Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar op til 40 %: D’Wine inviterer til kæmpe vin-lagersalg

Af Emil Kjær Jørgensen

Kan I mærke det?

Foråret er lige om hjørnet, og med lyset, solen og det mildere vejr, leder det straks tankerne hen mod et køligt glas vin under åben himmel.

Er vinkælderen ved at være tom, så er der godt nyt.

For uanset om der skal fyldes op på vinreolen, i kælderen eller til forårets fester, konfirmationer og bryllupper, så har D’Wine løsningen.

De inviterer nemlig – traditionen tro – til kæmpe vin-lagersalg fredag den 22. marts fra klokken 14.30.

”Vi elsker at servere vin for vores dejlige gæster på vinbaren, men hvad mange ikke ved, er at vi også sælger vores vin til at tage med hjem.

Vi vil gerne være med til at skabe en D’Wine-stemning hjemme i stuerne eller på terrasserne,” fortæller Kristian Ishøy, sommelier og indehaver af D’Wine Bar, i en pressemeddelelse.

Høj kvalitet til skarpe priser

D’Wine garanterer en masse gratis smagsprøver på både bobler, hvidvin, rosé og rødvin til lagersalget – og i ægte D’Wine stil sørger de for kyndig vejledning og en god historie eller to om vinene.

”De høje renter rammer os alle lige nu, mange må spinke og spare, men vi vil gerne give alle mulighed for at købe god kvalitetsvin, så alle kan være med.

Det gør vi ved at holde lagersalg direkte fra vores lager i Nørresundby. På den måde sparer vi transport, pakning osv., og det giver os mulighed for at sætte priserne virkelig langt ned,” forklarer Kristian.

Udover smagsprøver, skarpe priser og en (røver)historie eller to, så er der faktisk endnu mere at hente til lagersalget.

”Til lagersalget udlodder vi to billetter til vores årlige vinfestival – D’Wine & Friends d. 17 maj.

Som en ekstra bonus giver vi også alle kunder, der har flasker med sig fra lagersalget, en af vores egne proptrækkere som bruges på D’Wine Bar. Tro mig, her åbner vi mange flasker vin, så kvaliteten af proptrækkeren er i top,” lover Kristian.

Hvad: D’Wines forårs-lagersalg
Hvor:
Amalienborgvej 57-61, 9400 Nørresundby (Kig efter D’Wine bannere og skilte. Parkering er muligt langs vejen)
Hvornår:
Fredag d. 22. marts kl. 14.30-17.00

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også