ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stærk premiere på Aairport Festival: 5000 festede i Gigantium i nat

Af Michael Qureshi
Foto: Aairport Festival
Foto: Aairport Festival

Gigantium danner i disse dage ramme for Skandinaviens største EDM Festival.

EDM står for Electronic Dance Music, og fredag åbnede dørene for første gang nogensinde til Aairport Festival. Navnene var toppen af poppen på den danske DJ-scene som Faustix, Martin Jensen og TooManyLeftHands.

Af internationale navne spillede R3HAB, Salvatore Ganacci og Vigiland.

På sociale medier er der stor ros til arrangementets første dag blandt andet på Aairport Festivals egen Facebook-side og ellers rundt omkring på Instagram.

Danmarks største musikmedie GAFFA var også begejstret for Aairport Festival, og giver blandt andet den danske DJ Faustix fem flotte stjerner.

Over 5.000 på første dag

På billetsalget ramte man over 5.000 på den første dag med plads til 10.000 gæster.

Hovedarrangør Kresten Thomsen, der tidligere har stået i spidsen for Aalborg Karneval, er tilfreds med premieren.

“Jeg synes, at vi leverede det vi lovede.

Vi blev alle blæst bagover af det kunstnerne leverede på scenen. Det kørte også rigtig godt med barerne, sikkerheden og så videre. Selvfølgelig lavede vi fejl hist og her, det kan slet ikke undgås, og det gør os kun klogere og skarpere,” forklarer Kresten Thomsen.

“Jeg er meget tilfreds med billetsalget. Det er første år, vi gør det her, og vi skal bygge et brand op. Det er fedt at se, at publikum kommer fra Danmark, Skandinavien og resten af Europa,” fortsætter han.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

The man behind it all @krestenthomsen ???@wiesneck @aairportfestival #aalborg #migogaalborg #aairportfestival #twinsofsamba #partytime

Et opslag delt af Line Lykkegaard Wiesneck (@linelykkegaardwiesneck) den

Ingen ballade

På forhånd havde Nordjyllands Politi varslet en mobil politistation i Gigantium, og EDM-miljøet har ikke altid det bedste ry.

Men fredagen forløb fredeligt, og det glæder Kresten Thomsen.

“Vi er ikke engang nævnt i politirapporten, og det fortæller alt om, at folk var glade og festede, og alt det andet blev holdt væk.

Så det er jeg stolt af, at vores gæster opførte sig så godt og fokuserede på at have en fed aften og nat,” siger arrangøren, der kun har fået to timers søvn, da vi taler med ham lørdag eftermiddag.

Venter en vild oplevelse lørdag aften

I aften fra klokken 19.00 brager Aairport Festival i gang igen. Denne gang med det internationale hovednavn Q-Dance, som gæster Skandinavien for første gang.

Det ventes at blive det vildeste show, og der er stadig billetter online her eller i døren.

“Jeg kan slet ikke forklare, hvor dygtige de er. De kommer til at levere noget af det vildeste, vi har oplevet i Aalborg,” lover Kresten Thomsen.

Del artikel

Andre læser også