Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar op til 70 % på kendte mærker: DeKARL åbner eksklusiv pop-up i midtbyen

Af Stine Kjølby Christensen

Er du til Halo, Parajumpers, Aiayu eller Sunflower?

Der kommer mange flere spændende mærker, så trænger du til en ny vinterjakke, trøje, hoodie eller fleece, så kan du i uge 8 gøre et vinterkup i Friis Shoppingcenter når deKARL åbner pop-up på 1. sal.

DeKARL er kendt for nye spændende danske og internationale tøjbrands, i den eksklusive del af modeskalaen, som i uge 8 kommer ned i øjenhøjde, der kan spares op til 70% på alt i butikken, når dørene bliver slået op til en uges pop-up butik i Friis Shoppingcenter.

Ejer af deKARL – Karl Martin glæder sig til at slå dørene op:

”Vi laver pop-up hvert år og får på den måde ryddet op på lageret. I år bliver så lidt mere specielt, fordi vi aldrig har prøvet at holde det i et shoppingcenter.

Vi har rigtig mange spændende varer med, som vi er sikre på at Friis’ kunder kommer til at tage godt imod.”

Spændende varer til spændende priser

Friis er mest kendt for Magasin, H&M, Normal og modebutikker for kvinder, men Center Manager Niels Adolfsen er ikke i tvivl om at kunderne kommer til at tage godt imod deKARL, hvor sortimentet indebærer styles til både kvinder og mænd,

”Priserne er gode, det er super brands og der er masser af spændende varer du normalt ikke finder på tilbud – jeg kan i hvert fald godt få tid til at kigge forbi og det er jeg sikker på at alle vores andre kunder også kan.”

Har du Friis’ app har du muligheden for at komme til VIP shopping d. 18. februar, dagen før butikken slår dørene op for alle andre kunder.

Alt du skal gøre er at downloade appen fra App Store eller Google Play og vise den i indgangen til butikken – så får du muligheden for at få adgang til de fedeste tilbud og rigtige størrelser, før alle andre.

deKARL åbner pop-up butik i Friis Shoppingcenter på 1. sal d. 19. februar kl. 10 – har du Friis’s app kan du komme til VIP shopping allerede dagen før.

Del artikel

Andre læser også