Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar penge på Filibabba hos Little Happy

Af Annoncør

Filibabba er et af de mest populære brands, når det kommer til babyudstyr.

Filibabba er et dansk brand, som skaber de fineste produkter til børnefamilierne.

Annoncørbetalt indhold leveret af Littlehappy.dk

Filibabba er efterhånden blevet så stort, at alle børnefamilier kender til dem.

Filibabba er særligt kendt for deres babynest, som de var de første til at introducere i Danmark. Filibabba fremstiller bæredygtigt og miljøvenligt udstyr til børn, i de fineste nordiske designs.

Med Filibabba får du høj kvalitet, uden at du skal gå på kompromis med design.

Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af Filibabba produkter, af den fineste kvalitet. Når du køber Filibabba hos Little Happy, så er det til landets bedste priser.

Som medlem hos Little Happy kan du i gennemsnit spare 45% på alt udstyr til børn, heriblandt også de mange populære produkter fra Filibabba.

Filibabba skaber både puslepuder, sengerande, babynests, sengetøj og meget meget mere. Derfor kan du nemt skabe det perfekte børneværelse, med de bæredygtige produkter fra Filibabba.

Se udvalget af Filibabba på https://littlehappy.dk.

Filibabba har alt til børn!

Filibabba har skabt det fineste univers for børn, med varme og moderne farver. Når Filibabba designer deres produkter, er det med afsæt i den nordiske historie, hvilket særligt ses i de farver, som Filibabba har valgt at gøre brug af.

Filibabba skaber deres produkter med en meget stor kærlighed til miljøet, og derfor er det også vigtigt for Filibabba at produktionen er så bæredygtig og miljørigtig som overhoved muligt.

Produkterne fra Filibabba er skabt i et enormt stilrent og tidsløst design, så du nemt kan passe produkterne fra Filibabba ind i jeres hjem, uden det tager fokus fra hjemmets øvrige interiør.

Alle Filibabbas produkter er GOTS-certificeret, og derfor kan du med god samvittighed forkæle dit barn med de mange unikke produkter fra Filibabba. De mest populære produkter fra Filibabba er blandt andet:

  • Filibabba babynest – Filibabba skabte babynesten i 2015, og sidenhen er den blevet re-designet så den opfylder alle de gældende sikkerhedskrav. Den søde babynest fra Filibabba vokser med dit barn, fordi den har så mange funktioner. Babynesten er snøret i bunden, så når barnet er vokset ud af sin babynest, kan du binde den op, så den får et lidt længere liggemål. Samtidig kan du tage kanten af babynesten, og derefter bruge den som sengerand i barnets seng. En babynest fra Filibabba vil altså bringe glæde i flere år!
  • Filibabba legetæppe – Det flotte legetæppe fra Filibabba er så populært, og det er slet ikke uden grund. Et Filibabba legetæppe har et eksklusivt udtryk, grundet de stilrene farver og det quiltede stof. Filibabba legetæppe kan både bruges på gulvet, under et aktivitetsstativ eller når barnet leger. Samtidig kan i også bruge et Filibabba legetæppe i kravlegården, så barnet ligger trygt og godt. Et Filibabba legetæppe kan også bruges under en sengehimmel, for at skabe en blød og dejlig hule til barnet.

 

  • Filibabba sengetøj – Filibabba har skabt så meget smukt sengetøj, både baby sengetøj og junior sengetøj. Filibabba sengetøj er fremstillet i 100% økologisk bomuld, så i er helt sikre på, at der ikke er nogen former for skadelig kemi der kan genere barnets hud. Filibabba sengetøj er skabt i varme farver og med finurlige figurer, som er inspireret fra den nordiske historie. Sengetøjet fra Filibabba er så flot, at det ikke vil være noget problem at have det liggende fremme i stuen når barnet er helt lille.

 

  • Filibabba puslepude – En god pusleplads er ofte en pusleplads, hvor dit barn ligger både trygt og godt mens i skifter ble. På en Filibabba puslepude er der en høj kant, så dit barn ikke vil trille ud over kanten. Betrækket på Filibabba puslepude er fremstillet i 100% økologisk bomuld, og skummet i puslepuden er PU-skum. Betrækket på en Filibabba puslepude kan nemt tages af og vaskes, samtidig med at puslepuden nemt kan tørres over med en klud.

 

  • Filibabba aktivitetsnest – Den populære aktivitetsnest fra Filibabba er næsten uundværlig når man får en lille ny. Filibabba aktivitetsnest har så mange funktioner, at den kan følge barnet længe. Filibabba aktivitetsnest har høje kanter og et aktivitetsstativ, som den lille baby kan ligge og kigge på. Samtidig kan aktivitetsstativet tages af, så i har en lille kravlegård til jeres baby. Sidst kan siderne foldes ned på jeres Filibabba aktivitetsnest, så i har et legetæppe i stedet for. Derfor er aktivitetsnesten så populær, fordi i kan bruge den til så mange forskellige ting.

 

Spar penge på alt babyudstyr hos Little Happy!

Som medlem hos Little Happy har du mulighed for at spare 45% i gennemsnit på dine favoritprodukter, fra de mest populære brands. Du kan derfor forkæle dit barn med de økologiske og bæredygtige produkter fra Filibabba, uden i bliver ruineret, fordi i som medlem hos Little Happy kan spare så mange penge. Som medlem hos Little Happy er det ikke kun de store besparelser, der er fordelene ved medlemskabet, der er nemlig også så mange andre fordele. Som medlem har du altid adgang til ét gratis produkt pr. orde, og derfor har du altid mulighed for at få en lille ekstra ting med når du bestiller, uden du skal betale ekstra for det. Samtidig har du også altid billigere retur, hvis du skulle have fortrudt dit køb. Når du er medlem hos Little Happy har du hele 101 dage til at fortryde dit køb, så du ikke skal stresse over det i en ellers travl hverdag. Som medlem er du også garanteret hurtigere levering, så du ikke skal vente ret længe på at få dine nye favoritprodukter ind af døren.