ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stem med omtanke

Af Redaktionen

Kære Nordjyde,

Den 1. november skal vi til stemmeboksen. Det giver dig muligheden for at sætte retningen for Danmark.

Meget er gået galt i denne regeringsperiode.

Med regeringen og Mette Frederiksen i spidsen blev syv nordjyske kommuner lukket ned, selvom der ikke var fagligt belæg for det.

Regeringen nedlagde over natten et helt minkerhverv uden lovhjemmel, og senest har regeringen med dens katastrofale håndtering af FE-sagen skadet Danmarks internationale troværdighed.

Al sammen peger det på en usund demokratisk kultur, hvor beslutninger tages i al hast i forsøget på at udvise handlekraft.

Hvis du vil noget andet, så stem på mig.

Jeg er gået ind i politik med en vision om frihed. Jeg ønsker et Danmark med skabertrang, frisind og tro på mennesker.  

Og jeg tror på, at morgendagen kan blive bedre end i går, og at hvis vi alle får mulighed for at gøre os umage og forfølge vores drømme, er der ikke det, vi ikke kan opnå. Det er min livsanskuelse, og det er udgangspunktet for mit politiske virke.

Stem med omtanke

Jeg er 36 år og gift med Jan, som er kaptajn i Forsvaret. Vi bor i Frydendal i Aalborg sammen med vores to børn Elisabeth på 4 år og Leonora på 1,5 år.

Jeg har altid arbejdet hårdt for nå mine drømme. Efter gymnasiet læste jeg jura i København, jeg har en masteruddannelse fra USA, og jeg har gjort karriere som jurist i Bruxelles og som advokat i Århus og Aalborg i sammenlagt i 9 år.

Det er en erfaring jeg gør god gavn af i Folketinget.

Ved sidste folketingsvalg i 2019 blev jeg valgt til Folketinget for Nordjylland. Her kæmper jeg for at gøre en forskel for Danmark og for os nordjyder under mit mantra ”det handler om frihed”.

Jeg har været erhvervsskatteordfører, socialordfører, og jeg er i dag klimaordfører. Det er et drømmeordførerskab for mig.

Den store tillid, der kommer med at være klimaordfører håber jeg at få mulighed for at bygge videre på. Jeg mener at Danmark skal turde at vise vejen i den grønne omstilling.

Jeg går til valg på at Danmark skal være et grønt foregangsland, hvor vi ser erhvervslivet som medspillere fremfor modstandere.

Og så mener jeg, at der skal være tid til mere nærvær i vores velfærdssamfund. Sundhedsvæsnet er sandet til i bureaukrati og lange ventelister. Det kalder på prioritering, reformer og nytænkning.

Det er også vigtigt for mig, at vi får en ansvarlig økonomistyring tilbage på Christiansborg, hvor skatterne holdes i ro og der samtidig er råd til vores velfærd. Der skal være tryghed om vores økonomi.

Jeg håber, at du vil være med til at sætte den retning sammen med mig. Stem personligt den 1. november.

Bedste hilsner Marie

P.S. Vil du vide mere om min vision og politik, så se med her:

Del artikel

Andre læser også