Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter totalt udsolgt tour: Stjerneskuddet Calby klar med ny koncert i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Yannick-Wolff
Foto: Yannick-Wolff

Lørdag den 19. september spillede stjernskuddet Calby en udsolgt koncert i Studenterhuset.

Det er ikke kun Aalborg, der elsker manden med den vilde soulstemme; han kan nemlig melde udsolgt i samtlige danske byer på tourplanen.

Den danske sanger har dog allerede løftet sløret for en ny og større tour, der vil bringe ham rundt i landet med hits som Burnout, The Million Dollar Song og The Everyday Bit i rygsækken.

Den tager ham heldigvis også forbi Aalborg igen, hvor Studenterhuset igen har æren af at lægge spillested til.

Det bliver 9. januar at du kan opleve ham i Aalborg.

Fra Ideal Bar til Store Vega

For godt et år siden brød en ny kunster lydmuren med sangen ’The Everyday Bit’. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som #8 på dansk radio. Bag hittet stod Calby aka. den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo.

Billetterne til hans første show på Ideal Bar, blev revet væk og siden har interessen været så stor, at han kunne melde udsolgt på Lille Vega 9 måneder før show og i dag kan annoncere sin første stående Store Vega koncert samt en stor landsdækkende tour.

Det skal nævnes at den udsolgte Lille Vega efterfølgende er blevet ændret til en siddende Store Vega pga. de nuværende restriktioner.

Burnout: Fra hypet til storhittende

Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020’s one-to-watch og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit, udgav Calby derefter sin anden single Burnout.

Et kæmpe hit, derfor alvor satte Calby på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

Koncerter tilpasses Covid-19 restriktioner

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at livemusikken er stærk udfordret under coronavirussen. Det kan Calby skrive under på med mere end 15 aflyste festivalkoncerter.

Men for netop at holde live i livemusikken annoncers denne tour og skulle der fortsat være restriktioner i 2021, vil Calby og arrangørerne gør alt for at gennemfører koncerterne under de givne restriktioner (ligesom det er lykkes at gennemføre den nuværende tour i September 2020).

Du finder billetinfo lige her.

Del artikel

Andre læser også