Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De vil skræmme livet af dig: Er du klar til det vildeste gys i Aalborg?

Af Redaktionen

11. september kunne Aalborg Karneval og AKKC afsløre, at de har slået pjalterne sammen for at lave det vildeste horror-event til dato.

Det bliver i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) og omdanner de hemmelige gange under det store kulturhus til arrangørernes største horror-produktion til dato.

De skræmmende oplevelser foregår op mod fuldmånens skær i weekenderne 23.+ 24. samt 30. + 31. oktober.

Der er allerede stor rift om billetterne (til 150 kr. stk.), hvor man skal købe adgang til et givent tidsinterval, og mange af tidspunkterne er allerede udsolgte.

Læs også: Tre retter for 225 kr.: 13 restauranter er med i Aalborgs største restaurant-festival

Største Horror House til dato

Halloween er den store anledning til det store event, og i år vil Foreningen Aalborg Karneval sammen med en af de helt store kulturaktører i Nordjylland lave det største og mest skrækindjagende horror house til dato.

“Vi er superstolte af at kunne præsentere årets Horror Night i samarbejde med AKKC.

Efter tre år med udsolgte aftenener på vores lager i Nørresundby er ambitionerne for arrangementet kun blevet større, og med det nye samarbejde er vi sikre på, at vi kan løfte oplevelsen til helt nye højder,” lyder meldingen fra Sjaja Haddadi, sekretariatsleder hos Aalborg Karneval.

Forberedelser har været i gang længe, og aflysningen af karnevallet i maj har kun givet folkene bag endnu mere blod på tanden.

Det spøger i AKKC

Det samme gør sig gældende hos Aalborg Kongres & Kultur Center, som ligeledes ser frem til at byde indenfor til en helt ny og anderledes oplevelse i det store kulturcenter.

“Nu er det jo sådan, at nogen her i AKKC hver dag arbejder med, at der er spøgelser i huset, og har da også for morskabens skyld brugt de lange rørgange til at pranks og skræmme hinanden.

Så vi kunne ikke få et sjovere og mere spændende samarbejde end med Aalborg Karneval omkring Horror Night, og dermed bringe det succesfulde arrangement op til nye højder,” siger Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

Temaet for Horror Night 2020 er ”apokalypse” og alle besøgende bør forberede sig på at blive skræmt fra det øjeblik, de møder op.

Det er igen i år de lokale karnevalsgrupper, som står for det kreative indhold samt opbygningen af ruten.

I år bliver de flankeret af de dygtige teknikere hos AKKC, som kender hvert et uhyggeligt hjørne i de mange kælderrum og gange under AKKC.

Inddrager Corona i eventet

De aktuelle restriktioner, som følge af Covid-19, har været med til at bestemme temaet for årets Horror Night.

I stedet for at lade sig begrænse, har arrangørerne valgt at gøre de gældende regler om brug af mundbind, afspritning og fysisk afstand til en del af oplevelsen.

“Alle, og især os i oplevelses- og eventbranchen har været hårdt ramt af Corona. Nu kan vi endelig komme ud og lave noget for vores gæster, og derfor har vi også valgt at inddrage den aktuelle situation, så den bliver en del af historien omkring arrangementet.

Apokalypsen har affødt panik og paranoia og ingen deltagere bliver givet adgang ind i katastrofens epicenter, før de er blevet sikret mod smittefarer med sprit og mundbind,” fortæller Sjaja Haddadi fra Aalborg Karneval.

Du finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også