ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stjernestøv: Hollywood-stjerne kommer til 50 Cent-koncert i Aalborg

Af Michael Qureshi

Når 50 Cent på søndag fyrer den af i en spektakulær koncert på Havnefronten i Aalborg, så bliver der masser af stjernestøv på området.

Den danske Hollywood-stjerne Connie Nielsen, som har medvirket i adskillige storfilm, har nemlig meldt sin ankomst til Aalborg.

Hun er personlig gæst til Hollywood-agenten Claus Hjelmbak, der har været medvirkende til, at Musikkens Hus kunne lande 50 Cent aftalen.

Til daglig bor Connie Nielsen i Californien.

Desuden kommer skuespilleren Meinhard St. John, der senest har købt et hus til over 50 mio. kr. i Danmark.

Har gjort plads i kalenderen til en Aalborg-tur

Andre kendisser på gæstelisten er blandt andet Dennis Knudsen og sangerinden Monique Spartalis.

“Jeg er rigtig glad for, at Connie Nielsen kommer til 50 Cent koncerten for at supporte mig, 50 Cent og selvfølgelig Lasse (Henningsen – direktør Musikkens Hus, red.) på søndag.

Hun har et ekstremt travlt program, så det er en fornøjelse, at hun har sat tid af til at komme til Aalborg,” siger Claus Hjelmbak til MigogAalborg.

Det var også ham, som fik Latoya Jackson til Aalborg sidste år, hvor hun deltog i et større velgørenhedsarrangement i Musikkens Hus.

Der er ikke mange billetter tilbage til 50 Cent koncerten. Der blev onsdag frigivet meget få ekstra Golden Circle billetter, og så er der stadig nogle billetter i de normale kategorier tilbage.

Det ventes at blive en af de største koncerter på året midt i Aalborg, når den amerikanske verdensstjerne kommer med hits som “In da Club” og “Candyshop”.

Hvad: 50 Cent koncert
Hvor: Musikkens Plads v. Havnefronten
Hvornår: Søndag d. 21. august

Del artikel

Andre læser også