Spar op til 80 % på fede mærker: Brands4you holder kæmpe sommer-lagersalg

Skrevet af: Redaktionen
Pressefoto
Pressefoto

Skal garderoben fyldes op, inden sommeren for alvor står for døren, er der rig mulighed i næste uge.

Her holder Brands4you nemlig deres årlige kæmpe Sommer lagersalg kun en lille halv times kørsel fra Aalborg.

Det sker fra onsdag d. 1. juli til lørdag d. 4 juli. fra kl. 10.00-17.00 på Kystvej 67 i Storvorde.

“Hvis du er lige så vild med sko, tilbehør og tøj, som vi er, men ikke har flere kroner til overs, så skal du helt sikkert komme forbi.

Det er nemlig lagersalgssæson, og her er der altid mulighed for at gøre sig nogle fantastiske gode køb,” fortæller Brands4you.

80 % besparelser på mange store mærker

På lagersalget får du muligheden for at fylde din garderobe op med tøj og sko til en brøkdel af den oprindelige pris, og er du på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, kan du virkelig gøre dig nogle gode kup.

Der kan spares op til 80 % inden for alle kategorierne.

I tøjafdelingen er der blandt andet:

Levi’s og G-star jeans til 350kr

Levi’s og Ellesse t-shirts til 150kr

Champion sweatpants til 200kr

Vero Moda jeans til 150kr

Mango dametøj til 100kr pr del

Tom Taylor herretøj til 100kr pr del

I undertøjskategorien kan du glæde dig til at spare store procenter på Levi’s, Puma, Kappa og Reebok.

Inden for fodtøj kan du se frem til at spare op til 80 % på mærker som Levi’s, Reebok og Pro Touch.

I tilbehørskategorien er der mærker som Levi’s.

Altid aktuelle looks

Brands4you er en dansk virksomhed og webshop, som er distributør i hele Skandinavien på Levi’s accessories, footwear og Reebok underwear – og de har selvfølgelig også en masse andre fede mærker.

“Hos Brands4you kan alle forbrugere altid finde sæsonens tendenser inden for tøj, sko og tilbehør. Brands4you’s varer varierer fra sæson til sæson og derfor finder du altid de aktuelle looks.

Vi tror ikke på et bestemt look, men derimod på aktuel fashion, som altid er i bevægelse,”forklarer Brands4you.

Parkeringsfaciliteterne er gode med gratis parkering lige uden for lageret. Der modtages MobilePay samt kontanter.

Hvad: Brands4you Sommer-lagersalg
Hvor: Kystvej 67, 9280 Storvorde
Hvornår: Onsdag d. 1 juli til Lørdag d. 4 juli kl. 10-17

Du finder mere info om lagersalget her.

Bubble Waffles og Social Dining: 5 ting du skal smage i Fårup Sommerland i år

Skrevet af: Michael Qureshi

Solen skinner igen, og de største ferieuger er på vej. Rigtig mange har valgt at holde sommerferien hjemme i Danmark, og det betyder, at for mange er kursen sat mod Fårup Sommerland.

Sommerlandet har da også noget for enhver: de yngste, de ældste, de laveste, de højeste, de frygtløse, vandhundene – og ikke mindst de sultne.

Uden mad og drikke, duer helten som bekendt ikke – så det gælder altså om at få fyldt depoterne op, hvis du skal kunne gennemføre en hel dag i forlystelsesparken.

MigogAalborg tog en velfortjent “fridag” i Fårup, og spiste os her igennem fem forskellige måltider, som er et must try, når den lille eller store sult melder sig.

Fårupsommerland

Oasen – Social Dining

Et af de hotteste trends på de bedste restauranter rundt omkring i landet er Social Dining. Konceptet er populært sagt, delemad.

Den bølge er Fårups restaurant Oasen hoppet med på, og vi kan lige så godt sige det med det samme. Det er vanvittigt lækkert.

Konceptet er enkelt.

Man får udleveret en laaaaaang seddel med alle mulige livretter. Vi snakker alt fra Cæsarsalat, Crispy Drumsticks, rødspættefilet, mini forårsruller, indbagte rejer, røget laks, kyllingespyd, mini-burgere i alle mulige variationer, fritter, sweet potato fries.

Der er sundt, greasy, snasket, vegetar – stort set alt.

Okay – der er også dessert med på kortet. Valnøddekage, Creme Brulée og chokolademousse.

Når man har krydset alle familiens livretter af, så afleverer man sedlen og betaler ved kassen. Der udleveres en bipper, og når maden er færdig, bippes man, og henter det på store planker.

Så kan man sidde og hapse alle sine favoritter og deles om maden. Vi var 5 personer afsted, og alle var mætte og glade, da vi forlod stedet.

Du finder Oasen lige ved den store legeplads

Hotdog Hytten

Selv om vi nærmest trillede rundt efterfølgende, så er man ikke for fin til en hotdog. Og da slet ikke en gourmet hotdog.

Hotdog Hytten er placeret tæt ved Fårups grill-område. Her serveres den klassiske hotdogs i nye former og farver.

Inspirationen til sammensætningerne er hentet fra flere af verdens lande, blandt andre Grækenland, Mexico og Italien – og selvfølgelig gode, gamle Danmark.

Menuen byder på fem forskellige og opdaterede versioner af den klassiske udgave og er i selskab med velsmagende gourmetpølser, lækkert brød bagt på surdej og durumhvede, hvortil de anrettes med toppings.

Du kan læse mere om Hotdog Hytten her.

Bubble Waffle

Selvom maverne var ved at være fyldte, er man vel aldrig for mæt til en Bubble Waffle?!

Vi hoppede i hvert fald glædeligt ombord i en omgang Oreo.

Det var faktisk i Fårup Sommerland, at den gigapopulære vaffel fik danmarkspremiere i 2017.

Siden fulgte den københavnske isbutik Munchies trop, og i dag er den lækre dessert at finde mange steder i hele landet.

Fårup Sommerlands udgave kommer i flere smagsvarianter, men består altså alle af en god portion iskold soft ice, toppings og en valgfri sauce.

Boden findes tæt ved indgangen, ved siden af Slush Ice. 

 

 

Churros

De er lange, tykke og sprøde. Vi taler naturligvis om de spanske lækkerier, churros, der serveres på ægte street food manér i Fårup Sommerland.

Du får dem i boderne lige ved siden af ved siden af Spisekammeret ved hovedindgangen.

Når du bestiller dine Churros kan du frit vælge mellem choko-sauce, syltetøj, ekstra sukker, softice og meget mere.

Og spørger du os, så findes der altså næsten ikke noget bedre end at dyppe den varme, dybstegte kagedej i iskold og cremet softice. Bare et tip!

Du finder Swirl tæt ved indgangen, ved siden af Spisekammeret. 

Swirl is

Det må da være lige så vigtigt at lægge en god top – som en god bund?

I hvert fald er vi nået til guidens sidste spisested, som mærkeligt nok også blev vores favorit; hvilket er noget af en præstation, taget dagens indtag i betragtning.

Konceptet med Swirl kender du måske fra McDonalds’ McFlurry, hvor blød soft ice “swirles” sammen med eksempelvis Daim.

I Fårup Sommerland findes denne i en opgraderet udgave, hvor du kan vælge hele fem forskellige slags toppings: dit yndlingsslik, krymmel og frisk frugt.

Det hele mixes sammen med isen, og herefter kan du altså bare glæde dig til en række søde overraskelser, når du swirler dig gennem din “hjemmelavede” isdessert.

Du finder Swirl tæt ved indgangen, ved siden af Spisekammeret. 

Læs om de helt nye retningslinjer i Fårup Sommerland – hvor nu alle forlystelser er på fuld kapacitet. Men de fem største forlystelser kræver mundbind, som kan købes i Fårup. Læs vores artikel om det her

Stort talent afviser AaB-kontrakt: Nu er han på vej til AGF

Skrevet af: Redaktionen
Foto: AaB Sport
Foto: AaB Sport

AaB meldte her fredag eftermiddag ud, at deres veje skilles med stortalentet Søren Tengstedt.

Trods mange forsøg er man ikke blevet enige om en ny kontrakt. Men der er en helt særlig grund til, at Tengstedt ikke forlænger med AaB. Han underskriver nemlig snart en 4-årig kontrakt med AGF.

Det skriver Ekstra Bladet.

AaB skriver ikke noget om AGF i pressemeddelelsen, men Søren Tengstedt lægger ikke skjul på i et citat, at han er frisk på et eventyr i en ny klub.

“For mig handler det udelukkende om, at jeg gerne vil prøve noget nyt, og derfor har jeg valgt at finde en anden klub fra den kommende sæson, men jeg vil gerne takke alle i AaB for mine syv år i klubben,” lyder det fra den 20-årige offensivspiller, der står noteret for 15 officielle kampe og to scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Ser stort potentiale i Tengstedt

AaBs sportschef Inge André Olsen ærgrer sig over bruddet med spilleren, der har vist lovende takter, når han har spillet i AaB-trøjen.

“Vi ser et potentiale i Søren og ville gerne have haft ham med videre, og derfor er vi selvfølgelig også ærgerlige over hans valg, men det må vi respektere, og Søren ønskes fra vores side al mulig held og lykke i fremtiden,” siger Inge André Olsen.

Efter at have overstået en korsbåndsskade blev Søren Tengstedt sidste sommer rykket op i Superligatruppen fra AaB Talent.

Forinden havde Tengstedt i de tidlige ungdomsår optrådt hos partnerklubberne Nibe Boldklub og Aalborg Freja.

Lys forude i vejarbejde-kaos: Central vej i Aalborg åbner det ene spor

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aalborg Kommune
Foto: Aalborg Kommune

Hvis du ofte befinder dig rundt omkring i Aalborg og omegn, så har du nok bemærket, at der er meget vejarbejde for tiden. Faktisk rigtig meget.

Aalborg Kommune har valgt at skrue ekstra op for blusset på planlagte projekter både i Corona-perioden, og så er det typisk, at man i sommerferie-perioder giver den en tand ekstra.

Derfor føles det nærmest som et stort kaos med vejarbejde lige nu i Aalborg. Men der også lidt lys forude.

Således åbner det ene spor på den centrale Jyllandsgade allerede i morgen lørdag d. 11. juli.

Det skriver Aalborg Kommune fredag formiddag.

“Jyllandsgade åbner for trafik i det sydlige spor.

I løbet af lørdag 11. juli er det atter muligt for bilister og cyklister at køre på Jyllandsgade i retningen fra Dag Hammarskjølds Gade til krydset ved Sønderbro.

I det nordlige spor arbejdes der fortsat med forberedelserne til den nye Plusbus-rute, og denne strækning på Jyllandsgade åbner først i løbet af efteråret.”

Kulturbroen lukkes

Men ellers er det småt med gode nyheder. I onsdags kom det frem, at Kulturbroen lukkes fra næste uge og en måned frem på grund af et Jernbane Danmark-arbejde.

Det betyder, at cyklende og gående over Limfjorden skal søge alternativer, og Limfjordsbroen er også hårdt ramt af vejarbejde.

Fra i dag spærres Viaduktvej i Nørresundby, som også er en meget befærdet strækning.

Aalborg Kommune har udsendt en mini-guide til, hvordan du lettest kommer forskellige steder hen.

𝗛𝘃𝗶𝘀 𝗱𝘂 𝘀𝗼𝗺 𝗻𝗼𝗿𝗱𝗴𝗮̊𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗹

Nørresundby: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Limfjordstunnellen.

Sauers Plads: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Dag Hammarskjølds Gade.

Nytorv (Salling, Magasin, Friis m.m.): Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle, Sønderbro, Karolinelundsvej og Nyhavnsgade.

𝗛𝘃𝗶𝘀 𝗱𝘂 𝘀𝗼𝗺 𝘀𝘆𝗱𝗴𝗮̊𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗹

City Syd: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle, Sønderbro og Over Kæret.

Sauers Plads: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Dag Hammarskjølds Gade.

Nytorv (Salling, Magasin, Friis m.m.): Så opfordrer vi dig til at benytte Gammel Strandvej og Nyhavnsgade.