ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar penge på dit boligkøb

Af Redaktionen

Annonce

Vil du spare penge på dit boligkøb?

Er du i gang med at finde en drømmebolig eller har du måske allerede fundet drømme boligen? Hvert år er der tusindvis af andre danskere, som stiller sammen spørgsmål, så du er ikke alene. Mange mennesker bruger alverdens tid på at finde den rette bolig, men har ikke nok ekspertise til, at kunne få boligen til den rette pris. Prisen er styret på mange forskellige parameter, som enten kan være negative eller positive.

Her er nogle eksempler:

  • Beliggenhed
  • Boligtype
  • Boligens struktur
  • Boligens størrelse
  • Økonomien

Der er en række andre paramenter, som påvirker boligens pris og det kan derfor være svært, at vurdere hvis man er uerfaren indenfor boligmarkedet. Vi anbefaler derfor, at du kontakter en professionel købermægler, som vil sørge for hele købsprocessen for dig.

Hvordan kan en købermægler hjælpe mig?

Købermæglerens hovedansvar er at hjælpe dig gennem hele købs processen fra start til slut. Dette indebærer stort set alt i forhold til boligen, men har især betydning for prisforhandlingen. Købermægleren har ofte en baggrund, som ejendomsmægler som gør dem gode til salg. Med deres ekspertise vil de kunne forhandle din drømmebolig til den bedst mulige pris og derfor kunne spare dig langt mere end prisen for en købermægler. Eftersom du har ansat købermægleren, vil personen gøre alt for at gøre handlen fordelsagtig for dig hvorimod en rådgiver på banken har mere fokus på sagens detaljer, samt at få lukke handlen.

Prisen for en købermægler afhænger af sagens omfang og detaljer og derfor vil vi anbefale dig, at kontakte købermægleren om sagen for at få en prisvurdering. Hvis du gerne vil have sørget for alt fra forhandling, juridiske papirer og andre ting vil vi anbefale bomae.dk, da de har samlet alt i en pakke. Dette gør handlen så let som muligt.

Hvad skal jeg kigge efter når jeg leder efter en købermægler?

Først og fremmest anbefaler vi, at du laver et kort baggrundscheck på købermægleren. For eksempel kan du søge på nettet om købermægleren har fået negativ eller positiv omtale og om du overhovedet har fået omtale på nettet. Hvis virksomheden ikke har noget offentlig omtale, er det et negativt tegn. Du kan også kigge på virksomhedens speciale på deres hjemmeside. Fx kan det være en god idé at henvende dig en købermægler, som har viden indenfor din lokation. F.eks. vil en købermægler fra København sandsynligvis kende boligmarkedet bedre end en købermægler fra Sønderjylland. Nogle boligmæglere vil også være mere specialiserede til bestemte boligtyper fx lejligheder, rækkehuse og villaer i forskellige prisklasser. Hvis du ikke har meget erfaring på boligmarkedet vil vi klart anbefale dig at finde en virksomhed, som kan hjælpe dig så meget som muligt. Selvom det i starten vil koste dig et stort beløb i ansættelse, vil en god købermægler kunne sparre dig et langt større beløb.

Del artikel

Andre læser også