Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Speciel efterspørgsel: Aalborg Teater søger gamle sokker

Af Stine Kjølby Christensen

Aalborg Teater har netop sendt en noget speciel forespørgsel ud til nordjyderne.

I forbindelse med opsætningen af Glenn Bech’s Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet skal teatret bruge tennissokker som et element i scenografien.

Og da det ikke kun er få par sokker der skal bruges, men en meget stor bunke beder teatret nu nordjyderne om hjælp til at indsamle sokker.

”Det eneste krav vi har til tennissokkerne er, at de skal være hvide, eller i hvert fald engang have været hvide.

Om de er små eller store, er hullede eller andet er ligegyldigt.

Og er du en af de heldige, hvis børn kun kommer hjem med en sok fra idræt, spejderlejr eller din vaskemaskine ”æder” en sok af og til, så modtager vi dem også gerne”, fortæller scenograf Lise Birch.

En vigtig del af stykket

I forestillingen drømmer hovedpersonen sig tilbage til sine teenageår og for instruktør Niels Erling og scenograf Lise Birch er tennissokker en del af 00’er æstetikken og er med til at skabe stemningen af drengeværelse og efterskole og samtidig er sokkerne både et symbol på det drengede, det maskuline og det seksuelle.

Hvis man ligger inde med tennissokker man ikke længere bruger, kan de afleveres på Aalborg Teater ved hovedindgangen, hvor der er placeret en kurv.

Læg sokkerne i en pose med en seddel med navn og mailadresse, så deltager man i lodtrækningen om teaterbilletter til forestillingen, der spiller fra 11. november og frem til 22. december 2023 på teatrets Lille Scene.

Del artikel

Andre læser også