Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar op til 50 %: Fårup Sommerland sætter billige billetter til salg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fårup Sommerland
Foto: Fårup Sommerland

Mandag den 3. april skyder Fårup Sommerland sæsonen i gang med masser af nyheder. Læs mere om det her.

Men nu er der endnu flere fede nyheder fra sommerlandet i nord.

Fårup Sommerland har netop meldt ud, at de sænker prisen på hele 30.000 billetter.

Sådan får du fingrene i de billige billetter

Deres geniale koncept Grøn Fårup-billet vender nemlig stærkt tilbage og fra på fredag d. 31. marts klokken 09.00 går det løs.

Grøn Fårup billet sælges efter først til mølle-princippet og kun på sommerlandets webshop.

For at få fingrene i de billigste billetter er det således om at være i god tid – for de første der køber, får den laveste pris, som starter på kun 175 kr. pr. billet.

Billetten er fleksibel og kan bruges én valgfri åbningsdag inden for en periode på to uger.

Regler og vilkår:

  • At billetterne sælges efter først til mølle-princippet, så de hurtigste egern i skoven får de billigste billetter. Der er billetter til og med uge 32.
  • At på grund af stor efterspørgsel på samme tid – så kan du opleve at billetter allerede kan være solgt, når du forsøger at lægge dem i kurven, og derfor kan du ende med nogle dyrere billetter i din kurv, end dem du først så på skærmen.
  • At de første billetter i hver uge kun koster 175,- og herefter vil prisen stige i takt med, at de billigste bliver udsolgte. De sidste billetter i hver periode koster op til 300,-
  • At billetten kun er gyldig til den periode, den bliver købt til, og kan anvendes på en valgfri åbningsdag i hele perioden. Køber du fx en billet til uge 18-19, så kan du besøge Fårup på en valgfri åbningsdag i uge 18 eller 19. 
  • At billetten ikke kan ændres, refunderes eller kombineres med et ophold på Hotel Fårup eller andre kampagner og rabatter.
  • At du skal købe billetten senest onsdag i den første gyldighedsuge. Så hvis du fx gerne vil købe billet til uge 18-19, så kan du senest købe billet onsdag i uge 18.
  • At billetterne kun kan købes online, og du kan maksimalt købe 6 billetter pr. ordre. Vær opmærksom på, at Fårup ikke har åben alle dage i alle uger.
  • At ved køb af Grøn Fårup Billet giver du samtidig samtykke til kommunikation fra Fårup – du kan naturligvis altid trække dit samtykke tilbage.

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også