Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stadig et brandvarmt boligmarked i Aalborg: Ejendomsmægler melder ’alt udsolgt’

Af Jens Erik Møller

”Vi kan næsten gå på tidlig juleferie allerede nu.”

Sådan formulerer ejendomsmægler Bo Ravn fra EDC Danebo det lidt kækt, da MigogAalborg taler med ham. Årsagen er, at mange af boligerne, de har til salg, har fået klistret et ’Solgt’ henover Til Salg-skiltet.

”Det har været en fantastisk sommer og efterår, hvor vi har solgt mere end normalt. Vi har ganske enkelt solgt mere, end vi har fået ind,” uddyber han.

Både i august og september har EDC Danebo solgt dobbelt så mange huse og lejligheder, som de har fået ind fra dem, der ønsker at sælge deres bolig.

Det er dog ikke kun hos EDC Danebo i Aalborg, samme tendens ses mange steder på det danske boligmarked lige nu.

Det er nu, du skal sælge

Grundet den store efterspørgsel, er det derfor sælgers marked, så går man med tanker om at sælge sin bolig, så er det nu, man skal slå til – inden boligmarkedet mister dampen.

Det er generelt bedre at sætte sin bolig til salg på denne tid af året, forklarer Bo Ravn, og da boligmarkedet er brandvarmt, er chancen for at score en god pris høj.

”Vi kender markedet, som det ser ud lige nu, og selvom priserne er steget markant, så sælger vi flere boliger. Men ingen ved, hvad der sker til næste år. Der kan det se helt anderledes ud.”

Ofte overbud

Bo Ravn har mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler, og selvom der bliver sat en realistisk udbudspris, så sker der det alligevel forholdsvis ofte, at boligerne hos EDC Danebo ender med at blive solgt til en højere pris – ganske enkelt fordi efterspørgslen for øjeblikket er stor.

Men også en anden ting spiller ind, mener Bo Ravn.

EDC Danebo i Aalborg har to salgsteams – et på Vesterbro og et i Nyhavnsgade – begge bestående af uddannede mæglere. Derfor ligger serviceniveauet helt i top, og der er tid til at have fokus på de enkelte boliger i salg, så de ikke blot bliver et nummer i rækken. Og fordi der arbejdes tæt sammen, så er der tid til at vente på den bedste pris, så et salg ikke lukkes for hurtigt til en for lav pris, blot fordi der kommer et bud på boligen. Det første bud er ikke nødvendigvis det bedste, som Bo Ravn formulerer det.

Samtidig har EDC Danebo Danmarks største køberkartotek, så chancen for, at der allerede står en køber klar til din lejlighed eller hus, som vil give prisen – selv inden du har sat den til salg – er stor. En stor del af boligerne når derfor reelt slet ikke at blive udbudt i salg, før de faktisk bliver pillet af markedet igen.

Uforpligtende vurdering

Går du med overvejelser om at sælge sin bolig, så kan man hos EDC Danebo altid få en gratis og helt uforpligtende vurdering plus en skræddersyet salgsplan for lige netop din lejlighed eller hus.

Hos EDC Danebo får man naturligvis tilknyttet en fast mægler, men alle fra de to salgsteams ser boligerne, så de får en fornemmelse af dem, og så de er klædt på til at vise dem frem. Det kan være en fordel, hvis en køber ønsker at se flere boliger, at det er samme mægler, som fremviser – og hos EDC Danebo gør man meget ud af, at man kender det, som man sælger, helt i bund.

”Så selvom der en fast mægler på den enkelte bolig, så løfter vi i flok,” siger Bo Ravn.

Du kan læse mere om EDC Danebo her, hvor du også kan kontakte dem for en uforpligtende vurdering af din bolig.

Del artikel

Andre læser også