Stand-up, fadøl og indvielse af ny tribune: AaB og Spar Nord inviterer til kæmpe fanfest

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
ArkivFoto: AaB Tifo Kaos
ArkivFoto: AaB Tifo Kaos

AaB fik den bedst tænkelige start på forårssæsonen søndag eftermiddag, da de ganske sikkert vandt 2-0 i Silkeborg.

Og på søndag gælder så årets første hjemmekamp, når Brøndby kommer på besøg med kampstart klokken 18.00.

Brøndby på hjemmebane er altid noget helt specielt, og der bliver uden gang i den – både på banen og på lægterne.

Og der er ekstra god grund til at komme på stadion på søndag for at bakke op om de lokale helte.

Stor fanfest før søndagens kamp

AaB’s hovedsponsor Spar Nord, samt Spar Nord Fonden, besluttede i efteråret 2019 at give tribunenavnet tilbage til AaB’s fans, og her faldt valget på navnet Vesttribunen.

For at markere indvielsen af Vesttribunen afholder AaB og Spar Nord inden søndagens kamp en storstilet fanfest i Aalborg Stadionhal 1, hvor man fra kl. 15.30 kan varme op til braget mod Brøndby I.F.

Her vil der være musik og drikkevarer, samt flere forskellige indslag fra scenen.

Blandt andet vil AaB-podcasten ”Rød Aalborg” afholde en live podcast med den tidligere AaB-spiller Kasper Risgård, mens AaB’s cheftræner Jacob Friis også besøger fanfesten og giver oplæg til dagens kamp.

Eftermiddagen afsluttes af den populære stand-up komiker Nicolaj Lange, der kommer og underholder de fremmødte fans med sit show.

Der er gratis adgang for alle interesserede til fanfesten, der afholdes i tidsrummet 15.30-17.45, mens kampstart på opgøret mod Brøndby I.F. er kl. 18.00.

Endnu federe stadionoplevelse i vente

Spar Nord og Spar Nord Fonden har også finansieret en markant ny udsmykning af den nye tribune, samt et hejseværk til AaB Support Clubs tifogruppe, AaB Tifo Kaos, hvilket muliggør en endnu flottere iscenesættelse og stemning omkring AaB’s kampe.

“Vi følte, at vores sponsorat ville komme endnu flere til gavn ved at give tribunens navn og udsmykning tilbage til AaB’s fans, for hvem tribunen virkelig er et hjemsted.

Fansene spiller en meget stor rolle i at skabe den bedste stemning og oplevelse for alle tilskuere til AaB’s kampe, så vi glæder os meget til at se tribunen indviet søndag,” udtaler direktør John Lundsgaard fra Spar Nord i en pressemeddelelse.

“Hos Spar Nord Fonden støtter vi op om fællesskaber, og der er ingen tvivl om, at det fællesskab, der findes på Vesttribunen blandt AaB’s fans, er et fællesskab, der er med til at skabe glæde hos såvel de involverede fans, samt alle øvrige tilskuere på Aalborg Portland Park, så vi håber, det giver grobund for mange flere store oplevelser, tilføjer Michael Slavensky Dahl, formand for Spar Nord Fonden.

En drøm er gået i opfyldelse

Hos modtagerne af den flotte gave fra Spar Nord og Spar Nord Fonden er der også stor glæde at spore.

“Lige siden fanklubben flyttede ind på den vestlige tribune på Aalborg Portland Park for 25 år siden, har det været en drøm at kunne navngive tribunen, samt at få den udsmykket på en måde, der taler direkte ind til det at være AaB-fan og den opbakning, vi gerne vil give til spillerne på banen,” fortæller Rasmus Fihl, formand for AaB Support Club.

“Den drøm er nu gået i opfyldelse, og der er rigtig mange i fanmiljøet, som ser frem til at få indviet tribunen med manér søndag aften,” lyder det videre fra Rasmus Fihl.

Hvad: Fanfest før AaB – Brøndby
Hvor: Aalborg Portland Park (Aalborg Stadionhal 1)
Hvornår: Fra 15.30 (Kampstart kl. 18.00)

Du finder billetinfo til kampen her.

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.