Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ekstreme sportsudøvere: Vil slå flere vanvittige verdensrekorder

Af Aske Bisgaard Pedersen

De fleste synes nok, en times træning eller halvanden er rigeligt.

Også til at give ømme muskler flere dage efter.

Sådan er det dog ikke for alle – og slet ikke for den aalborgensiske ekstremløber, Stine Rex, der gang på gang giver sig i kast med nye vanvittige udfordringer.

I august slår hun pjalterne sammen med tre andre vilde sportsudøvere i jagten på flere verdensrekorden og samtidig støtter op om et godt formål.

Skal gå baglæns i 24 timer

Selv vil langdistanceløberen Stine Rex forsøge at snuppe verdensrekorden i 72 timers løb på svimlende 486 kilometer. Og ja, du læste rigtigt: fire-hundrede-seks-og-firs kilometer!

Ultraløberen Peter Torjussen gør hende selskab, når han i samme omgang går efter at slå den nordiske rekord for mænd også i ’72 timers løb’ på 485 kilometer.

Der er ikke kun løb på menuen, når der skal slås verdensrekorder i Aabybro over fire dage i august.

Sammen med 10 riiimelig hardcore cykelryttere vil Karin Kath, der er holdkaptajn for Team Skansen, forsøge at hjule sig til en Guinness-rekord for verdens længste bodybike time med samme instruktør på intet mindre end 31 timer.

Det kommer også til at gå op og ned, når Jumping Fitness-instruktør Ditte Hesselborg vil hoppe non-stop i 12 timer på trampolin. Helt uden en eneste pause undervejs.

Hun går ikke efter verdensrekorden på 26 timer, men vil dog forsøge at slå danmarksrekorden på 12 timer – som hun faktisk selv besidder.

Og sidst, men bestemt ikke mindst, vil Torben Keller slå verdensrekorden for længst tilbagelagt distance på 24 ved at gå baglæns i 24 timer. For at slå den, skal han nå 152 km.

Alle rekordforsøgene går løs fra torsdag d. 17. august kl. 10.00 til søndag d. 20. august kl. 10.00.

Du er velkommen til at komme forbi Søparken 4 i Aabybro en eller flere af dagene og heppe – eller måske løbe med Stine Rex og støtte hende.

Sammen vil de aspirerende verdensrekord-indehavere samle ind til Skyggebørn.

Læs mere og hjælp med at støtte her.

Del artikel

Andre læser også