ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stjernestøv, bobler og rød løber: Kæmpe Oscarshow i Kennedy Arkaden

Af Emil Kjær Jørgensen

“And the Oscar goes to …”

Er du filmnørd, findes der ikke noget større end det årlige Oscarshow, som i år finder sted søndag den 9. februar.

Showet bliver – naturligvis –  afholdt i Hollywood, hvor Dolby Theatre er klar til at byde de største stjerner velkommen på den røde løber for 18. år i træk.

Har du ikke lige tid til at tage turen over Atlanten, kan du igen i år opleve både stor filmkunst og pomp og pragt, når Nordisk Film Biografer i Kennedy inviterer til kæmpe Oscarfest på søndag.

“Traditionen tro viser vi showet i vores største sal, for Oscarshowet er filmbranchens juleaften.

Vi ruller den røde løber ud og sætter biografen i Oscarshowets tegn. Dresscode er alt fra galla til nattøj…og hvem siger, at man ikke kan skifte undervejs?,” fortæller Louise Sørensen, Service Manager i Nordisk Film Biografer Kennedy.

En festlig aften i vente

Det lyder bestemt til, at rammerne bliver helt ideelle.

I vaskeægte Hollywoodstil sørger biografen for, at man næsten føler man selv er til Oscarshowet – der er nemlig rød løber, så du kan føle dig som en vaskeægte filmdiva lige her i Nordens Paris.

Der serveres også kolde bobler og lækker kage, inden Oscar-stemningen fortsætter i SAL 1.

Man kan naturligvis ikke tage i biografen uden at se en film, og du får mulighed for at se dramaet Bombshell, som er nomineret til hele tre Oscarstatuetter – Charliza Theron for Bedste Skuespillerinde, Margot Robbie for Bedste Kvindelige Birolle og for Bedste Makeup og Hårstyling.

“I løbet af natten vil der blive serveret kaffe, så vi alle stadig er vågne, når prisen for ‘Bedste film’ uddeles,” fortæller Louise.

Der er som altid stor spænding om, hvem der løber med de eftertragtede statuetter.

“Mange forventer, at Joaquin Phoenix løber med Bedste Mandlige Hovedrolle, men udover den pris og prisen for Bedste Udenlandske Film, der uundgåeligt må gå til Parasite, så er det meget åbent i de fleste store kategorier. Det bliver vanvittigt spændende,” lover Louise.

Der er ingen decideret vært på årets Oscarshow, men det bliver i stedet et potpourri af kendisser, der skiftevis præsenterer og laver indslag.

Programmet for Oscarshowet

21:15:  Alle gæster bydes velkommen med kage og bobler på den røde løber

22:00:  Lodtrækning i salen om fede præmier

22:15: Den Oscar-nominerede film Bombshell vises. Den har Charlize Theron, Nicole Kidman og Margot Robbie i de bærende roller

Billetterne sælges til 150 kr. og for den pris får du både billet til Bombshell, bobler, lidt sødt, kaffe, mulighed for at vinde fede præmier og ikke mindst din egen plads under hele arrangementet.

Hvad: OSCAR 2020 LIVE
Hvor: Nordisk Film Biografer Kennedy
Hvornår: Søndag d. 9. februar fra kl. 21.15

Mere info om billetter til showet finder du her.

Del artikel

Andre læser også