Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis entré: Springeren inviterer til hyggeligt vintermarked i maritime omgivelser

Af Lærke Holst Thomsen

De mørke tider og den bidende kulde nærmer sig med hastige skridt, og det er ikke mange dage siden, kalenderen sagde vintertid.

Det kan lyde deprimerende, men heldigvis nærmer vi os også en tid, der er fyldt med traditioner. Og netop traditioner er noget Springeren – Maritimt oplevelsescenter også går særligt meget op i at holde fast i.

Derfor glæder de sig til at byde velkommen til det årlige vintermarked lørdag den 11. november fra 10-14.

“Her på Springeren er vi ikke helt klar til at holde jul og nytår, før vi har haft vores traditionelle og hyggelige julemarked.

Vi sætter en ære i at præsentere et bredt program af forskellige udstillere og kunsthåndværkere, hvoraf flere har haft stand på vores julemarked gennem mange år,” siger souschef Susi Bolander.

Masser af gaveinspiration

Og der er virkelig også noget at glæde sig til. Der er nemlig en lang række stande ned gennem udstillingslokalerne, hvor du blandt andet kan finde smukt, praktisk og håndlavet brugskunst.

Er du en strikke entusiast, så er der også gode nyheder – du har nemlig mulighed for at købe garn til lækkert, varmt julestrik. Derudover vil det også være muligt at købe smykker og unikakunst.

“Der er så mange fine ting at finde, så jeg er sikker på, at der er noget godt at finde til enten en julegave eller noget fint julepynt,” siger Susi.

Sidste år oplevede de stor succes med 1000 besøgende gæster, og i år må de melde udsolgt af deres stande, så de forventer, at der kommer rigtig mange mennesker.

Gratis entré: Springeren inviterer til hyggeligt vintermarked i maritime omgivelser

Smag deres populære rom

Rom og søfolk hører sammen. Det ved man godt på Springeren – Maritimt Oplevelsescenter, hvor man gennem mange år har forhandlet de usædvanlig lækre og velsmagende rom fra A. H. Riise.

Historien bag udvalget af rom er usædvanligt.

“A. H. Riise var oprindeligt en dansk apoteker fra Ærøskøbing, der i 1838 udvandrede til Skt. Thomas på Jomfruøerne. Lige siden har man produceret rom under det internationale brand A. H. Riise, der nu er verdenskendt.

Derfor fører vi naturligvis et udvalg af rom fra denne producent,” forklarer Susi Bolander.

Så der er altså meget at glæde sig til, når Springeren inviterer til deres populære vintermarked.

Gratis entré: Springeren inviterer til hyggeligt vintermarked i maritime omgivelser

Aktiviter for store og små

Det er ikke kun de voksne, der kan glæde sig til en hyggelig dag. Springeren vil nemlig holde åbent udenfor, så børn (og voksne) har mulighed for at kigge ind i ubåden eller lege pirater på legepladsen.

Det vil naturligvis også være muligt at få noget lækkert til ganen, når de sælger deres lækre gløgg og æbleskiver.

“Det hører i den grad julen til, og det skaber en dejlig duft af jul og hygge og lokalet,” afslutter Susi Bolander, der glæder sig til vintermarkedet.

Der er gratis entré, så tag venner og familie med til en hyggelig dag på Springeren.

Du kan læse mere her.

Del artikel

Andre læser også