Spis løs af lækre kager: Spiret præsenterer kagebuffet om søndagen

Skrevet af: Michael Qureshi

Er der noget, vi ikke kan stå for her i Aalborg og det øvrige Nordjylland, så er det All You Can Eat konceptet.

Især når det handler om kager og andre lækkerier. Så der er lagt op til en publikumssucces af de helt store, når Café Spiret på Boulevarden fra søndag disker op med en kagebuffet.

MigogAalborg-redaktionen var så heldige at blive inviteret på test af Spirets nye kagebuffet, der kommer til at køre hver søndag fremadrettet.

Lagkager, brownies, donuts og meget mere

Der var i den grad noget for enhver smag. Lige fra den klassiske lagkage med masser af flødeskum, små brownies, mini donuts, lækre kys til choko-kugler. Der var også små hjemmebagte boller med smør i kagebuffeten, som lige toppede konceptet.

Det bliver sådan, at man kan spise alt det kage man vil for 100 kr. inkl. kaffe, the og forfriskende saft. Så det er sådan, man også kan tage hele familien med ind til.

Det er Lars Helmuth, der solgte Helmuth Bar & Kitchen sidste år, der ejer Café Spiret. Nu har han kun Spiret på Boulevarden, og der kommer til at ske flere nye tiltag der.

Vil tilbyde nye ting på Spiret

Han har længe drømt om at lave et lækkert kagebord, hvor folk kunne vælge løs.

“Vi har haft et ønske om, at tilbyde gæsterne en anden måde at bruge Spiret på. Alle aldersgrupper er jo vilde med kage, og målgruppen er meget stor. Det er en meget god måde at skabe en masse aktivitet på søndag eftermiddag på Boulevarden 24,” siger Lars Helmuth til MigogAalborg.

Han løfter en flig af sløret for noget mere spændende på Spiret.

“Vi kommer også med et nyt brunchkoncept. Vi har et ønske om at skabe nogle nye tiltag på Spiret, og så ellers supplere det gode menukort vi har i dag,” forklarer Lars Helmuth.

Spiret oplyser, at det er en god ide at booke bord til kagebuffet om søndagen.

Det kan man gøre her

DMI udsender varsel: Advarer om risiko for voldsomt vejr

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

DMI har søndag morgen udsendt et varsel om risiko for voldsomt vejr i store dele af Jylland og Fyn.

Ifølge vejrtjenesten kan der falde mellem 15 og 25 millimeter regn på blot 30 min. Det gælder blandt andet Aalborg-området, og øvrige Nordjylland.

DMI’s varsel gælder fra klokken 12 søndag til klokken 20.

Vær opmærksom

Der er tale om en risikovarsel, der kan udvikle sig til et reelt varsel om voldsomt vejr.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at lavtliggende områder som kældre og viadukter risikerer at blive oversvømmet.

DMI opfordrer videre til, at man tilpasser sin fart i trafikken til, at der kan være dårligere sigtbarhed og vand på kørebanen.

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!