Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mød kendt iværksætter: StartUp Days i Aalborg fortsætter med spændende events

Af Nathalia Hentze Nielsen
Le Gammeltoft
Le Gammeltoft

Den seneste uge har været et rent slaraffenland for alle aalborgensere, der interesserer sig for iværksætteri, og det er heldigvis ikke slut endnu.

Det digitale tilbud StartUp Days startede i mandags med en række inspirerende og underholdende events omkring iværksætteri, og nu skydes eventets sidste uge i gang fra i morgen, mandag den 19. april, til fredag den 23. april.

Initiativet arrangeres af Partnerskabet for iværksætteri, hvor blandt andet BusinessAalborg, og flere andre markante erhvervsaktører og nordjyske uddannelsesinstitutioner indgår.

Det hele foregår online på startupdays.dk, og vi tør godt love, at der hverken skrues ned for kvalitet eller interessante navne i den kommende uge.

På onsdag vil du f.eks. kunne deltage i et Startup Dating Event, torsdag er der idé-workshop med fokus på udviklingen af Aalborg midtby, og fredag sluttes hele eventet af med et oplæg fra ingen ringere end den kendte iværksætter Le Gammeltoft.

Det bedste af det hele er, at det er helt gratis at deltage, og alle er velkomne uanset, om iværksætteri blot er en tanke, du går med, eller du allerede har startet en virksomhed.

Le Gammeltoft og verdens bedste iværksætterland

Vi anbefaler at afsætte en time fra kl. 13.00 til 14.00 på fredag den 23. april, fordi her er der kloge ord og gode råd at hente fra en person, der er indbegrebet af sandt iværksætter-drive.

Det er selvfølgelig Le Gammeltoft, vi taler om, som udover at have stiftet kulturmediet Heartbeats også har en baggrund som radiovært, DJ, journalist, foredragsholder og forfatter.

Le Gammeltoft er derudover formand for Dansk Erhvervs Iværksætterpanel og har netop fremlagt 28 konkrete forslag til, hvordan vi gør Danmark til verdens bedste iværksætterland.

Lad dig inspirere af historien om Le Gammeltofts egen vilde iværksætterrejse til oplægget og bliv klogere på, hvordan hun vil bruge sin stemme til at råbe politikerne op på iværksætternes vegne.

Som en ekstra lille godbid er der goodiebags til de første 100, der tilmelder sig foredraget. Disse kan afhentes på StartUp Caféen i løbet af næste uge.

Læs mere og tilmeld dig her.

Mød kendt iværksætter: StartUp Days i Aalborg fortsætter med spændende events

Startup Dating Event

På onsdag den 21. april kl. 15.00 er der StartUp Dating Event og her er der iværksætteri og entreprenørskab for ALLE, uanset uddannelsesretning og fagområde.

Du behøver faktisk ikke engang din egen forretningsidé for at deltage. Her kan du starte din iværksætterejse med en startup, som efterspørger dig og dine kompetencer.

Mens nogle stillinger tilbydes som fastansættelse, er der andre, der tilbyder studiejob og praktik. Særligt praktik er en unik mulighed for at opleve en startup virksomhed tæt på og få et forspring i fremtidig jobsøgning.

Der vil være en række startups fra mange forskellige brancher, så det er bare med at deltage og udforske de mange muligheder.

Læs mere og tilmeld dig her.

Mød kendt iværksætter: StartUp Days i Aalborg fortsætter med spændende events

Online idé-workshop

Coronakrisen har uden tvivl taget hårdt på det lokale erhvervsliv i Aalborg, som i månedsvis har måtte undvære kunder.

Spørgsmålet om, hvordan vi fastholder en livlig midtby til glæde for os alle efter pandemien ebber ud, er det centrale spørgsmål til StartUp Days online idé-workshop.

Workshoppen finder sted torsdag den 22. april fra kl. 15.00 til 16.00, og er ideel til dig, der gerne vil have mulighed for at bidrage til udviklingen af Aalborg midtby samtidig med, at du får lov til at brainstorme og arbejde kreativt med andre om en vigtig fælles problemstilling.

Dertil vil du blive præsenteret for stærke metoder og værktøjer fra design sprints, som du også kan bruge i andre innovations-/iværksætterforløb.

Læs mere og tilmeld dig her.

Mød kendt iværksætter: StartUp Days i Aalborg fortsætter med spændende events

Du kan se hele programmet for den kommende uge af StartUp Days på www.startupdays.dk

Del artikel

Andre læser også