Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

STILHEDEN kalder…

Af Kildens kraft

STILHEDEN Kalder…

Hvorfor være stille, når man kan tale og udtrykke sig gennem det verbale sprog?

Fordi igennem STILHEDEN skal du ikke forholde dig til ord som både kan komme med en positiv og negativ ladning. Og Men blot lytte til din egen krops sprog, som hvis du lader din krop få taletid, vil kunne give dig langt mere end ord nogensinde ville kunne. Kropssproget fylder en hel del i vores ageren med andre. Måske meget mere end du er klar over? 

Det forholder sig sådan at hele 85% af vores interageren med andre, foregår gennem vores kropssprog. Det bevidner, HVOR meget kroppen har at sige i forhold til, hvordan vi læser de sociale koder i relationer. 

At være i STILHED i sit indre, kan give dig utrolig mange “gaver” som du vil kunne have gavn af i en livslang proces, hvor du lukker ord og støj ude. 

Når STILHEDEN får lov at blive en del af dig på kontinuerligt basis vil du opdage, HVOR nærende og vidunderligt det er for dig at lade den trænge ind og blive en ny “bedste ven” 

Jeg kan garantere for at du vil komme til at NYDE den i fuldt flor…

STILHEDEN vil gøre dig yderst skarp i din dømmekraft, da du vil blive hypersensibel i dit system. Fintfølende og opmærksom som aldrig før. 

Hvis STILHEDENS mange “gaver” virker tiltrækkende på dig, har du nu mulighed for at deltage som en ud af 12 personer, der alle har dedikeret sig til at vække deres egen indre kildes kraft påny.

Jeg afholder Stilhedsretræte på Jomfrubakken ved Mariager fjord d.20.-23.oktober 2022. Hvor du vil være 3 døgn i indre stilhed, uden ord, uden støj, forstyrrende elementer, gøremål eller krav. Det eneste du skal er, at VÆRE i dig selv gennem de hjerte healings sessioner og øvelser vi laver sammen. 

Garantier har jeg aldrig været stor tilhænger af at give. Her vil jeg med 111% sikkerhed kunne garantere dig at hvis du virkelig beslutter dig for at dedikere dig til denne proces, vil du kunne nå dybder i dig selv, som du ikke anede fandtes.

 JA JEG MENER DET!

LANGT DYBERE LAG…

Du vil blive FORBLØFFET over, HVAD en konstellation af STILHED, HJERTE HEALING(Energy Liberation) og NATUR vil kunne  gøre for din vækst og udvikling… 

Jeg begejstres stadig for hver gang jeg oplever momenter af de gaver denne konstellation giver mig. For jeg er af den mening, at det jeg ønsker at give til andre, skal jeg også selv have prøvet og kunne stå inde for. Hvordan skulle jeg ellers selv kunne vide, hvordan det føles? 

Hvis du ikke helt er overbevist endnu, så er du hjertens velkommen til at tage på oplevelse på min hjemmeside og læse, hvad mine kunder fortæller: https://www.kildenskraft.dk/

Og ligeledes se og læse omkring retræten her: Retræte på Jomfrubakken | Kildens Kraft

Ansøgning om deltagelse til retræten sker på mail: info@kildenskraft.dk Skriv lidt om dig selv.

Lad energien flyde frit…

Jeg håber på at høre fra dig og ønsker dig en fantastisk dag

De Bedste tanker 

Heidimaya Ellie Channette Foget 

Bevidsthedsguide & Skaberen af Kildens Kraft

Mail: info@kildenskraft.dk 

www.kildenskraft.dk 

https://www.facebook.com/kildenskraft

Du indeholder SÅ meget mere… <3 

Udgiver

I Kildens Kraft har du mulighed for Energy Liberation(hjerte healing) stilhedsretræter, essens massage og chok release terapi.

Den teoretiske baggrund for healing, er at mange sygdomme/forstyrrelser er opstået som en ubalance i kroppens energi eller i sindet. At heale betyder at hele og skabe balance ved hjælp af energi, at bringe mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Formålet med healing er i al sin enkelthed at genskabe balance i krop, sind og sjæl. Energierne går ind og afbalancerer på både det fysiske, psykiske og åndelige plan. Formålet er at åbne op for de blokeringer, der har manifesteret sig i fysiske eller psykiske symptomer og igen få energierne til at flyde frit.

​​Jeg har igennem mit virke med massage og healing set massive beviser på, hvor healende massage, berøring og healing er for mennesker og dyr. Og har selv på egen krop og sjæl mærket effekten af god massage og healing. Jeg har undervist og udøvet essens massage i 14 år, og healing i 13 år.

Jeg er ligeledes uddannet Chok Release Master, og støtter mennesker i at  forløse chok og traumer, uanset, hvor mange år de har været en del af dem. Det er en ganske mild og enkel metode, som på en enkelt session vil kunne forløse dele af  chok og traumer.

 

Lad energien flyde frit…

 

De kærligste tanker

Heidimaya Ellie Channette Foget

Bevidsthedsguide & Skaberen af Kildens Kraft

Kildens Kraft

Mail: info@kildenskraft.dk

Mobil: 60 53 86 70

 

Du indeholder SÅ meget mere…<3

 

Mere fra Kildens kraft