Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar penge på din seng ved at købe online

Af Annoncør

Internethandelen giver mulighed for store besparelser – især når man køber ting i en højere prisklasse, hvis man har mod på at bruge lidt tid på at undersøge markedet.

Annoncør betalt indhold leveret af Madrassnedkeren.dk

Du kan eksempelvis næsten altid spare tusindvis af kroner ved at købe en billig seng online fremfor i en fysisk forretning.

Internettet giver mulighed for at sammenligne priser hos mange forskellige forhandlere på ganske få minutter, og derfor har du bedre chancer for at finde en rigtigt god pris. Samtidig har webshops typisk meget færre omkostninger ved at drive forretning, og det gør dem i stand til at sælge sengene billigere og stadig tjene fint på handlen.

 

Hvordan finder du den bedste pris?

 

Der er forskellige måder at finde frem til den bedste pris på din kommende seng. En mulighed er bare at gå i gang med tjekke forskellige forhandlere efter priser på den type seng du skal bruge. En nemmere måde er dog at lave en søgning på en prissammenlignigsside som Pricerunner. Her bliver du præsenteret for priser fra mange forskellige forhandlere på samme produkt. Det gør det nemt for dig at vælge den billigste pris.

 

Hvis du anvender den anden metode med bare selv at kigge rundt ved forskellige forhandlere gør du det nemmest for dig selv ved at være klar over præcis hvilken type seng du søger, før du går i gang. Hvilken størrelse skal du bruge, og hvilken type seng leder du efter. Det er ofte én af følgende tre typer.

 

  • Boxmadras
  • Kontinentalseng
  • Elevationsseng

 

Start med at foretage en søgning på Google, hvor du angiver både type og mål. Så bliver du præsenteret for forskellige webshops der forhandler de senge der passer til dig. Herefter kan du gå igennem dem én efter én, hvor du holder godt øje med prisen.

 

Fordele og ulemper ved at handle online fremfor i en forretning

 

Der er dog også visse ulemper ved at handle online, som du skal være opmærksom på. Du får ikke den personlige og professionelle vejledning online, som du vil få hvis du går ind i en rigtig sengebutik. Det betyder, at du selv skal gøre lidt ekstra forarbejde for at være sikker på at du vælger den rigtige seng til dig. Du skal især være opmærksom på fasthed i madrassen, som gerne skulle passe til din vægt.

 

På den anden side har du fordelen ved at handle online, at du ved internethandel altid har 14 dages returret. Du kan altså fortryde dit køb. Den eneste undtagelse til denne regel er hvis du har fået lavet en specialfremstilling eller personlig tilpasning. Både mange webshops og almindelige sengeforretninger tilbyder dog i dag en prøveperiode, hvor du kan få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds efter et bestemt antal dage. Det er en fantastisk sikkerhed og tryghed, som du med fordel kan benytte.

 

Hyppige tilbud og store udsalg på nettet

 

En anden anledning til at spare mange penge på at købe din seng på internettet er, at der ofte er gode rabatter. Det behøver ikke nødvendigvis at være black friday, før du kan spare gode penge. De fleste rene online forhandlere har altid noget på udsalg til omkring halv pris eller mindre. Du får nok ikke de nyeste modeller til denne pris, men stadig senge i rigtig god kvalitet.

 

Vær ikke bange for at tage kontakt til forhandlere online for at forhandle prisen yderligere ned. Konkurrencen er hård, og det kan du udnytte.