Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar Nord satser stort på Aalborg-firma: Kan blive næste MobilePay

Af Michael Qureshi
Stifterne af SubHub, Brian Jørgensen og Thomas K. Laursen
Stifterne af SubHub, Brian Jørgensen og Thomas K. Laursen

Her på migogaalborg.dk har vi flere gange skrevet om de mange succesfulde startup virksomheder, som blomstrer frem i byen.

En af disse Aalborg-virksomheder har netop modtaget en millioninvestering fra Spar Nord. En investering der skal hjælpe dem med at videreudvikle deres koncept.

SubHub er navnet på denne virksomhed, som ligesom den populære app Mobilepay, bruger teknologi til at levere finansielle løsninger til de danske forbrugere.

SubHubs koncept er at revolutionere måden, hvorpå vi håndterer de mange abonnementsordninger, vi har som forbrugere.

”En meget stor andel af vores forbrug er på vej over på forskellige former for abonnementsordninger. I fremtiden vil vi abonnere på de tjenester, som vi har brug for, og som kan være med til at definere os som forbrugere” fortæller den ene af de to stiftere af SubHub, Thomas K. Laursen.

Mobilabonnement, internetabonnement, abonnement på tjenester som Netflix og Spotify, Fitness-abonnement. Listen er lang.

”Undersøgelser viser, at mange af os betaler abonnementer, som vi ikke er bevidste om, at vi har” fortæller Thomas K. Laursen.Med SubHubs app kan du på en let og overskuelig måde holde styr på dine abonnementsordning via en app til din smartphone. Og det er ganske gratis!

Du skriver dig op med dit NemID, og app’en finder derefter selv de mange abonnementer du er tilmeldt, og præsenterer dem overskueligt.

Hvis du vil opsige en af disse abonnementer, kan det gøres med et simpelt klik, og SubHub klarer resten. Det er blandt andet det, som virkelig gør, at SubHub går forbrugerens ærinde.

Og app’en er godt på vej til at blive en succes.

Millioninvesteringen fra SparNord er en stor hjælp for videreudviklingen af konceptet i Danmark, men det giver også SubHub muligheden for at gå globalt.

For SubHub er Spar Nord den ideelle partner til videreudviklingen af deres app.

”Her er Spar Nords investering et meget vigtigt skridt på vejen, da første step for os er proof of concept i Danmark, så vi kan bruge vores danske erfaringer som springbræt til verden” forklarer Thomas K. Laursen.

App’en går i luften i starten af det nye år, men man kan allerede nu skrive sig op til en beta-version.

Læs mere om SubHub her

Fik du læst?

Vine på lageret til 65 mio. kr.: Aalborg-duo har skabt ny model på vin-markedet

Rasmus Nielsen og Anders Børsen, mændene bag Rare Wine Invest
Rasmus Nielsen og Anders Børsen, mændene bag Rare Wine Invest

Del artikel

Andre læser også