ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar op til 72 % i weekenden: Danmarks største ski-outlet kommer til Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Savner du den friske duft fra snepisterne? Måske har du allerede booket en tur i den nærtliggende vinterferie?

Så mangler du jo bare at få udstyret på plads, og dét kan faktisk klares nemt og bekvemt i denne weekend.

Danmarks største ski-outlet kommer nemlig til Aalborg allerede i morgen, og den store succes fra den sidste sæson gentages.

Hele outlet-sortimentet transporteres til Aalborg, og der er garanti for gode tilbud, service og generelt alt til skiferien.

Der er med andre ord rigtig god mulighed for at blive “klædt på” til den kommende skiferie uden at skulle have den helt store pung op ad lommen.

Udover det store sortiment med alt fra ski, skibriller, støvler, rygskjold, undertøj, fleecejakker, skijakker mm. bliver der også rig mulighed for at få masser af råd og vejledning med i prisen.

Alle prisklasser er repræsenteret, og man kan blandt andet se frem til store besparelser på mærker som Peak Performance, Salomon, Helly Hansen, McKinley, Nordica, Spy+, Tenson, Protest, Five Seasons, og Kari Traa.

Fra Odder til 11 byer på få år

Idéen til det store outlet opstod, da manden bag, Danni Frederiksen, observerede en klar tendens i landets sportsbutikker:

“De fleste sportsbutikker har ikke plads til skiudstyr, fordi det er meget pladskrævende, og det er ofte kun to måneder om året, at der virkelig er salg i det. Derfor opstod ideen til Danmarks største SkiOutlet.

Det startede i Odder, hvor det var en kæmpe succes. Året efter havde vi også Randers med, og i januar sidste år var vi i fem byer,” fortæller han.

Hvad: SkiOutlet
Hvor: Aalborg Stadion Hal, Harald Jensens vej 7-9, 9000 Aalborg.
Hvornår: Lørdag d. 11. januar og søndag d. 12. januar fra 10-16

Du kan finde mere info her.

Del artikel