Spar op til 80 %: Danmarks største børnetøjs-outlet åbner i morgen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I mere end fem år år har OUTLETLAND kørt land og rige rundt; godt tanket op med varer fra nogle af landets førende brands inden for børnetøj.

Som navnet antyder er OUTLETLAND et sandt shopping-paradis, hvor fede mærker i massevis, er bredt udover mange bøjler, stativer og kvadratmeter.

I weekenden vender de tilbage til Aalborg, nærmere bestemt Kvickly Extra i Nørresundby … hvilket jo passer perfekt med, at lønnen er dumpet ind på kontoen.

I OUTLETLAND kan du shoppe amok i mærker som Noa Noa, Miniature, Småfolk, Small Rags, Small Stuff og mange flere.

“De fleste af vores varer er nogle, vi køber ind direkte hos forhandlerne, sådan at kunderne altid er sikret, at tøjet er helt nyt og aktuelt,” fortæller Daniel Lund, der er butikschef for OUTLETLAND.

En del af Outletlands koncept er netop at få bugt med de mange rester af tøj, der hvert år forsvinder et sted mellem forhandlerne og forbrugerne.

Spar op til 80 % på fede brands

Udover at de lækre brands er samlet overskueligt under ét tag, så er der naturligvis også rigtig mange penge at spare.

“Denne gang har vi omkring 35 forskellige brands, som vi sælger med minimum 50 % rabat og helt op til 80 %,” fortæller Daniel.

Og uanset om børnene mangler overtøj til foråret, sandaler til sommeren eller blot helt almindeligt hverdagstøj, kan du få det i Outletland.

Tøjet kan købes fra str. 0-10 år, mens sandaler, sko og støvler findes fra str. 19-37.

“Vores outlet kører jo helt frem til d. 23. februar, men man skal ikke være bange for, at der bliver mindre at komme efter, i takt med at ugerne går. Vi sørger for at fylde stativerne hver dag med helt nye varer,” slår Daniel fast. 

 Nu også med legetøj

Som noget helt nyt har Outletland også fået legetøj på hylderne – og her kan ligeså spares mindst 50 %.

“Ligesom med vores tøj har vi sørget for, at vores kunder nu også kan købe godt, pænt og moderne legetøj, når de alligevel er ude at shoppe til garderoben,” siger Daniel.

“Her er selvfølgelig også tale om aktuelle legetøjsvarer til virkelig favorable priser.”

Outletland åbner i morgen kl. 10 i Kvickly Extra i Nørresundby (Loftbrovej 17). Indgangen findes ved øl- og sodavandsafdelingen.

Der er allerede rigtig mange, der glæder sig til OUTLETLAND. Hele 4,8 tusind har markeret sig deltager/interesseret i begivenheden på Facebook, og det er der en rigtig god grund til.

Man kan nemlig vinde for 10.000 kr. børnetøj ved at følge begivenheden. Den kan du se her.

Hvad: Danmarks største børnetøjsoutlet
Hvor: Loftbrovej 17, Nørresundby – indgang gennem Kvickly
Hvornår: Åbent alle dage fra fredag d. 31. januar – 23. februar 2020

Flest smittede blandt unge: I næste uge kan de testes i AKKC

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland
Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland

Det stigende smittetal i Aalborg Kommune betyder, at Region Nordjylland og Aalborg Kommune fra søndag 20. september til onsdag 23. september opretter testmulighed målrettet unge og studerende.

Det skyldes, at smitten er mest udbredt blandt de unge i byen.

Med baggrund i det stigende smittetal i Aalborg har Region Nordjylland sammen med Aalborg Kommune oprettet en ekstra mulighed for at blive testet for covid-19.

Tilbuddet er målrettet unge og studerende, da smitten er mest udbredt blandt de unge i byen. Men ingen bliver afvist grundet alder.

Tilbuddet er uden tidsbestilling, så man skal blot møde op og medbringe sit sundhedskort.

Det nye teststed er i Aalborg Kongres & Kultur Center (Aalborghallen), Europa Plads 4, 9000 Aalborg, hvor man fra søndag 20. september til og med onsdag 23. september i tidsrummet kl. 10-17 kan blive testet.

Der er indgang fra parkeringspladsen bag Scandic Hotel.

Sammen med de nationale myndigheder har Region Nordjylland og Aalborg Kommune vurderet, at der skal ekstra fokus på de unges mulighed for at blive testet i Aalborg centrum, og derfor rykkes der ud med den mobile testenhed.

Der testes kun personer uden symptomer. Har man symptomer, skal man fortsat kontakte egen læge eller Lægevagten og få en henvisning.

Vind EM-billetter til næste år: Just Eat lancerer fed fodboldquiz

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du fodbold og god mad leveret lige til døren, så vil du elske seneste tiltag fra Just Eat.

Just Eat har i år lanceret en stor fodboldquiz her i Danmark, hvor hovedpræmien er fire billetter til EM i fodbold næste år.

Oprindeligt skulle Euro 2020 have været afviklet i år med blandt andet fire kampe i Parken i København.

Men Corona kom som bekendt også i vejen for denne gigantiske begivenhed.

Nu er blikket i stedet rettet mod næste år, og for enhver fodboldelsker er det en drøm at opleve en EM-kamp. Måske endda en af Danmarks kampe på hjemmebane i Parken.

Få klik på mobilen og så er du i gang

Hvis du går og drømmer om sådan en præmie, så kan du allerede nu gå i krig med den fodboldquiz, Just Eat har lanceret. Det kræver ikke særligt mange klik på mobilen, før du er i fuld gang med spørgsmålene.

Det gode er også, at selv om du måske ikke vinder selve hovedpræmien, så er der stadig tusindvis af rabatkoder til Just Eat på spil.

Så du kan helt sikkert få noget af værdi ud af prøve deres fodboldquiz.

Her på redaktionen har vi også testet sværhedsgraden i quizzen, og der er ingen tvivl om, at der er spørgsmål til alle niveauer.

Det kan være alt fra hvor i målet en spiller i en særlig finale placerede bolden. Det kan også være noget hvor man skal gætte hvilken fodboldspiller, der matcher med en madvare eller særlig ret.

Underholdende quiz

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at fodboldquizzen er gennemtænkt og gennemført. Den er fyldt med videoklip, som hører sammen med spørgsmål, og man skal holde tungen lige i munden for at svare rigtigt på dem alle.

Men set fra en almindelig fodboldfans synspunkt, så er det en ganske underholdende quiz, og man føler, at man bliver testet på sin paratviden og evne til at tænke logisk.

Den kan godt tage omkring et kvarter at gennemføre, og så er det jo spændende, om man vinder noget.

Du kan starte quizzen lige her – og du skal nå det inden 23. september

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Aalborg Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto: Region Nordjylland
Foto: Region Nordjylland

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 132 tilfælde af smittede i Aalborg. Incidensen ligger nu på 61, hvilket er 8 mere end i går.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30 pr. 100.000 indbyggere.

Det gør Aalborg Kommune til én af landets hårdest ramte.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her