Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar op til 50% på mærkevarer: Magasin i Aalborg starter Super Bazaar fra onsdag

Af Michael Qureshi

Vi elsker gode tilbud her i Nordjylland. 

Nu er der endnu en gang gode muligheder for at gøre et kup, når Super Bazaar løber af stablen fra i morgen i Magasin, hvor du kan spare mellem 25-50 procent på tusindvis af mærkevarer.

Magasin i Aalborg har netop fejret 1-års fødselsdag, og nu er tiden inde til endnu en fest – denne gang en kæmpe tilbudsfest.

Det sker allerede i morgen onsdag d. 2. oktober, når Super Bazaar slår dørene op for alle Goodie kunder med en VIP-shoppeaften.

Man kan tyvstarte på tilbudsfesten

Her kan man tyvstarte på tilbudsfesten, og ellers åbner Super Bazaar op for alle fra torsdag frem til søndag kl. 10-21 med store besparelser på fede mærker.

“Hvis der er noget, nordjyderne kan lide, er det gode tilbud.

Det forsøger vi løbende at imødekomme med forskellige arrangementer såsom Super Bazaar, hvor vi inviterer indenfor til et gigantisk mekka af gode og fornuftige priser på anerkendte mærkevarer som Neo Noir, Georg Jensen og Royal Copenhagen,” siger Tina Mikkelsen, Store Manager i Magasin Aalborg.

Super Bazaar VIP finder sted onsdag fra kl. 15-23.00, hvor man kan gøre en god handel og spare 25 procent på et bredt sortiment af mærkevarer inden for bolig, fashion til herre/dame og børn, sko, accessories og meget mere.

Derudover er der 20 procent på alt i beauty-afdelingen.

Spar op til 50% på mærkevarer: Magasin i Aalborg starter Super Bazaar fra onsdag

Åbner op for alle torsdag til søndag

Fra torsdag fortsætter frem til søndag den 6. oktober for alle

Her kan man spare helt op til 50 procent på udvalgte mærkevarer, og der er derfor kun gode grunde til at tage et smut forbi Magasin i Aalborg.

“Hos Magasin går vi efter at skabe gode oplevelser for vores kunder, og derfor finder Super Bazaar eksempelvis sted om aftenen, hvor man efter arbejde eller aftensmad kan kigge forbi og shoppe i ro og mag.

Vores personale står samtidig klar til at hjælpe, hvis man har behov for råd og sparring, så det er alletiders mulighed for at få nogle superlækre mærkevarer med hjem,” slutter Tina Mikkelsen.

Del artikel

Andre læser også