Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stand up til spotpris: Populære komikere klar med ekstra show i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Victorlander.dk
Foto: Victorlander.dk

Mangler du noget at grine af i sådan en kold og grå januar-måned, så har vi godt nyt.

Aalborg Comedy Club er nemlig klar med en helt særlig klubaften den 31. januar.

Her kigger ingen ringere end Per Sodemann, Victor Lander og Rasmus Olsen forbi for at underholde aalborgenserne med knivskarpe punchlines og sjove iagttagelser fra deres liv.

Eksta show til de hurtige

Det er noget af et line up, som Aalborg Comedy Club kan præsentere 31. januar, og det er også blevet bemærket i billetsalget.

Der er kun få billetter tilbage til det oprindelige show, og derfor er det jo meget heldigt, at det er lykkes at få stablet et ekstra show på benene.

Derfor har du både mulighed for at opleve de tre komikere klokken 17.30 eller klokken 20.00.

Victor Lander er kendt både for stand-up og som tv-vært på bl.a. TV2-programmet LEGO Masters Danmark. Han har også udfoldet sig i Stormester med det populære one man show Weekend.

Rasmus Olsen er kendt som en af dansk stand-up mest velbevarede hemmeligheder. Rasmus er hovedforfatter for nogle af de største danske comedy-programmer bl.a. kæmpesuccesen ”Dybvaaaad”, men han skinner allermest igennem, når han giver sig selv lov til at stå på scenen med en mikrofon.

Per Sodemann nåede finalen i DM I STAND UP 2017. I 2018 kunne han så opleves som et af de tre ’æsler’ ved ZULU COMEDY GALLA. I 2019 og 2020 var han igen aktuel ved ZULU COMEDY GALLA da han var nomineret til prisen “ÅRETS TALENT”, og i 2021 vandt han den eftertragtede ”Talentprisen” ved årets ZULU COMEDY GALLA.

Derudover har han været med i stand up programmet “Stand-up uden grænser” med vært Simon Talbot. Han spiller også en rolle i den populære komedie tv-serie SUNDAY.

Du kan finde billetinfo til showsene her.

Del artikel

Andre læser også