Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spred kærligheden: Blomsterfestival indtager Friis Shoppingcenter

Af Emil Kjær Jørgensen

I hele maj måned inviterer Friis Shoppingcenter dig til at deltage i en farverig fejring af kærlighed og skønhed ved deres Blomsterfestival.

Centret er blevet udsmykket med farverige dekorationer, der er skabt for at fortrylle og glæde besøgende. Fra smukke papirblomster til kærlighedsvæg, er centret blevet forvandlet til en oase af æstetik og glæde.

Det skriver Friis Shoppingcenter i en pressemeddelelse.

Imponerende papirblomster af Marianne Eriksen Scott-Hansen

Et af de fremtrædende højdepunkter i festivalen er de imponerende papirblomster skabt af den talentfulde kunstner Marianne Eriksen Scott-Hansen.

Marianne, en stolt Aalborg-pige, vender hjem med sin fantastiske papirkunst, der har prydet alt fra modehuse som Dior, Fendi og Karl Lagerfeld til kongelige paladser og designikoner som Royal Copenhagen og Georg Jensen.

Marianne er selvlært papirkunstner og en pioner inden for papirskulptur. Hendes arbejde adskiller sig ved at være skabt uden brug ag skabeloner – kun med saks og hendes frie fantasi.

Spred kærligheden: Blomsterfestival indtager Friis Shoppingcenter

Kreativitet og fantasi er noget Marianne har med i rygsækken, hun er nemlig uddannet beklædningsdesigner og gik på Danmarks Designskole i København i 1990-1995 og har lavet tøj m.m. i 20 år, inden hun forelskede sig i papirkunsten.

Spred kærlighed til den du holder af og biodiversiteten

Men blomsterfestivalen handler ikke kun om at beundre kunstværker, den handler også om at sprede kærlighed til hinanden – og insekterne.

esøgende opfordres til at kigge forbi den blomstrende kærlighedsvæg med frøpapir.

Spred kærligheden: Blomsterfestival indtager Friis Shoppingcenter

Her kan man skrive et kompliment på frøpapir og hænge det op til den næste besøgende eller tage et kompliment med hjem og plante det i din have eller en potte.

Frøpapir er et miljøvenligt papir, der er lavet af genbrugsmaterialer og indeholder blomsterfrø. Når du planter frøpapiret i jorden, spirer frøene og vokser til smukke blomster. Blomster er dog ikke kun smukke, men er også med til at støtte biodiversiteten.

”Vi er begejstrede for kunne byde velkommen til en Blomsterfestival i Friis Shoppingcenter, der kombinerer kunst, kærlighed og biodiversitet.

Vi ved godt at det her ikke redder alle vores insekter, men vi håber at vi kan så et frø hos vores kunder. ”, udtaler Niels Adolfsen, Center Manager i Friis Shoppingcenter.

Besøgende opfordres til at tage del i Blomsterfestivalen og dele deres oplevelser på sociale medier ved hjælp af hashtagget #FriisBlomsterfestival.

Del artikel

Andre læser også