til at dele den i to. Dette gjorde os dog bare ikke værdige til en plads på kongerækken, som søstrene planlægger at integrere på deres i forvejen dekorerede vægge.

“Vi tænker, at når man bestiller en Scepter, så kan man sende os sit billede, og så får vi det fremkaldt til at hænge på væggene, så gæsterne hele tiden kan se, hvem der har klaret sig igennem den,” siger Ismutter.

Scepter er indtil videre isbutikkens største is – en perfekt markering af deres “nye” titel som Nordjyllands Bedste Ishus 2019, som de fik tildelt i går.

Aalborg-butikken løb af med en overlegen førsteplads, mens andenpladsen gik til afdelingen i Nibe.

“Vi er glade for de mange stemmer, og vi glæder os nu til finalen, så vi forhåbentlig også kan blive Danmarks Bedste Ishus … igen,” fortæller de stolte prisvindere.

Der kan stemmes på dit favorit-ishus lige her.

Sådan vinder du den nye vilde is

Hvis du vil prøve kræfter med Sceptret, og tjekke om du er værdig nok, har vi i samarbejde med Guf&Kugler æren af at udlodde intet mindre end fire heldige vindere, som kan prøve kræfter med vidunderet.

For at deltage i konkurrencen, skal du forbi vores Instagram:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

⚡️ ICE BREAKING NEWS ⚡️ . Fra 🌴søndag kan du møde denne royale fætter hos @gufogkugler 🤴🏼🍦 Det nye familiemedlem er blevet døbt “Scepter” og dækker naturligvis over den kongelige stemning i Slotsgade 👸🏼👸🏼 Foruden den 34 cm. lange vaffel består herligheden af 10 valgfrie kugler, en flodbølge af softice, guf, drys og en vaffel på toppen! 🍦 I følge Ismutter og Søsterguf er den IKKE delevenlig – en værdig konge, kan selvfølgelig kværne den alene 🙃🍴 Derfor udlodder vi 1 x 4 “Scepter” 🤩 i forbindelse med lanceringen af søstrenes hidtil største is #nibeguffergohome 💥 For at deltage i konkurrencen skal du: 👑 Følge @migogaalborg på Instagram 👑 Like dette opslag 👑 Skrive navnet på den person, som du FORVENTER, kan sluge vidunderet i én mundfuld 😇 Vi trækker vinderne på skærtorsdag 🤩🔪 Konkurrencen har intet med Instagram at gøre ☝🏼

Et opslag delt af MigogAalborg (@migogaalborg) den

AALBORG AWARDS hylder byen: Natklubkonger spiller til Afterparty

Skrevet af: Michael Qureshi
TooManyLeftHands
TooManyLeftHands

Så kan I godt krydse datoen!

Fredag d. 3. april 2020 gentager vi succesen med AALBORG AWARDS. Denne gang større, vildere og bedre end både i 2018 og 2019, som var de første to år med den store fest.

Vi har igen i år rykket AALBORG AWARDS ind i Aalborg Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor der bliver plads til over 900 gæster. Sidste år var der totalt udsolgt til showet og afterparty.

Billetterne er netop sat i salg, og denne gang er det udelukkende med siddepladser.

AALBORG AWARDS starter med at hylde det bedste i Aalborg.

Årets Restaurant, burger, café, cocktails m.fl. skal kåres, hvor alle byens største restauratører, butikker, virksomheder håber på, at det er dem, som løber med priserne.

AALBORG AWARDS

TooManyLeftHands spiller til afterparty

Derefter er der kæmpe Afterparty. I år bliver det for alvor sparket i gang af nogen, der virkelig ved, hvordan man fyrer den af til en fest. Det er nemlig ingen ringere end natklubkongerne fra TooManyLeftHands.

Sidste år spillede de blandt andet på Tinderbox, de stod for Aalborgs største Gadefest on Tour på Gammeltorv og så har de også netop spillet på Aairport Festival.

TooManyLeftHands er netop kendt for at tage de største hits og mixe dem med deres eget touch, og regnes for at være blandt de bedste DJs.

Når de går fra scenen afløses de af andre stærke navne på DJ-fronten.

Rød løber, drinks og fedt show

Vi tør godt at love, at det bliver en forrygende aften med rød løber, drinks, et fedt show med kåringer og så ikke mindst et med et megafedt afterparty.

Vært på selve AALBORG AWARDS bliver Nicolaj Lange, der også har været det de to forgående år.

Hvis du vil prøve at have følelsen af at komme med til den største rød løber fest i Aalborg, så er det AALBORG AWARDS.

Her kan du feste med alle dem, der står bag byens bedste restauranter, butikker, caféer, virksomheder og naturligvis flere prominente navne i alt lige fra sport til politik.

I løbet af de næste dage åbner afstemningen til finalisterne til AALBORG AWARDS. Se sidste års vindere her

Hvad: AALBORG AWARDS afholdes af MigogAalborg
Hvor: Aalborg Kongres & Kultur Center
Hvornår: Fredag d. 3. april kl. 18-01.00
Billet-info:
Siddeplads: 349 kr.
Inkluderer 1 drink, snacks under showet, indgang til Award-show og MEGA Afterparty
Book lige her

Fed oplevelse for børnene: Kom til gratis ishockey-træning i vinterferien

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Annemarie Allesø Rasmussen
Foto: Annemarie Allesø Rasmussen

Vinterferien er netop startet for de fleste børn i Nordjylland, men vejrudsigten lover ikke ligefrem fantastisk vejr de næste dage.

Derfor er det jo oplagt at gå på jagt efter indendørsaktiviteter, som kan underholde de mindste i familien.

Og her i vinterferien kan børnene både få rørt kroppen, mærke følelsen af vintervejr og være sikker på tørvejr, når AaB Ishockey inviterer til rekruttering for alle piger og drenge i alderen 3-7 år.

Det foregår på onsdag d. 19. februar fra klokken 14.30 – 15.30 og lørdag d. 22. februar fra klokken 13.00-14.00 i Gigantium, og det er ganske gratis at møde op og prøve kræfter med en af Danmarks mest populære sportsgrene.

Bliv den næste store ishockey-stjerne

Flere profiler fra Aalborg Pirates har været en del af AaB Ishockeys talentafdeling, så drømmer dit barn om at blive den næste store Ishockey-stjerne, er det oplagt at lægge vejen forbi rekrutterings-dagen.

Men træningen handler først og fremmest om at have det sjovt.

“Vi har mange trænere på isen begge dage, så alle børn kan få en hjælpende hånd, når det nødvendigt.

Vi har også nogle specielle vogne, som de kan støtte sig opad, hvis ikke de er helt trygge ved at stå på skøjter endnu,” fortæller formand sportsudvalget i AaB Ishockey, Søren Vestergaard.

Derudover tilrettelægger man træningen efter det enkelte barns niveau, så alle får en god oplevelse.

Det anbefales, at man kommer 30-45 minutter før for at få hjælp til at finde det rette udstyr – som man i øvrigt også kan låne helt gratis på dagen.

Søren Vestergaard oplyser, at AaB Ishockey også afholder begyndertræning hver onsdag (kl. 17-18) og lørdag ( kl. 10-11.15) i perioden august-april, hvor man også kan prøve kræfter med ishockey.

Hvad: Gratis ishockey-træning for 3-7 årige
Hvor: Gigantium (indgang i kælderen på samme side som svømmehallen, omklædning 4, midt på gangen)
Hvornår: Onsdag d. 19. februar fra klokken 14.30 – 15.30 og lørdag d. 22. februar fra klokken 13.00-14.00

Du kan finde mere info her.

Subway lancerer nyhed: Børn under 12 år spiser gratis fremover

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vinterferien er netop skudt i gang, og det er naturligvis ensbetydende med, at de nordjyske forældre er i fuld gang med at lægge program for den næste uge.

Nu er der ikke børnehave- eller skolekammerater, der kan aktivere energibomben i løbet af dagen … og så må (bedste)forældre jo træde til.

Heldigvis findes der mange lokale tilbud til familier, der ønsker en ferie fyldt med gode oplevelser.

Blandt andet Subway, der netop har lanceret deres nyeste tiltag: Børn spiser gratis.

“Sikke et godt vinterferietilbud!” tænker du nok – men faktisk varer glæden helt udover denne uge…

Tilbuddet gælder nemlig for evigt!

Subway understreger dog over for MigogAalborg, at det er et barn per betalende voksen, der spiser gratis.

Sammensæt din egen børnesandwich

Med i det generøse tilbud er en valgfri børnesandwich, håndlavet i bedste Subway-ånd, hvor dagens heldige hovedperson kan vælge mellem en variant med enten kylling, kalkun eller skinke.

Derudover er der selvfølgelig hundredevis af kombinationsmuligheder både med hensyn til brød, fyld og tilberedning.

Et andet nyt tiltag fra Subway er også, at du fremover kan tilvælge alt fra cheddar, revet mozzarella, majs, feta, ristede løg til ristede kerner – helt uden merpris.

Barnet får selv lov at udpege det hele ved disken og er dermed også selv med til at sammensætte lige præcis sin yndlingssandwich.

“Subway er andet end et oplagt bud på en omgang hurtig take away – vi er også en familierestaurant, hvor der er plads til både store og små, uanset smag og behag,” fortæller Rasmus H. Millfors, som er medejer af Subway i Aalborg.

Er appetitten til mere end blot en sandwich, er der mulighed for at tilkøbe en sodavand og cookie for kun 20 kr. – det er dog ikke et krav for at indløse tilbuddet om et gratis måltid, så dette skal udelukkende ses som en billig måde at opgradere til en menu.

Tilbuddet er gældende i både restauranten i Urbansgade samt Østerågade.