Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stegt flæsk ad libitum: Den Bette Kro indfører onsdags-tradition

Af Michael Qureshi
Jeannette (tv) og Gitte står bag den nye udgave af Den Bette Kro
Jeannette (tv) og Gitte står bag den nye udgave af Den Bette Kro

Det er en af de helt traditionelle retter i Danmark.

Men der er faktisk ikke særlig mange steder inde i midtbyen, som rent faktisk serverer det. Vi snakker selvfølgelig om den ædle spise; stegt flæsk med persillesauce.

Det retter populære Den Bette Kro nu op på. De har netop meldt ud, at de hver onsdag starter en tradition med onsdagsflæsk ad libitum med kartofler, persillesauce og hjemmelavede rødbeder.

Spis til du triller ud af restauranten

Deres flæsk er paneret og letsaltet, og det er helt sikkert noget, der nok skal blive taget rigtigt godt imod blandt aalborgenserne.

Prisen er også rimelig, hvor du for 149 kr. kan spise til du triller ud af Den Bette Kro i Vingårdsgade.

Den Bette Kro var igennem et turbulent efterår, hvor den tidligere indehaver Morten Gamini måtte lukke stedet ned. Kort efter kunne MigogAalborg så fortælle, at en af Aalborgs kendte restauratører overtog Kroen.

Jeannette Isgaard Jørgensen har i ni år med stor succes drevet Café Vi2 på C.W. Obels Plads. Da hun fik chancen for at overtage Den Bette Kro, så slog hun til.

Siden har de udviklet menukortet og konceptet dernede, så det i dag er klart blandt byens mest populære frokostrestauranter. Men også til aften kan man nyde deres hjemmelavede smørrebrød. Nu opstår der så også en hyggelig onsdags-tradition med stegt flæsk ad libitum.

Stem til AALBORG AWARDS

Har du set, at MigogAalborg lørdag den 24. marts kårer Byens Bedste i forskellige kategorier? Bedste restaurant, café, brunch, burger, pizza, cocktailbar m.fl.

Det bliver en kæmpe fest i Aalborg Kongres & Kultur Center med prisuddeling og mega afterparty med drinks og dj. Du kan booke dine billetter her for kun 319 kr.

powered by Typeform

Del artikel

Andre læser også