Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rasmus Seebach står bag: Ny musical-version af Askepot kommer til Aalborg

Af Aske Bisgaard Pedersen
PR-foto
PR-foto

Dit yndlingseventyr har fået en makeover!

Stærke kræfter som Rasmus Seebach, Stig Rossen, Caroline Henderson, Johanne Milland, Pelle Emil Hebsgaard og Soeren Le Schmidt gør Askepot endnu mere eventyrlig.

Og nordjyderne kan allerede nu glæde sig til den fortryllende, musikalske oplevelse.

Kommer til Aalborg næste år

Man kan opleve nyfortolkningen af det klassiske eventyr, når Askepot – The Musical gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i 2024.

Nordjyderne kan glæde sig til at opleve et af historiens allerstørste kærlighedseventyr i farvestrålende nye klæder.

Her samler Lion Musicals i samarbejde med Live Nation næste år stjerner som Caroline Henderson, Stig Rossen, Johanne Milland, Rasmus Brohave og Pelle Emil Hebsgaard i Askepot – The Musical.

Det bliver blandt andet med helt nye sange af Rasmus Seebach.

Den nye musical, der får verdenspremiere til marts næste år, besøger heldigvis også Aalborg på turnéen.

Hele seks forestillinger løber af stablen på AKKC’s store scene i Aalborghallen den 8.-12. maj 2024.

Rasmus Seebach står bag: Ny musical-version af Askepot kommer til Aalborg

Askepot i nye klæder

Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond, og den store kærlighed er stadig på spil. Men ellers er intet helt ved det gamle i Askepot – The Musical.

Med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik bliver en af historiens største kærlighedshistorier fremført på en helt ny måde, hvor fortællingen begynder i nutidens pulserende og ikke altid lige eventyrlige modebranche.

I Askepot – The Musical er der ingen talende mus eller spurve med nål og tråd i næbbet, men det betyder ikke, at der er sparet på magien. Tværtimod.

Bag musikken står dansk musiks eget store eventyr, Rasmus Seebach, der i tæt samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer har skrevet en samling spritnye, forførende sange til musicalen.

Manuskriptet er skrevet af Line Knutzon, som er en af Danmarks sjoveste og mest rutinerede dramatikere.

Til at levere forestillingens mange spektakulære haute couture-kjoler og -kostumer er ingen ringere end Danmarks pt. mest omtalte modedesigner Soeren Le Schmidt.

Rasmus Seebach står bag: Ny musical-version af Askepot kommer til Aalborg

Stjerner på stribe

At give publikum et musikalsk show i topklasse kræver de største stjerner, og derfor er en række af Danmarks bedste sangere og skuespillere samlet i Askepot – The Musical.

I rollen som Ella/Askepot ses den unge komet Johanne Milland, der fik sit store filmgennembrud med sin hovedrolle i det romantiske drama Venuseffekten fra 2021.

Her blev hun nomineret til både en Robert- og en Bodil-pris.

Derudover tæller rollelisten ingen ringere end Stig Rossen, Caroline Henderson, Rasmus Brohave, Cristopher Schøllhammer Rørmose og Pelle Emil Hebsgaard.

Lion Musicals står bag de kendte danske musicalproduktioner som Pretty Woman – The Musical, The Bodyguard – The Musical, Midt om natten, Kærlighed ved første hik – The Musical, den aktuelle musical Jersey Boys og mange, mange flere.

Billetprisen starter fra 375 kr. Er man hurtig, så er der 50 kr. Early Bird-rabat i alle billetkategorier på de første 500 solgte billetter.

Billetsalget til Askepot – The Musical den 8.-12. maj 2024 i AKKC starter mandag 27. marts kl. 12 og købes her.

Del artikel

Andre læser også